Iris - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 49> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće i ja se sjećam tvoje škrinje u pripremama prošle godine.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
škrinja super, cviče prekrasno Iris 10.
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj busen kalifornijskog maka izgleda velicanstveno , posadila si ga ili se razmnozio iz sjemenki proslogodisnjih makova? |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj,ko bi tu škrinju zaboravio!!!
Prekrasno cvijeće
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno cvijece
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris, cvjetanje u punom jeku! stvarno lijepo! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
imam i ja skrinju,al je bas neugledna,i imam naneru je ofarbati |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đoja samo naprid sa bojanjem škrinje i stavi puuuuuuuuuuuunooooooo cviča u njoj.
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoju škrinju je nemoguće zaboraviti, a sad je baš slatka i panj je jedinstven o cviječu nemoram ni govoriti sve je rečeno- krasno je
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Škrinja je baš cvjetna! Ovaj cvijet imam i ja!
Pogodi od koga sam ga ja nabavila( BB)?? Moj je isto takav, lijep kao i tvoj! Pohvale Baki Bei.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Verbascum je stvarno lijep i sama sam iznenađena. Iris, Bergenija sve pohvale. Ili mu više odgovara mediteranska klima od kontinentalne ili ste vi
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si sva rascvjetana!!!!
A verbascum....stvarno krasno!!! |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, i ja napokon navratila na kavicu!!!
Imam kritiku malu, zašto onaj orah nije malo ukrašen, baš bi ti na blizinu ukrasio pogled dok ga ne maknete. Ja sredila svoju marelicu koja se osušila i visećim košarama uljepšala, baš nešto kao i ti svoju škrinju. Tako i ti sredi taj orah dok se ne primi TM posla! Uslikaj malo one plave ljepotice iza prve dalije na prethodnoj stranici, baš mi predivno izgledaju. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
gioiaa navali na bojanje
zvrk mak sam sijala proljetos....ali ja obilato posijem
Baka Bea...sve kreće od dobre sadnice vidila sam da mi verbascum izbacuje i bočne grane....znači neće biti samo jedna grana
andrea to sa panjom na žalost ne bi išlo....ostalo je visine oko jedan metar a tuda se stalno guraju moji psi pa bi tegli bilo svugdje
oni cvijetići su izrasli sami....nemam pojma šta je to....sad je već grmić nastao od njih....i stalno cvijeta.....samo nikako ga ne uspijevam lijepo slikati nije fotogeničan
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, kod tebe uvijek sve lijepo, i ono što posadiš i ono što samo iznikne i ono što donosiš iz prirode
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Otok
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neko novo dvorište! Ovo je naljepše doba. Tritoma je lijepa, ali ova ruža...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |