Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 3435363738 93> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tija ,nisam ti ja "meštrica od slike"zato je zaslužan inkarat od stupa kuće koji čeka na završnu građevinsku fazu,a desilo se slučajno da je ispala lipa podloga za nježni cvitić slaka,a trstike oko kojih sam popela slak sam vezala uz stup jer mi ga do sada nekoliko puta rušila naša lipa burica
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da vi taj inkarat ne završite pa nije priša a i dobra je podloga?
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neće,neće Tija,bit će dobrih fotkica i to duuuuugo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma preprekrasno! vidi se da si dite s mora, ali ujedno i vrijedna
kako je slak zgodan, meni se nigdje nije pojavio mada posijah, možda sam počupala misleći da je onaj divlji koji se kod nas jako širi.. ma i divlja kupina je krasna na tvojoj fotki |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Mirooooooooooooooo ---ali moje ljepše
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo na Mejama vidjela sam ljepšu siroticu. Ovdje na forumu joj nema ravne!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto ja nisam vidjela tu siroticu na Mejama za koju Hoya tvrdi da je još ljepša od tvoje, ja kažem da je ova najljepša koju sam ja vidjela ali mene i ovaj put očarale margaretice male i velike !!!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sirotica je predivna, panj mi se već sad sviđa..!! Ti već znaš da ja baš k tebi volim doći! Ono što pitaš što je - solanum, zimska trešnja.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari draga hvala na posjeti,slak sam sijala direkt u zemlju tj. u vrt,ali su mi puževi sve požderali,a onda sam u pitariće pa poslije premjestila u veći pitar i sama napravila oslonac za penjanje jer nemam nigdje oko kuće zgodno da ga prislonim,a ovako mi je ispao ok.
Niho ,meni se tvoje jako sviđa,lipo je kod tebe,za tebe mila Stefkaja hvala,aptenija je tu par godina,a susjeda mi je dala samo jedan mali pelcerićProšle zime mi se skoro prepolovila jer je bio nalet niskih temperatura,a ona se tako lako obnovi i brzo raste Hoya hvala na posjeti i na lipom komentaru Ivna hvala,još će ona da raste,mislim na siroticu,a kad njeni cvjetići zacrvene,lipo ih viditi,interesantno je da se i oni više otvore kad je jako sunce,a margaritele su i meni predivne,a izgleda da im ove godine dosta paše ovo vrime,puno kiše i puno cunca naizmjenice Anaida draga panjeve sam vidila ovdje u vrtovima i vidila njihovu lipotu i koliko znaju biti simpa i onda sam odlučila da i ja sebi naselim biljkama neko pogodno drvo i hvala ti puno za naziv cvitaImam ga dugo i sviđa mi se ,a ja,to liči na mene,ne znam kako mu je ime,ali naučiti ču ja ovdje puno toga među vama,eh pa moram se pohvaliti da napredujem po malo |
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj su izbor velike i male ivančice, obožavam ih, ali i plava lavanda - predivno mira.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brza nam je pošta, nema prigovora.
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako divne boje sve je savršeno a panj kad naseliš cvjetićima bit će mrak...ali ovo gore žuto me je očaralo kako je lijepo ja prvi puta vidim ovo cvijeće i mogu ti reći da sam samoj sebi rekla "aaaajjjjjj da mi je ovoooo"!!!!!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 3435363738 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |