Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 361362363364365 381>
Korisnik
Poruka
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:22
smile96....a jeste neke....pa treba biti manekenka i u vrtu...ja obucem usku trenerku ili tajice...neku sexi majicu i u vrt...a muz iza mene vice: e moja snašo!!! ....iskreno cure, jako lijepo je to cuti i nakon 20 godina brakaWink
znam da sada zvucim nadobudno i ne znam ni ja kako, ali uvijek cu stajati iza toga da zena uvijek mora drzati do sebe, cak i u vrtu.....sve one koje zele srediti kilazu drzim im fige i rado cu pomoci s nekim savjetima i receptima za dane kad treba izbjegavati ugljikohidrate,a imati osjecaj sitosti...
cure pusa od mene, i hrabro i ustrajno u namjerama poboljsanja tjelesne tezine!!!!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:56

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:05

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:18
smile96smile141
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 08:43
Zna li koja od vas jel opasno imati ovu dijagnozu: TM ovarii Bill ? ovo je kod mene na jajniku,pravo su me izruzili doktori sto prije nisam dosla na oper.i kazu stanje je lose.etc.mora se od necega umrijet znala sam.OuchConfused

Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 09:14

Ajde Pustilka ne kukaj ! Nisu ti to operacije kakve ti misliš..Kao da nisam imala nešto slično, pa eto me, još sam živa. A reći ću još samo da mi nisu na vrijeme dali lokalnu anesteziju, možeš samo zamisliti kako je to bolilo...Oblio me znoj veličine zrna graška, a lice mi je bilo u crvenim flekama.smile68

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 11:01
Kod mene ce biti rez preko stomaka,nije problem ope.nego kakve je prirode tumor to me brine!?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 12:05
  A tako onda reci, to je već druga stvar..Disapprove

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 15:44
Pustolovka, ukucaj na Google-u tacan naziv te dijagnoze i izaci ce sve informacije. Ja sam tako kad mi ljekarski nalaz nije bio jasan i sve pronasla. Prije mjesec dana prijatelj je operisao tumor na mozgu, rekose mu nakon analize da spada u neku srednju grupu (ni zlocudni ni dobrocudni). Ton je neki tumor bio 5 cm promjera, covjek je rijesio problem i super se osjeca. Nemoj unaprijed da se sikiras! Imas li djece? Ako imas djece, u najgorem slucaju mozes ostati bez reproduktivnih organa a djeca su tu i nek je ziva glava!!! I da nemas djece, opet je zivot na prvom mjestu!
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 19:07
Tako je kacunak nemoj da se sekiraš i brineš sve će to proći u najboljem redu.Ja u svojoj okolini imam par slučajeva  pa čak i dijete koji su prošli  kroz tu opaku bolest i sada su hvala bogu dobro živi i zdravi.smile78
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 20:12
Kacunak i medy volim vas curke hvala na podrsci smile79
ne bojim se ja ni da vade reproduktivne organe samo da ne bude kancer ufff.

Seneka
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 20:31
Dušo draga Hugono što je najbitnije jeste da imaš volju za životom da budeš pozitivna da se boriš,od moje prijateljice otac ima rak već dvije godine se bori s tim,u pitanju je rak kostiju.Znači doktori ga otpisali rekli da će umrijeti kroz dva tri mjeseca, on je živ.Bori se i ,,rukama i nogama ,, protiv bolesti.Želim ti puno sreće nemoj da misliš na ono najgore mi smo tu za tebe  i uz tebesmile78
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 21:27
Zaboravila sam reci da imam troje djece i 37 godina i ionako ne bih vise djece ionako,nego covjek se svaki boji bolesti sto je normalna pojava.

Seneka
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 21:43
Blago tebi, troje djece! Ja imam 34, a nisam jos ni drugo "pristavila" Sto se tice teme o kojoj smo pricali, sacekajmo prvo da ljudi ustanove kakve je prirode ta izraslina. Doktori svaki polip, hematom ili mesnatu cistu zovu tumorom! Bilo kakvu promjenu na tkivu. To je nesto bezazleno i benigno! Gotovo da nema zene na svijetu da nema nesto od gore navedenog. Prema tome, nema kuknjave! Kako bi moja baba rekla "ne treba na zlo kaparu (avans) davat".
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:02
Pozuri ti to rijesi se sa jos jednim dijetom,jer sve stokoja godina teze je roditi.ja sad u ovim godinama ne bih rodila tamam da me pocnu sa tenkom gadjati koliko me strah poroda i male djece hahahaha.
dobro je rekal tvoja baba u pravu je zena,a ja ne kukam,nego svaki se covjek boji bolova i bolesti.valjda ce sve biti u redu i javim vam se.ako Bog da.

Seneka
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:13
OBAVEZNO da nam se javis! Podigni uzglavlje i laptop negdje na prsa stavi makar gdje mozes, da nam javis kako si Sta oni hiljada tih operacija urade godisnje, njima je to zaje_ancija, nemoj uopste da brines i unaprijed da razmisljas. Kad je operacija? Te ljubim, zemljakinjo! Laku noc svima
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:14
zenska...samo hrabro jer se i najgore stvari mogu prezivjeti.....oni koji me ovdje na forumu znaju, znaju i o cemu pricam.....
prosla sam sve ono najgore sto covjek moze proci...i jos uvijek prolazim, ali se ne dam!!!!!...da bojim se...ocajno se bojim i zivim s tim svaki dan...ali svaki dan je novi dan i uzivam u njemu....i nikako nemoj vjerovati svemu sto pise na internetu, ja sam se u to i uvjerila...svaki covjek je individua za sebe i ono sto neki ne prezive nekima prodje glat....(od potuno mrtve osobe, pa do toga da cu biti samo biljka na aparatima, pa u kolicima....ja sam danas apsolutno pokretna, normalna....ali i to je samo dio onoga sto sam prosla)

zenska drzi se....ima jos puno toga ispred tebe!!!!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:19
Monna, divna si, i tebe ljubim I tacno je za internet, puno toga moze i kontradiktorno biti, ne podudaraju se informacije na svim stranicama i covjek se bespotrebno uspanici.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:20
Pustolovka, ja sam prije godinu dana prolazila kroz takvu borbu. Skoro duplo godina imam i uz neke poteškoće, prošlo je se u najboljem redu. Slušaj liječnike i poslije operacije se prilagodi načinu života i sve će biti dobro. Svaka osoba se boji a ja sam tim putem išla nekoliko puta i svaki puta sam se strašno bojala ali eto sve je prošlo  a evo ide proljeće a onda će sve biti bolje.... Sretno.....Hug
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 22:28
Kacunko u pon.idem i zadrzat cu se duze jer kod njih ce mi raditi sve nalaze.javit cu vam se nekako cu natankarit laptop na sebe Big smile
Mona svaka cast na snazi gromovskoj!! Ti si zena zmaj i takve mi rastjeruju svaki strah.Smile pobijedit cemo mi sve bolesti ne zvale se mi zene.:)
Milice ko bi rekao da imas moje ured duple godine,a tako vedar i mlad duh kako pises po forumu.Smile hvala na podrsci zelim i tebi,sebi i svima nama lijep i zdrav zivot.Heart
znam i ja da internet,a neki i doktori navicu,preplase,a zna se ispostaviti nestosasvim obicno,samo kao sto rekoh,a vi to i znate strah se pojavi ljudi smo sta bi,bili bi ludi da se ne bojimo nicega.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 361362363364365 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.