Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 20:37
Drage moje curke kaj vi sve gledate tak crno? Kod mene je ona stranica siva a ne crna! U ovoj  smile200 su me ipak najviše oduševile bubamare  smile96. Dobro si ih ulovila smile156!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 14:37
Lantana, moj je u sjeni, nekako više voli sjenu i polusjenu Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 13:38
Achimenes je meni ipak najljepši plavi, baš su ti se lijepo rascvjetali Clap.
Moj ne cvjeta, da li mora biti na suncu ili u sjeni?
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 23:37
Triška, ako achimenes promijeni spektar boja mislit ću na tebe, za sada je u rozim nijansama Smile
tražila sam jučer po netu gdje se mogu kupiti gomolji achimenesa i nije baš jako uspješno bilo pa ako netko zna adresu na kojoj mogu pogledati i kupiti tu predivnu cvijećku, bila bih zahvalna da ju posijeli samnom Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 09:38
Prošetala i ja  čudeći se tvojem predivnom vrtu, kao i obično. Predivne biljke, jednostvno ne znam što bih izdvojila, jer sve izgleda super. Ako jednom procvjeta taj ahimenes u crvenoj boji, nadam se da ćeš misliti na mene, ostali su prekrasni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 08:46
sarajka, hvala ti i drago mi je da si prošetala vrtekom smile113

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 23:13
Draga Kontesa tebi fuksije i ne trebaju pored tako krasnog i raznovrsnog cviječa, zaista prekrasnih cvječki imaš  ostala sam pjafsmile93
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 22:37
Anaida bitno da smo mi ostale bistre, lako za stranice Wink
ti ostići su i meni najdraži...zovem ih svemirski LOL

TB nadam se da su lijepa sjećanja smile78
Smail samo ti dođi, ja volim goste LOL

Vilmač ma riješit će mo mi to sa stavljanjem slika Wink

Hoyčika smile78 moram priznati da ovaj moj nije rastao iz bobica, već je znaš sa otoka i onda se lijepo poduplao i sad hvali dvorište iz kojega je stigao...zato je tak veliki Wink

goga, a tko kaže da ih nemaš Tongue

antonija i gio, uvijek ste rado viđene gošće Hug

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 20:10
achimenes predivni ,plavi mi najljepsi
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 19:20
pravo je uživanje prošetati tvojim vrtom, ma sve ti je prelijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 17:29
krasno ti je to tvoje cvijećeTonguene znam kaj bi izdvojila.možda achimenese jer ih nemam, a tako su lijepi. Tongue
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 16:57
Ma daj kotesaa, prestrašila si me sa onom 66-tom stranicom. Uh, kako grda crna, a na slikama malo bogatsvo. Achimenesi su ti preslatki. Buritov rođak napredan - baš ti zavidim - ne za šalu nego najiskrenije Wink, jer moji tek iz bobice puštaju malecke "rođačiće".  
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 16:22
kontesa slikice su  melem za oči! ja nikako da skontam kako da stavim slike na forumCry
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:03
Draka Kontesa baš ti pristaje ovo ime, kod tebe sve bujno i prekrasno, kako ću ja urediti svoj vrt kada je sve najljepše cvijeće kod tebe, šala, pohvala za cvijeće, od sada ću biti stalni gost u tvom vrtu. 
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 10:24
Kad vec trazis stize i elektricna lopata na tvoj bregic. Cvetje ti je super, meni su najljepse ruze koje me na nesto podsjecaju, a ona sumska ciklama mi je boljka imala je na balkonu, ali mi je netko iscupao.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 07:32
Kontee, i meni se jučer zacrnilo pred očima pa sam mislila da je do mene Smile , a danas vidim da sam ipak ja bila bistra a stranica crna. Drago mi je što si prebacila slikice na ovu stranu jer sam u istima uživala! Jako je lepeki tvoj bregek, a kao i ti i ja sam već u panici - kuda ću ove zime sa svim biljkicama...???
p.s. krasna slikica onih ostića kao zvjezdica!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:33
KOnte,ono ti je pupić od kobejice! smile102Svaki dan će ti procvasti! Ja sam ih sijala, samo su dvije iznikle, mamina cvjeta sam tak, a moju potuklo zadnje nevrijeme, ima lišća, nema cvijeta, ali ja sam optimista, možda me iznenadi!

P.S, da je ona druga opcija u pitanju, ne bi me niš bolilo!Embarrassed
Ne čitam zadnjih mjeseci!LOL Samo kopam!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:18
Otok, sve sam ja njoj objasnila, kao i to ako ne vidim cvijet da se sama  pobrine za zimovalište Wink

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:09
Pa napokon si nam kako treba pokazala to tvoje carstvo.

Nego, jesi li se ti dogovorila sa cobaeom kada će ona procvjetati? Jesi li joj objasnila kad je vikend? Jer inače ne buš vidjela cvijet, ona ti cvjeta samo jedan dan (ajde dobro, jedan dan je bijela, drugi dobije boju i ... gotovo)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:03
drugi puta ću ostaviti alat uokolo...nek se nađe kada gosti dođu LOL
šalaaa LOL
dragi moji, hvala na lijepim riječima i drago mi je da ste svratili smile78

Saro, bum virnula malo u rudbeckijine nogice Wink

vilmač, anči Hug

draga moja Lantana, bit će takva panika uskoro kada dođe vrijeme za spremanje cvijeća da će to biti užasavajuće LOL nadam se da ćeš u jednom od svojih pravih posjeta kontinentu, uspjeti skoknuti do mog brijega na kavicu Hug

medek i lilika smile232 LOLLOL vražički jedni...nisam ni sumnjala u vaše jezike LOL to se lilika prikrala brijegu dok nas nije bilo i ubacila knjigu, a medo audio zapis u žbun negdje pa su mi bubamare poludile  smile156

lilikaaa, manje knjigu čitati pa te neće sve boliti smile156 imaš pp

nego Medek...pa nisam ja još gotova sa slikicama Wink

kobea se sprema cvasti jel je to njen pup?) i nadam se da će ipak procvasti da ju i vidim pa ne tetošim ju badava već drugu godinu LOL (prezimila je u kući)

ostići su narasli baš fino ove godine

i ružice su tu...a zadnja mi je baš posebna

ove dvije divljakuše su mi baš simpa

kako već i vrapci na grani pjevaju, ove godine sam zadivljena njima...achimenesi LOL (ma ja sve čekam da jedan napokon procvate crveno LOL)

ovaj je iz istog pakiranja kao ovaj iznad, a druge nijanse

plavi u kombinaciji sa visećim

i za kraj samo da Flavek pokažem kako pazim na njen adenium Big%20smile

i sad sam mirna dva tjedna sa slikama LOL

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.