Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 136> |
Korisnik | |
Davor96
Nedavno posijan Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 71 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a i ja planiram napraviti sjenicu o Klematisa sa bršljanom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nevjerojatno. to sam i ja planirala al me strah da bi ga bršljan ugušio. uostalom kad dođe vrijeme orezivanja kak češ ih otpetljat kad se to sve zaplete????
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Davor96
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BIT ČE MALO PROBLEMA ALI ČU TO NAPRAVIT
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mora da si iznimno strpljiv. ne preostaje mi niš neg da ti poželim sreću
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Davor96
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Imaš krasne biljke! Svaka čast, naklon i kapa dolje da ne ponavljam već izrečeno! A ja, glupača jedna bijedna,, tek nedavno skužila clematise i njihovu ljepotu!!!Baš sam baksus, a obožavam cvijeće. i što je najgore od svega imam ogromnu neiskorištenu okućnicu! Ali ja se ne dam omesti, sad ću i ja u akciju! Samo da skužim stavljanje slika pa će te moći vidjeti i moje skromne biljčice i napredak u uređenju okučnice! Bravoooo za sve učinjeno, veliki trud i poklonjenu ljubav, jer bez toga ne bi bilo ništa tako lijepo!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Davor96
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3514&FID=1&PR=3
evo pogledaj ovdje
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Davore! Pogledala sam stranicu i nešto probala, ali mi nejde, sve mi to izgleda komplicirano. baš sam jadna , zamolit ću sina da mi pokaže, valjda ima nešto jednostavnije, heheheh
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Davor96
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa probaj gledati film i istodobno stavljat sliku i tako zaustaviš film napraviš taj dio što je bio u tom djelu i tak stalno dok nedođeš do kraja
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunceeee napravi kao što ti je rekao Davor96. I ja sam tako jedno dva tri puta radila i na kraju skužiš da uopće nije komplicirano. (samo još ne znam smanjiti slike ha,ha ).
Samo naprijed !!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
azram
Novo sjeme Pridružen: 21 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim za malo pomoći!
Obožavam clematise, ali nikako da imam neki koji cvate preko ljeta1 Koje clematise da posadim a da cvatu 7 i 8 mjesec ili cijelo ljeto? Jer koji god sam posadila, cvate u 6. mjesecu i onda tek sad opet. (npr imam the president, pillu, jackmani, rouge cardinal, neki rozi, w. nike, dr. ruppel, neki bijeli koji se stalno suši, etiole di violet). |
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na podršci! Evo sad sam u velikom kopanju, probat ću nešto staviti ovih dana. Nedostaje mi vremena za sve, gužva na poslu i kod kuće, sve se zakompliciralo ali se nadam da to ne će trajati vječno pa ću pokušati konačno otvoriti i svoju temu ili nešo drugo... Kupila sam si tri klematisa prije par dana, čekaju uređenje mjesta za sadnju. Pozdrav!
|
|
|
|
iva_zg
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sunceeee...gdje si kupila klematise??
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja se dva posušila.... šmrc, požutila i stisla se. možda zato jer im nisam malčirala korjen....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
dijamant
Novo sjeme Pridružen: 23 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nova sam u vasem drustvu,upijam svaku rijec koju kazete trazeci odgovor zasto se moj klematis ljetos osusio...Tako mi je zao ali sad vidim da je moja greska,bio mi je previse izlozen suncu.Hvala vam svima za ove savjete jer ovo nikad ne bih saznala
|
|
Davor96
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj klematis je pod kajsijom i zato ima velike tamnozelene listove
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima
skroz naskroz nova
imam president, wars.nike, vyvyen p.,montana rubens,gladys picard,r.cardinal, Mme Le Coultre?, i još dva kojima ne znam ime
Tražim multi blue, blue angel, hagley hibrid. Vidim da ima koji mogu pomoći. Javite se.
|
|
Gricka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko reći o kojem klematisu se radi. Još uvijek cvjeta, cvjetovi su mu jako veliki. |
|
llav
Novo sjeme Pridružen: 14 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da bi to mogla biti "Nelly Moser" no ipak nisam siguran s obzirom da su za ovu vrstu karakterističnije tamnije ružičasto prošarane latice i ne baš žuti prašnici...iako postoje i podvrste ove vrste...
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |