Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 357358359360361 370> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lantana, šta da ja napišem za ovaj biljni raj kad su prethodne posjetiteljice sve rekle i uz njihovo dopuštenje ponavljam sve šta je rećeno. ![]() ![]() |
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti, vjerujem da se vama sa sjevera čini da ja živim u tropima, ali vjerujte kad zapuše orkanska bura hladnije je nego kod vas kad je minus.
Kod mene se izredao red bure, red sunca i osim što je bura istukla sve što nije u zavjetrini, vrt još uvijek izgleda dobro. Cvatu žuta, pacifika, ruže, bugenvilia, leonotis, gazanije, margarete, ostići, pa čak i plumbago. Uvijek volim malo tih boja i mirisa iz vrta prenjeti u kuću, pa evo malo aranžmana iz vrta: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruže slomi bura pa sam ih ubrala, tako lijepo mirišu ![]() Malo sam sređivala po kući jer jedino vikendom imam vremena i našla sam ove stare šalice, odmah mi je pala ideja kako bi ih bilo dobro posaditi kaktuse ![]() Posadila sam i lukovice amarilisa, zumbula i narcisa da prije procvjetaju, neznam da li sam zakasnila, zumuli su već krenuli i narcisi, a za amarilise neznam, evo svi se sunčaju na terasi ![]() Pozdrav svima iz juga Lijepe naše, a ako Bog da slijedeći tjedan idem i ja na godišnji, a onda ću se ići malo smrzavati u sjeverne krajeve. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
u ovo maglovito i hladno jutro pogledati ovako lijepo složene aranžmaniće i k tome još ubrane u tvom vrtu stvarno ugrije dušu , hvala ti na tome
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
lantana blago tebi na lijepom vremenu.kod nas magla i cmoljavo da se čovjeku ne živi.tako je i našim jadnim biljkicama.jedina utjeha su nam ove spremljene u kuću
kod tebe još uvijek prekrasnih cvijetića
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je vidjeti svježe cvijeći iz vrta u vazama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala ti na ovim lijepim buketićima, mislim da je to bilo za svačiji gušt. Odabrala sam si žutu u čajniku
![]() Pozdrav i uživaj na GO, meni je sljedeći tjedan poluradan ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
od crvenih do žutih tonova - divno
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...uživam u bojama i oblicima iz tvojeg vrta, draga Lantana
![]() Navratiš do metropole na kavicu? |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana ona narandžasta penjačica je tecomaria. Kupila sam je mojoj sestri prije par godina, reže ju više kao visoki žbun. Rekla mi je da joj još i za Božic cvate.
Kod tebe je uvijek sve prelijepo i cvjetno, a u ove nama maglovite dane još više budi uzdahe za toplinom juga i predivnim mirisima jesenjeg cvijeća i mora. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kod nas magla a kod tebe sunce sa prekrasnim bojama cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Gledam malo lukovice na suncu, moji hippeastrumi su odcvjetali ili cvjetaju a one koje sam pospremila na mirovanje u jesen još su na hladnome i mračnome. Planiram ih posaditi u veljači, neka odmore. Gdje su bile skladištene tvoje lukovice amarilisa? Da li imaju cvjetne stapke?
Inače, vrt ti je prekrasan... samo ne smijem previše gledati mediteranske vrtove jer sam ljubomorna kada vidim kako bugenvilija raste - kao korov...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga lantana, vrt ti je prekrasan, prava oaza
mislim da u hladno doba svi forumaši imaju isti put, ko mjesečari doteturamo k tebi "na jug" po dozu sunca , da nas ogrije i olakša nam izdržati sivilo po nadu da će za par mjeseci i kod nas opet krenuti boje |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prelepi cvetni aranzmani,kaktusici u soljama ....ko zna zna...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene ujutro na šetnji po tvom vrtu,nama sa sjevera zaista izgleda kao da živiš u tropima,tvoje sunce nas ipak ugrije,znaš kako je to kad ga danima ni ne vidiš.
Nadam se da se vidimo iza praznika,jel da!? |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti
![]() Evo napokon i moga GO. Malo sam sređivala kuću i vrt, jer nakon Božića idemo na sjever. Već dugo nisam bila na kopnu i baš se veselim. Mari dolazim u Kutinu oko Nove godine i obavezno se vidimo. Korijenko znam da ti voliš žutu boju, to sam prvo zapamtila na CIF-u. Uživaj u nadolazećim blagdanima. Sara ove godine planiramo preko granice u posjet rodbini koju nisam vidjela 20 godina, pa neznam kako ću sve složiti, ali ako ikako bude moguće vidimo se. Lana baš dobro da si rekla da se može šišati u grm, bolje mi odgovara nego kao penjačica. Draga moja Bračka šaljem ti najtoplije pozdrave iz tvoga otoka. Desert Rose ja sam se ovo malo igrala, ove lukovice amarilisa su bile u vrtu i kako ih ima puno, malo sam ih izvadila i posadila u pitar da vidim da li će u kući procvjetati prije. Zumbuli hoće sigurno, a za amrilise ćemo vidjeti. Natalija ovo je bila jedna od najtoplijih jeseni, danas je na terasi bilo 25 stupnjeva. Ruže i bugenvilija cvatu neumorno ima puno cvijeća koje još uvijek cvate. Mali kaktus nadam se da se vidimo na jednoj kavi, a do tada šaljem ti puno sunčanih pozdrava. U ovo doba godine uvijek me ulovi neka hiperaktivnost u prikupljanju materijala i izradi aranžmana svih vrsta i namjena i dekoriranju, pa evo malo što sam sve radila: Ove godine je prirodni adventski vijenac u zdjeli od drva masline, mahovina i šipci (nar) kao držaći svijeća. Uglavnom je sve iz prirode. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo jedne sličice iz vrta i pretoplog Bola ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam uživala u bojama tvog vrta sad kad je moj u crnobijelom izdanju i to sa sepijom kad ga magla prekrije.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...svijeće u naru, odlična i lijepa ideja...elagantni ukrasi, krasno ti je sve
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 357358359360361 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |