OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 374> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vodenike su odlične ,tako svježe i živo izgledaju... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemam što za dodati.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Otok, baš mi se sviđa ona slika ispred kuće sa paulovnijom i ortenzijama.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lantane ,hortenzije,pa ona cikasica do lantane,vodenike,pelargonije ,sve je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj Otok ono sve što sam dobila od tebe -ma ženo nemam riječi . Hvala ti najljepša. I samo mi reci da li te biljke ulaze u kuću kad se priprema jesen--i nevole li zimu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i svi do sada moram ti pohvaliti hortenzije. Normalno da nam je bijela upala u oko jer ju ima malo tko. Bacam ja oko na nju u vrtnim centrima ali mi nekako preskupa.................
Vdimi da volimo isto cvijeće
![]() kažeš da tvoje su još male, ali vidim zdrave tako da sam sigurna da će brzo napredovati.............pozzzzzzzzzz
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, kod mene ne ulaze u kuću nikada, neke samo malo premjestim pod balkon da im ne bude previše kiše, a neke ostanu u vrtu cijele godine pa kako im bude.
Neznam kod tebe - možda će im biti prehladno u zimi.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() kadifice
![]() alysum
![]() krumpirko
![]() grahorica
![]() ivančice
![]() portulaca
![]() noćurak
![]() svilenica |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
joj, kad se sjetim da sam zaboravila kupiti svilenicu u decori a imala sam ju zapisanu
![]() Portulaki su ti baš posebni neka neobična sorta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Te portulace sam kupila, sa ovakvim cvjetićima i sa žutim cvjetićima. Oni ga prodaju kao prkos ili portulacu, ali ima drugačije listove (možda znaš nešto sa takvim listovima raste kod nas na divlje, to se i jede).
Inače, za prkos (onaj uobičajeni) valjda sam u svakom vrtu pročitala da se širi ko lud i da ga se ne možeš rješiti, moj koji sam posijala se pravi pametan, izniknuo je, ali baš se ne žuri rasti.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ivančice su melem za oči!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svilenica je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a ja se zaljepim na krumpirka,obozavam boju njegovog cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Portulaca i noćurak su predivni ---boja cvijeta tačno osviježavajuća
|
|
|
|
![]() |
|
Znate li što je ovo?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nemam pojm, ali slika je genijalna.
Ivančice su predivne, kao i sve ostalo. Ni ja nemam baš neke sreće s prkosom, slabo mi se širi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cikas, kako je prekrasna, da li je sad to muška ili ženska?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pun pogodak, Lantana. To je cikas i to muški. Sad će ta kugla u sredini rasti, izdužiti se , bit će oko metar dužine.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Obavezno nam slikaj da vidimo u punom cvatu, baš ću ići u hotel vidjeti da li njihova cvate.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |