Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 357358359360361 381> |
Korisnik | |
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mlačirate li vrtove kakva su iskustva?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medy ja ove godine to mislim masovno raditi,zbog suše.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pitala sam ženu kod koje kupujem flance ona kaže da su to hibridi.zovu se 1. cortes 80 2.amerigo 85 brojka se odnosi na broj dana kad dolazi za berbu.znači sadi se kad i kasni kupus,a dolazi za 80 odnosno 85 dana.eto sad sam i ja nešto naučila
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ajči ! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PUSTOLOVKA! Rodna grudo
Sto bona malo ne zaviris u svoju temu, pisala sam ti post prije par mjeseci, zeno! Kad malo sine sunce, obraduj nas kojom slikicom, a? Ja jos nemam temu, mozda vam je moje sobno cvijece monotono... Vi se bavite krupnijim stvarima od mene, uzgajate i povrce. Bugicaza5, u Australiju ajmo mi, medju kengure i pod suncano nebo... A zamisli tek tamo biljaka i zelenila? Najskuplje sobno bilje tamo je svuda napolju kao korov! |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoje sobno cvijeće je divno nije monotono
Moje petunije koje sam posijala prije par dana niču
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćunak koji ćeš kiki u Australiji ? Tamo te ili pojedu krokodili, ili izgrizu crne udovice, razne otrovne egzotične zmije i onda samo možeš očekivati |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta se dobije kada se križa klokan i slon????
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne mogu ni zamisliti ali me interesuje odgovor šta?
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar je to moguće ?? Slon i klokan da se križa????? Hm? Moram priznati , ne znam odgovor, predajem se.... |
|
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamo odgovor pa na
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EEee da i zaboravila sam nešto dodati, što ako naiđeš na ono opasno pleme Shuar, Jivaro? ?????? |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedno mora biti žensko
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rupe po Australiji |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taman danas čuo vic kad vidim da vi o Australiji pričati :o))
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 357358359360361 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |