Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 365366367368369 381> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma ja sam nabrijana za malo čeprkat po zemlji, međutim nazovem susjedu u G. kotar i ona mi veli da se ne može ništa još raditi. Gore je dobro za vrtlare kojima tatreba produžiti sezonu ljenčarenja.
Kad se uopće sadi bjeli luk na proljeće , a kad kapulica može najranije u zemlju?? Pa ne bi im trebalo ništa biti ako ih sad gurnem u zemlju?? Mogu bar pomalo pripremati gredice ako ništa drugo. E Monstera bio enc. od cikle i krumpira mi tek sad malo pjeni, ali miriše po octu i on ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
![]() evo probat cu malo..neko mi spomenu bugica mislim da trebam paziti na tezinu prije operacije,malo sam se nasmijala pa pomislila da smanjim i ovo malo kilica sa sebe.
![]() |
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Mons, ovo je brbljaonica a i povrtlari su ljudi i imaju probleme. To je jace od covjeka, moramo hrabriti jedni druge. Trenutno je Pustolovkina muka najveci prioritet medju nama, po meni.
Pustolovka, sta mislis da otvoris temu ako ti je lakse da o tome pises s nama dok si u toj neizvjesnosti? Da li bi Admin to smatrao prikladnim? |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Nećemo Monstera. ![]() Tužna utješi, gladna nahrani i uplakana zagrli. Svi možemo doći u tešku situaciju. Razumijem Pustolovku i sama sam bila u izuzetno teškom položaju. Obično od bolesnih svi okreću glavu. Pustolovki je sad teško. Šaljemo joj dogre vibracije ![]() Moram ići učiti neko gradivo koje mi se gadi. Navratih samo da vidim sijete li ište, kad ono ![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Za bijeli luk ili češnjak ovisi kakav imaš, proljetni ili jesenski..nije isto posaditi ga a da ne znaš koji je.... Super da ti bio enzim ide pravim putem.. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Kacunak nije losa ideja,samo meni se ne otvara takva temauvijek bi me podsjecala na to,ovako u kaficu nece se ni primijetiti.
smrcko i kacinak srcad ste obje ![]() ![]() dok mons malo pretjeruje,ali ne ljutim se ja na nju,jer ona time mene hoce da odvrati da ne mislim o problemu,ali ja sam se morala ispucati i isplakati.sad mi je lakse.
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Pustolovka niti jedan korak ne možemo birati, moje mišljenje je da ima nešto gore. Nek bude volja njegova. Sve što sam planirala nikad nisam ostvarila, a sve što mrzim u stopu me prati i dahće kad će me strefiti. Moramo naučiti živjeti s tim i ne brinut se. Nek se sam same stvari odvijaju. Posveti se djeci i odagnaj te misli. Rastužit ćeš obitelj, a djeca i tekako to osjete i doživljavaju. Ja sam spomenula kile dolje. Inače sam u banani sa istim, dobila 6 preteških kila nakon operacije. Upravo umlatila puding, sad ću se i šamarati zbog toga. ![]() Ako imaš kila manje, ne broj kalorije, ni slučajno. Ali jačaj imunitet, nađi sad kopriva. Cikla, svježi sokovi hladno cjeđeni. Ima jedan čudotvorni recept. Uzme se stolisnik (hajdučka trava), nacijediti i koliko soka dobiješ toliko meda pravog dodaš. To je pomoglo čovjeku sa nekom zločestom flekom na plućima, nestala je. Tad se ne smije na sunce izaziva fotoosjetljivost. Ako ništa ojačat će ti krvnu sliku. Ima li uopće trave sada? ![]() Vi dolje bar imate prirode i naberi si čajeva, jedi domaće. To je najbitnije. Čisti organizam biljkama. |
||
|
||
![]() |
||
|
Monstera što si u horoskopu, molim te mi odgovori? Škorpija, vodolija, blizanac, riba... |
||
|
||
![]() |
||
|
Monstera tvoji problemi su bili prije foruma,zato nisi pisala,hajd dobro necu vise ni pisati o sebi eto da jos kome ne zasmeta kao tebi.
srcko hvala dobar recept taj sa hajduckom,mada ja znam od koprive predobar za krvnu sliku i proljenti umor te ciscenje krvi.istuce se celuloza koprive te istisne sok i prvi dan ide kasika soka pa se svakim danom povecava po jos jedna kasika sve dok se ne dodje do 14 kasika.onda ide nazad 14,13,12 dok se ne svede na 1 kasiku.drvo mozes da iscupas od snage.
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Riba, Šmrckice... |
||
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Cistila sam stan kompletno i spremam po malo za put ! |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Draga Pustolovkica a ti se nedaj , reci - ja sam jaca i uhvati se u kostac sa tom dijagnozom ! Vjerujem da uz tvoju hrabrost i nase "drzanje figa" bude sve dobro proslo !
![]() |
||
![]() |
||
|
Onda si bila jako vrijedna... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Jesam draga , jesam ! Pticice se vracaju s juga sim gore a ja idem na jug !
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Znala sam živim sa jednom. Osjetila sam vodu, namirisala. ![]() Samo bi raspored stavila ovako Riba, Vodolija, Škorpija ( Blizanci ne spadaju baš tu, ali eto sam dodala). ![]() |
||
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
slobodno otvorite u brbljaonici temu da budemo malo potpora ![]() |
||
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
![]() evo probat cu malo..neko mi spomenu bugica mislim da trebam paziti na tezinu prije operacije,malo sam se nasmijala pa pomislila da smanjim i ovo malo kilica sa sebe. ![]() /QUOTE] Pustolovka, draga, nisam ja - časna riječ! ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 365366367368369 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |