Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 349350351352353 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 12:29
Ovaj grm kupila sam lani negdje pred zimu, bio se je sav nekako ofucao, ali se je sad lijepo oporavio. Ne znam kako se zove, malo sam pretraživala, možda bi mogla biti abelija. Ako je, nadam se da će ovog ljeta cvjetati. Ako i ne bude cvijeta baš mi je lijep

smjestila sam ga u kamenjar zajedno s teglom

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 12:27

i onda mi je najveći gušt kad sam doma ustati rano, dok je blaženi mir, pijuckati kavicu tu na dvorištu i guštati i pogledu

........................
predivan je kamenjar i vrt, sve se rascvalo od kad sam zadnji put šetala!
A ovu tvoju rečenicu, sa prethodnih stranica, podcrtavam dvostruko! stvarno nema većeg gušta!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 10:32
Svo vidiš, kad ne odem na sajam uvijek preskočim nešto lijepo i posebno.
U Opatiji na sajmu nije bilo trajnica, samo kamenjarke, baš sam bila razočarana
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 09:32
Kuš i taj žuti cvjetić donijela mi je prijateljica sa sajma cvijeća u Rijeci
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 09:23
Puno sam toga propustila u par dana što nisam gledala tvoj vrt.
Stepenice su baš lijepe cvjetne, fuksije su lijepe ja ih jako volim
Alstromerie krasne, ja ih imam od ove godine- Hoyine iste te roze, predivne su, nisam ni znala za taj cvijet dok nisam kod nje vidjela
Sve ti je lijepo šareno, kuš mi se sviđa ovako šareni.
Ovo predzadnje žuto mi liči na rumenku - sve je isto samo ima ljubičaste cvjetiće, uvijek imaš nešto posebno Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 09:17
ova šarena pelargonija je simpa...opet sam sve pogledala baš lijepo
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 08:38
Dobila sam neke nove biljčice i baš im se veselim

salvija

i ova sa sivim listovima i žutim cvjetićima - ne znam kako se zove

jedna nova pelargonija, neznam kakav ima cvijet, ali nije ni važno jer su listovi prekrasni

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 08:25
Nije Horti kuća izvan gužve, kuća je u naselju, imam susjede sa tri strane,nije baš veliki teren, a nedirnuta priroda......jedan dio je još uvijek nedirnut, nedovršen, ali polako, bit će, jednog dana
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 08:19
Otoče, ne znam jesi li osjetila uljeza u svom vrtu, ali ja ti se već drugi dan šuljam ovuda i uživam. Imam osjećaj da ti je kuća negdje izvan gužve u nedirnutoj prirodi što me podsjeća na jedno ljetovanje na Pašmanu, meni dosad najdraže, jer takve lokacije obožavam. Samo što je kod tebe sve još puno puno bolje i ljepše jer su tvoje vrijedne ruke puno toga uredile i posadile. A kakoli će tek biti!? Kad vidim sve one teglice pune pelcera, pa sijanaca... Jedva čekam nastavak.
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 21:43
Ajme kod tebe cvijeća,kaktus je presladak!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 21:00
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ja opet malo uletila i toliko ima ljepote da sam i ostala.-malo duže. Ali neka samo molim te de mi reci slika 10 to je cvijet . Zanima me da li je taj cvijet sa nekim pipcima ko ljepljiv malo jer sam tako sličan ili je taj vidijela cvijet-koji mi je do sad bio jedan od najljepši i naj čudniji koji sam vidjela.

To je calistemon ili četkavac, ima cvjetove kao četke,grm, sad sam ga išla pipkati, nije ljepljiv
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 20:56
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Otok, znači da se mogu i sada uzimati pelceri od margaritele iako su u cvatu?

One se uglavnom lako prime, treba pronaći grančicu bez cvijeta ili pupa, ako ima pup onda ga treba otkinuti, zabosti u zemlju, sada je već jako toplo pa staviti negdje u hladovinu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 19:57
Koja raskoš boja!Prekrasno! A kaktus!Poseban!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 19:27
Otok, znači da se mogu i sada uzimati pelceri od margaritele iako su u cvatu?
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 19:26
Triša bile margarite si također vidila u mojem vrtu, nisam znala do sada da ih želiš, neznam kada se može uzeti pelcer kojega bi ti sa srcem poslala.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 19:23
Prekrasno cvijećesmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 16:00
Ja opet malo uletila i toliko ima ljepote da sam i ostala.-malo duže. Ali neka samo molim te de mi reci slika 10 to je cvijet . Zanima me da li je taj cvijet sa nekim pipcima ko ljepljiv malo jer sam tako sličan ili je taj vidijela cvijet-koji mi je do sad bio jedan od najljepši i naj čudniji koji sam vidjela.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 14:40
Bit će Triša bijelih margarita, zabola ja grančice
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 14:35
Predivan ti je ovak kaktusić, imam istog - neumoran je u cvjetanju.
Prethodna rapsodija boja me oduševila, nisam ni ja znala da imal alstromeriju dok mi nije korijenko rekla, pa dobila si je od Hoye. Nije još cvjetala. Sada vidim po tvojoj kako je to prekrasan cvijetić. A bijele margerite - moja tiha patnja - no žute cvjetaju, nisu tako raskošne ko tvoje, ali predivne su mi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 14:19
Sad sam malo bila kod Lantane, uživala u prekrasnim kaktusima.

Mene su moji kaktusi naljutili, izboli su me dok sam čupala travu i presađivala ih, pa sam ih udomila kod dobrih ljudi.
Ostavila sam samo jednog, jer sam ga dobila na poklon, a on , valjda od straha da se i njega ne riješim - procvjetao (do sada nije nikad)

Evo ga

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 349350351352353 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.