Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 361362363364365 381> |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....a jeste neke....pa treba biti manekenka i u vrtu...ja obucem usku trenerku ili tajice...neku sexi majicu i u vrt...a muz iza mene vice: e moja snašo!!! ....iskreno cure, jako lijepo je to cuti i nakon 20 godina braka
znam da sada zvucim nadobudno i ne znam ni ja kako, ali uvijek cu stajati iza toga da zena uvijek mora drzati do sebe, cak i u vrtu.....sve one koje zele srediti kilazu drzim im fige i rado cu pomoci s nekim savjetima i receptima za dane kad treba izbjegavati ugljikohidrate,a imati osjecaj sitosti... cure pusa od mene, i hrabro i ustrajno u namjerama poboljsanja tjelesne tezine!!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li koja od vas jel opasno imati ovu dijagnozu: TM ovarii Bill ? ovo je kod mene na jajniku,pravo su me izruzili doktori sto prije nisam dosla na oper.i kazu stanje je lose.etc.mora se od necega umrijet znala sam.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde Pustilka ne kukaj ! Nisu ti to operacije kakve ti misliš..Kao da nisam imala nešto slično, pa eto me, još sam živa. A reći ću još samo da mi nisu na vrijeme dali lokalnu anesteziju, možeš samo zamisliti kako je to bolilo...Oblio me znoj veličine zrna graška, a lice mi je bilo u crvenim flekama. |
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ce biti rez preko stomaka,nije problem ope.nego kakve je prirode tumor to me brine!?
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tako onda reci, to je već druga stvar.. |
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovka, ukucaj na Google-u tacan naziv te dijagnoze i izaci ce sve informacije. Ja sam tako kad mi ljekarski nalaz nije bio jasan i sve pronasla. Prije mjesec dana prijatelj je operisao tumor na mozgu, rekose mu nakon analize da spada u neku srednju grupu (ni zlocudni ni dobrocudni). Ton je neki tumor bio 5 cm promjera, covjek je rijesio problem i super se osjeca. Nemoj unaprijed da se sikiras! Imas li djece? Ako imas djece, u najgorem slucaju mozes ostati bez reproduktivnih organa a djeca su tu i nek je ziva glava!!! I da nemas djece, opet je zivot na prvom mjestu!
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je kacunak nemoj da se sekiraš i brineš sve će to proći u najboljem redu.Ja u svojoj okolini imam par slučajeva pa čak i dijete koji su prošli kroz tu opaku bolest i sada su hvala bogu dobro živi i zdravi.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kacunak i medy volim vas curke hvala na podrsci
ne bojim se ja ni da vade reproduktivne organe samo da ne bude kancer ufff.
|
|
Seneka |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dušo draga ono što je najbitnije jeste da imaš volju za životom da budeš pozitivna da se boriš,od moje prijateljice otac ima rak već dvije godine se bori s tim,u pitanju je rak kostiju.Znači doktori ga otpisali rekli da će umrijeti kroz dva tri mjeseca, on je živ.Bori se i ,,rukama i nogama ,, protiv bolesti.Želim ti puno sreće nemoj da misliš na ono najgore mi smo tu za tebe i uz tebe
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam reci da imam troje djece i 37 godina i ionako ne bih vise djece ionako,nego covjek se svaki boji bolesti sto je normalna pojava.
|
|
Seneka |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago tebi, troje djece! Ja imam 34, a nisam jos ni drugo "pristavila" Sto se tice teme o kojoj smo pricali, sacekajmo prvo da ljudi ustanove kakve je prirode ta izraslina. Doktori svaki polip, hematom ili mesnatu cistu zovu tumorom! Bilo kakvu promjenu na tkivu. To je nesto bezazleno i benigno! Gotovo da nema zene na svijetu da nema nesto od gore navedenog. Prema tome, nema kuknjave! Kako bi moja baba rekla "ne treba na zlo kaparu (avans) davat".
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozuri ti to rijesi se sa jos jednim dijetom,jer sve stokoja godina teze je roditi.ja sad u ovim godinama ne bih rodila tamam da me pocnu sa tenkom gadjati koliko me strah poroda i male djece hahahaha.
dobro je rekal tvoja baba u pravu je zena,a ja ne kukam,nego svaki se covjek boji bolova i bolesti.valjda ce sve biti u redu i javim vam se.ako Bog da.
|
|
Seneka |
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OBAVEZNO da nam se javis! Podigni uzglavlje i laptop negdje na prsa stavi makar gdje mozes, da nam javis kako si Sta oni hiljada tih operacija urade godisnje, njima je to zaje_ancija, nemoj uopste da brines i unaprijed da razmisljas. Kad je operacija? Te ljubim, zemljakinjo! Laku noc svima
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zenska...samo hrabro jer se i najgore stvari mogu prezivjeti.....oni koji me ovdje na forumu znaju, znaju i o cemu pricam.....
prosla sam sve ono najgore sto covjek moze proci...i jos uvijek prolazim, ali se ne dam!!!!!...da bojim se...ocajno se bojim i zivim s tim svaki dan...ali svaki dan je novi dan i uzivam u njemu....i nikako nemoj vjerovati svemu sto pise na internetu, ja sam se u to i uvjerila...svaki covjek je individua za sebe i ono sto neki ne prezive nekima prodje glat....(od potuno mrtve osobe, pa do toga da cu biti samo biljka na aparatima, pa u kolicima....ja sam danas apsolutno pokretna, normalna....ali i to je samo dio onoga sto sam prosla) zenska drzi se....ima jos puno toga ispred tebe!!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, divna si, i tebe ljubim I tacno je za internet, puno toga moze i kontradiktorno biti, ne podudaraju se informacije na svim stranicama i covjek se bespotrebno uspanici.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovka, ja sam prije godinu dana prolazila kroz takvu borbu. Skoro duplo godina imam i uz neke poteškoće, prošlo je se u najboljem redu. Slušaj liječnike i poslije operacije se prilagodi načinu života i sve će biti dobro. Svaka osoba se boji a ja sam tim putem išla nekoliko puta i svaki puta sam se strašno bojala ali eto sve je prošlo a evo ide proljeće a onda će sve biti bolje.... Sretno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kacunko u pon.idem i zadrzat cu se duze jer kod njih ce mi raditi sve nalaze.javit cu vam se nekako cu natankarit laptop na sebe
Mona svaka cast na snazi gromovskoj!! Ti si zena zmaj i takve mi rastjeruju svaki strah. pobijedit cemo mi sve bolesti ne zvale se mi zene.:) Milice ko bi rekao da imas moje ured duple godine,a tako vedar i mlad duh kako pises po forumu. hvala na podrsci zelim i tebi,sebi i svima nama lijep i zdrav zivot. znam i ja da internet,a neki i doktori navicu,preplase,a zna se ispostaviti nestosasvim obicno,samo kao sto rekoh,a vi to i znate strah se pojavi ljudi smo sta bi,bili bi ludi da se ne bojimo nicega.
|
|
Seneka |
|
Odgovori | Stranica <1 361362363364365 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |