moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo me stižem na kavicu, super mjesto za odmor i popodnevnu siestu.
Digitalisi su naj,naj.... nemam ih pa uživam ih gledati po tuđim vrtovima. Srećom dobila sam sjeme od Zvrka pa ću ih imati druge godine
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala Stefkaja
Nešto mi šteka pa ću navečer ubaciti slike dvorišta,za Hoyu
![]() Ovdje sam napravila novo mjesto za kavicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
shasha sve ti je super..abutilon je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
novi ljiljan
![]() par gladiola.Ova prva još i ok izgleda
![]() ![]() ![]() morala sam opet begonije uslikati
![]() ![]() i abutilček mi procvaooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Kat.rea,ovo je bijela,ima par pupoljčića
![]() i žuta..procvala je jučer navečer al mi se nije dalo ići van po kiši
![]() trublje su Kat.reine a tritoma je Bake B
![]() nisu mi sve suncokrete puževi pojeli,ostalo ih je par
![]() ovaj se "ugnijezdio" tu davnih godina.Iako je sobna biljka kojoj je zima ispod 0 on svake godine opet potjera
![]() ne znam kak se zove ,to sam prošle godine na placu kupila i strašno se razraslo
![]() kukurijek bi opet cvao no puževi ga tamane
![]() njih sam jučer kupila u OBI-u(i par dalija i MM nešto sobnog...)
![]() eucaliptus mi je na proljeće izgledao mrtav(mislila sam da se smrznuo),no oporavio se
![]() Ova fuksija je "velika"(mislim na tu jednu grančicu)nekih 20-ak cm max i ima 4 veeelika cvijeta i još pupoljaka.Snažna neka grana
![]() |
|
![]() |
|
Neeee,rekla sam da bu cvala,a kad,e to zavisi od njene dobre volje
![]() Slikala sam nešto malo pa bum kasnije,ili sutra,ubacila slike da me opet ne napadate
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, a di je slika male trubice, pohvalila si se da cvate?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Hehehe jesmo sad Horti-cu bacile u razmišljanje.Draga moja,možda se i jesam zabunila ,možda i nije od tebe stiglo no kako je večinom to tvoj dio mog vrta,pretpostavila sam da je od tebe.Bilježim je i šaljem ti (mislim da ima)mladicu "nečijeg" cvijeta
![]() Slikati ne stignem jer stalno kiša pada
![]() Joj da,Gio,suncokretići!! Samo ti javi,pokupila sam sjeme pakujaca i delphiniuma ako treba
![]() Proljeće se boji da bum ja vikala ako zachatate temu kad ono ja šutim a evo Bake(nisam joj ja rekla ništa
![]() Baka,obećavam,ovih dana ću slikati i za svaku zachatanu poruku staviti sliku
![]() Zvrk,to sam sad jedan dio samo nabrojila "gostiju" ima toga puno više.Nekad se pitam,jesam li ja uopće imala cvijeća prije foruma!!?
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koliko puno 'gostiju' u tvom vrtu, sa svih strana Hrvatske i super uspijevaju u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoćemo više sliiika a manje ćakula!
![]() Šteta je ne gledati tu ljepotu više....
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dali da donesem reckane svjetlozeleno-žuškaste grančice koprive kad dolazim? Već ćeš ti te grančice natjerati da te razvesele!!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, ne... krivo si protumačila horti!!! Ono što dođe u shashine ruke to procvjeta milom ili silom izgleda!!!! ![]() Kaj ta žena svojim cvetkima radi da mi je znati!!! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nema druge navalile da stavljaš nove pa eto i ja se pridružujem . Hvala ti na koprivi ali nosim tebi kod Triše drugu vrstu pa se čujemo kad sve bude spremno . Još jednom hvala ti najljepša
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
(kaj je već vrijeme da ju podsjećamo da stavi slike? uf, al vrijeme leti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
shasha, a sličice cijelog dvorišta davno nisi stavila. Sigurno je lijepo kao i uvijek. On mi je nekako ogledni primjerak kad mojima nešto pokazujem.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dok se vi dogovarate tko je poslao koji cvjetak i kak se zove ja samo uživam!
Jednom riječju; predivno!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kak je sad to moguće? I tebi i Andrei sam dala cvijet koji nikad u životu nisam imala
![]() ![]() Pa dobro onda, kad ga ima kod vas, jedna će mi valjda poslati mrvicu, pa ću ići od biljke do biljke i tražit iz kojeg sam busena to iskopala. Al meni ne cvate garant. Pa valjda bih vidjela? Ili ne bih
![]() Kud mi je pamet otkazala, tud još i vid
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
shasha koliko me sluzi pamcenje mislim da mi vjetric doneo suncokrete
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eto panike
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |