Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 243> |
Korisnik | ||
neimarlija
Novo sjeme Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti.Iskreno ovo je prelijepa biljcica jos samo da uspije! |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Molim lijepo. Uvijek mu dodaj vode. Ciperus je vodena biljka. Triša, posadi svoj Hypericum u vrt pa će ti cvasti prekrasnim žutim cvjetovima, podnosi sunce i sjenu, a zadovoljan je običnim vrtnim tlom. Ako se smrzne na kontinentu odreži u proljeće oštećene izboje do tla. Brzo se širi podzemnim izbojima pa je izvanredna biljka za sadnju na nizbrdici, zaustavlja eroziju tla. |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas sam u šetnji nabasala na ovu biljčicu na livadi, kao dijete sam ju nekad brala s poljskim cvijećem za vaze, da li netko zna naziv?
|
||
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sanguisorba officinalis, kravara
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baka bea hvala ti, drugi tjedan idem opet gore, nadam se da se vidimo, pa ću ga posaditi, jer ovdje nemam mjesta.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti najljepša Baka Bea na identifikaciji, od druge godine raste i u mom vrtu
|
||
neimarlija
Novo sjeme Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
neimarlija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
JA NAZALOST I DALJE CEKAM ODGOVOR PA MOLIM DA MI NETKO KAZE KAKO SE ZOVE OVA MOJA BILJCICA?!HVALA. |
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
neimarlija...ne poznajem dobro ovu vrstu cvijeca,ali gledajuci po knjigama naletila sam na nesto sto dosta lici tvom cvijetu pa ti pokusaj usporediti! Zove se: Streptocarpus "Constant Nymph"... |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
molim ne vikati...... Biljka je iz porodice Gesneriaceae kao što je afrička ljubica,streptocarpus,sinningia(gloksinija),streptocarpela,echianthus ,aechimenas,.... Teško je odrediti kad nema cvijet...na googlu upiši gesneriads i pretraži slike ili jedan od linkovahttp://www.gesneriadsociety.org/ |
||
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
||
neimarlija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
HVALA VAM!
|
||
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sigurno netko zna koja je ovo biljka, ja ne.
Prekrasna je, brzo napreduje.Ovoliko je narasla od 6. mjeseca. Izgleda mi kao neki sedum.Zna li ko točno kako se zove. |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sedum spurium, a da li je tricolor ili variegatum - pogledaj malo
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e "mladosti" moja nemoj biti nestrpljiva
|
||
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, Otok.Poguglat ću malo.
Tri boje ima, najmanje, i to je ono što ga čini lijepim. |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li netko zna ime ove biljčice
Niska biljčica, sitni listići kao kod sukulenata, mali crveni cvjetovi, cvjeta cijelo ljeto, još i sada |
||
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovako po slici rekla bih da je to Crassula schmidtii. Stvarno je preslatka i neumorna u cvatnji. Meni je u Zg cvala i zimi, doduše u smanjenom obimu i naravno sklonjena u zatvorenu, negrijanu prostoriju, ali sa puno svjetla.
Svakako provjeri na netu.
|
||
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slazem se s Nanom ,jako lijepa Crassula. Njena idealna temperatura zimi je 7 stepeni i trebala bi to jos dugo cvijetati ..
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, je, to je to
|
||
neimarlija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |