Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 3536373839 370> |
Korisnik | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ptičija perspektiva
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratiću se opet da vidim još malo uvijek me šokiraš
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana kod tebe raj zemaljski,nadivit se ne mogu
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se sad sve lijepo vidi, lijepo se vide i ribe od kamena ispod japanskog vrtića. Nikad nisam stavljala ove sitne kamenčiće u vrt a u Voloskome mi ih je puna plaža.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, a sada neoliko dana odmora.
Jučer sam posadila campanulu i jastučac koje mi je poslala Hoya , malo zalila i slikala Vratile se moje lastavice (već su sve pokakile) Malo kamenjara Phlox Malo novih cvjetića |
|
život je more
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno lantana
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ciao draga moja...saljem ti veliki zagrljaj iz suncane Tuzle ...cujemo se... idem malo uzivati u tvom vrtu,nedostajao mi je !!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ovo dobro izgleda
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi cvjetni raj
tebi barem kakaju lastavice--meni vrapci i golubovi i roda po vrtu
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je ljepo vratiti se u tvoj vrt!!!!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantano novi cvjetići, stari cvjetići - sve je prekrasno, neka ti po noći pada kiša, a po danu sja sunce da ti bude sve još ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose ti si moj stalni posjetitelj
Dzo, drago mi je da si se javila, a vidim da si sretna, samo uživaj Tija, ovo je šumska ivica, jako se brzo množi, ja sam dobila jednu sadnicu, kad ono dogodine njih deset, provjetale ove piramide, baš su me iznenadili. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka samo kakaju, nekidan je bila emisija o vašem kraju i o rodama, to mi je baš super. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilly i Triša, hvala vam, a i ja vama želim vrt i kuću s puno cvijeća.
|
|
život je more
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ima roda koje se stalno vračaju- meni je jedino žao što imam stalnu posjetiteljicu svog kanala i vrta, ali nikako da odluči saviti i gnijezdo kod mene- možda kad se sve uredi i kad bude puno biljkica. da li bi pomoglo da ja neko gnijezdo improviziram?
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OPa Lantana ja baš sam zauzeta kad ovo nisam vidjela --------predivno je i voljela bi i ja imati ote laste
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa, mislim da nebi pomoglo, ali glavno da ona dođe u vrt.
Niho, pa kud bi ti od kaktusa, cvijeća u kući i van, još i s lastama imala posla. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan vam Uskrs svima dragi forumaši uz jedan mali buket cvijeća u vazi i moj uskršnji aranžman i puno žuto-naranačastog cvijeća iz mog vrta.
|
|
život je more
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno lantana,svaka čast!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, ljepše , najljepše..... Draga Lantana sretan Uskrs!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 3536373839 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |