proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plavi cvijet drago mi je da ti se sviđa...
Karmen evo tražila si pa sada gledaj...
![]() Šala mala...a salvete ti šaljem tek danas, imala sam neku gužvu pa praznike tako da nisam stigla...Sorry
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Proljeće nam se vratilo.....prekrasan sat....volim ovu salvetu
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme prekrasan je sat, i skrinjica :)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Curke drago mi je da vam se sat sviđa...
Piramida to nije staklo nego karton...na staklu bi bio vjerojatno još ljepši...
|
|
![]() |
|
Ovo su još uvijek samo pokušaji...ja se veselim tvojim radovima, zato primi se posla...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasan satic draga,posebno mi se sviđa raspucavanje i kombinacija boja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovaj sat je vrijedilo čekati,prekrasan je!
To je rađeno na staklu? |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
tako slatka škrinjica...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....oooo, opet si u elementu!!!
....tebe ni ljeto ne ometa...
....ja nikako da se nečega prihvatim...ali kad vidim tvoje/vaše radove dobijem želju....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i ja bih ga vidjela...prije nego znatiželja ubije mačku.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A ja vidim! I baš mi je drago jer mi se jako sviđa ono što vidim! Još mi je bilo čudno zašto te toliko dugo nema s radovima, a ti si se pritajila i bila marljiva! I onda bum ovaj krasni sat! Sviđa mi se podloga, crackle i kombinacija s ružama (iako znaš da nisam njihov teški ljubitelj) - baš je nekako sve sjelo na mjesto! A vidim da si se i ti počela igrati u Photobucketu...
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
smrc...smrc...ni ja ne vidim sat...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja ne mogu vidjeti sat...mogu li vidjeti drugi?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepa skrinjica....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Od mog posljednjeg komentara vidim puno novih i lijepih radova. Bravo baš volim kad nekoga "pukne" inspiracija
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Juhuuuuuu, evo vidim da sam narasla u grm.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Naša Kaća velikog srca, baš sam se raznježila,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |