Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 366367368369370 381> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blago vama, ja nemam gdje saditi. Imam ispred zgrade, ali da mi prolaznici i komsije pogaze moj trud i da nadjem unisteno i ubrano-morala bi nekog ubit'
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, to nikako ne bi bilo dobro. Ja nemam baš puno mjesta, mala je okućnica, ali volim cvijeće pa ga svuda "gurnem". Isto tako, imam vrlo mali povrtnjak. Onako, za dušu i hobi, nešto veće preraslo bi u veliku obvezu, ne bih stigla i ne bi mi bio gušt - iako ponekad požalim što nije veći.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Gdje si samo iskopala ovog ludog smajlija? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monstera, ne znam ti drugacije reci nego da na googleu ukucas Cosgan's Smilies, ima da umres od smijeha, pa skini sebi da imas.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Imam i ja neke ludece pospremljene, bez brige... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajd javi jesi li uspjela kopirati!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
nema sijanja ove godine
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A nist onda , pa idemo se igrati malo ordinacije da nasmijemo nasu Pustolovkicu !
Mene boli koljeno pa sam malo kcerku , visu medicinsku sestru , pitala kako je to sa umjetnim zglobom a ona meni ko iz topa : maaaaaaaama , onda moras odmah najmanje 10 kila skinuti ! ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma vilo, sto ce ti jos i umjetni zglob, pa zar nemas dosta svojih?
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NAAAROOODEEE??? Gdje ste? E, da mi je sad onaj Monsterin potrcko
![]() Medy, inace imam pitanje za tebe od neki dan na temi Seflera! ![]() |
|
![]() |
|
Joj sory računar nije radio došlo mi je da ga
![]() |
|
![]() |
|
Kako kod vas prođe vikend ja sam danas sijala i kopkala sutra nastavljam
![]() |
|
![]() |
|
Bravo draga pa si vrijedna bila. Ja sam ljencarila cijeli dan i jela sve redom po kuci
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja sam kada sam ušla u kuću poslije sjetve opustošila frižider
![]() |
|
![]() |
|
Gdje nam je Mons, je li zdravo? Nema je na forumu. Sad ce me ubit kad ovo procita.
Odo' ja bjezat u krpe! ![]() Monstera, ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 366367368369370 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |