Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 356357358359360 381> |
Korisnik | ||
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nadam se sada mi je lakše kada znam da nisam jedina kojoj nije povrće uspjelo .Ma nije sve bio promašaj kornišoni su bili dobri kao i krumpiri i luk ali grašak katasrofa nisam nabrala ni 1 kg graška
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
grašak moraš posaditi jako rano da bi nešto bilo.njemu ne smeta hladno vrijeme.prošle godine sam posadila u 2 mj.visoki uz ogradu.bilo ga je jedno more,a ostalo tek krajem 3.mj kad mi frezaju vrt.bilo je i toga,ali nisam nešto zadovoljna
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja na žalost takođe moram čekati frezanje jer imam koji je malo dalje od kuće to je jedna velika površina.Kada ju čitavu pofrezamo onda sijem sve kulture koje se mogu posijati rano.Tako da i grašak mora čekati
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uf, i ja bi u Australiju....
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja grašak sijem kad i sve ostalo u vrt, iako isto nije urodio kako spada, ali bilo ga je za 8kg. |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajči kako se zove taj kasni karfiol? Ja ga inače uzimam kakav uvjek uzimam ( Snježna gruda ) i nije mi baš nikad prelijep... A za ovo što kažeš da postoji rani i kasni karfiol, nisam ni čula jer je kod nas uvjek ista klasika...Ima samo taj koji sam navela i ne znam ima li još koji, ne sjećam se da sam našla s nekim drugim imenom... |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kacunak ahaa i ti si bosanka,znaci nisam sama
I monstera nam nosi gene iz Bosne vidis je ista je mi šašava
|
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ija sam čitala negdje da ima kasna sjetva i rana u proljeće,ali ne znam za sjeme vjerovatno je isto sjeme samo što se sije kada su malo niže temperature jer kada su temperature visoke plodovi su sitni.Vjerovatno zato i moja brokula nije uspjela,malo sam istraživala
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ak ti ja dođem tamo! |
||
|
||
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dodjiii svojoj daljnjoj rodbini hahahha
|
||
Seneka |
||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači otvaramo klub i ja sam iz Bosne
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja nisam iz Bosne i nemam bosanske korijene ali vas svejedno imam fest rada !
|
||
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odakle smo god mi smo opet jedan narod,samo malo daljnje komsije ili susjedi.
zelim vam ugodan ovaj tmurni danasnji dan moramo se saliti inace ce se crknuti kise,tmurno,depresivno.
|
||
Seneka |
||
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Izaći će i sunce samo se nadam da nećemo onda moliti za kap kiše kada bude opet potrebna
|
||
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U pravu si Medy,mada dotuzi konstantno jedno te isto,mi ljuid kakvi smo da smo samo srecni dojadilo bi nam,pozelili bi tuge malo.
|
||
Seneka |
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tko bi nama ljudima znao ugoditi, kad pada kiša, kukmačemo jer stalno pada kiša...kad uprži sunce, plačemo i vapimo za kišom....Čudne smo mi neke biljke.... |
||
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo potpisujem i dijelim s tobom mišljenje draga Dobra Vilo ! |
||
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma čuj nje! Tko još želi tugu ? Ahhhh Pustilka, ahhhh, ti si čudo od žene! Svi voze drumom, a ti bi nasilu šumom? |
||
|
||
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Samo slobodno izrazavm svoje misljenje.pod tugom sam mislila,eto da nas malo rastuzi vrijeme hahaha.
|
||
Seneka |
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma znam, samo te moram malo zezati... |
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 356357358359360 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |