Hosta - Funkija |
Odgovori | Stranica <1 34353637> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideje za hoste http://www.pinterest.com/pin/461267186807244751/
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na ovome
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow odlično
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rockgranny
Novo sjeme Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretpostavljam da je slikana ranije i ako je do sada već potamnila, onda je najvjerojatnije Albopicta.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala rockgranny. Da slikana je ranije .
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasne su ! |
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Stvarno jesu!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se novi hostinjak, ova biljka izgleda baš uživa u tvojoj "planini". Stvarno su ti divne hoste.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lipo, obožavam hostice. Tako pregršgt kombinacija daju i mogu biti centar vrta. Šteta što ne tpe sunce. Ne pašu im jaki vjetrovi kao što ih imam. Ispred ulaznih vrata su maknute zato što planiramo zatvoriti ulaz zbog snijega, ali se definitivno vraćaju tu. Kod vrata im je najbolje, čuvaju kuću.
Stalno selim biljke po vrtu, dok ne nađem pravu kombinaciju nema odmora. Ovo mi je raj za popiti kavicu. http://www.reesroberts.com/ |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lako bih se složila s tobom smrcko, krasne ideje, hvala
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoste su mi na jednom mjestu ispred kuće. Nešto im ne odgovara na tom mjestu.
A bile su i na par metara udaljenoj poziciji od trenutne i bile su predivne. Pročitala sam da vole kiselu zemlju (humusna). Vole dobru drenažu i hranjivu zemlju pa ih treba i prihranjivati. Moguće da mi je problem u zemlji jer su bili građevinski radovi pa ima svašta tu. |
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mojoj jednoj velikoj prekrasnoj hosti su voluharice pojele sav korijen. U subotu sam joj htjela otrgnuti par uvelih listova, a u ruci mi je ostao cijeli grm bez traga korjenja. To mi je bila njljepša hosta i bila sam bijesna kao ris kada sam to vidjela.
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Woow Josipa, ova je divna.....
Ja nemam problema ni sa voluharicama ni sa zemljom...... te živinčadi kod mene nema a bogami ni kisele zemlje . Rastu mi u polusjeni u crvenoj primorskoj zemlji ko sve druge biljke, moraju se prilagodit , nema im druge
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 34353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |