Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saara - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Saara - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 56>
Korisnik
Poruka
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 18:31
I meni je prva prekrasna,ali druga me je kao i Anđelku ostavila bez daha.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 18:58
Prekrasne kutijice naročito ova druga kao što reče piramidal ostavlja bez daha Smile
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:27
Puca mi stalno mreža, ali ove tvoje kutijice zaslužuju da pokušam i sto puta spojiti se, jer su jednostavno prekrasne i ne mogu da ne izrazim svoje divljenje, a naročito za drugu, divna je..Clap
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 22:53
Puno vam hvala. Baš se iskreno veselim vašim pohvalama. Pokušala bi je napravit i sebi, ali bojim se da ću uspjeti. Mare-nostrum to je neka čudna zelena boja...ja bi je nazvala zeleni tirkiz....ha ha. Izzy vidjela sam. Tako bi rado išla. Ako skupim kune idem. Baš želim.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 23:37
a da znate tek kako ova zeleno-tirkizna izgleda uživo? smile94
daaaa, moja jeeee!
hvala ti draga saara!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 23:40
Ah, zavidimo ti draga Anastazija... smile215
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:17
Hi hi!!! Tetice!!!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:46
Evo malo Božićnog ugođaja. Na balonima je snijeg, bobice itd dorađivano samt puderima i linerima

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:46
i jedan pjat

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:47
Ako tko naleti na ovakve i bude htio slat koji u Dubrovnik puno mu hvala.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:59
kuglice su odlične,a tanjur je za desetClap
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 18:01
kuglice su odlične, a tanjur je za desert i to neki jutarnji za doručak,
jedan topli croissant u gornji desni kut recimo LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:32
Kuglice su preslatke, a tanjur je predivan! Posebno mi se sviđa kako si fotkala tanjur, cijeli aranžman! smile133
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:38
sve je prekrasno, al ona crno-plava kutija je savršena! smile188
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 21:33
a ne ne ne... ovo nije tanjur za stavljati hranu na njega... ovoga se samo gleda i divi mu se... pa makar ovako iz prikrajka
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 21:35
zar ti stvarno misliš da bi se taj croissant zadržao ili neDajBože stigao zamastiti tanjur LOL
saara, preletavala sam još prije s divljenjem tvoju galeriju
i posebno mi se sviđaju tvoji radovi u tamnom ruhu,
biljno-decoupaženi kutak na terasi i oni otisci dlanova ako se dobro sjećam... Big%20smile
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:24
Saraa kuglice su supać..ali tanur je isključivo za gledanje...prekrasan mi je...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 07:57
Kuglicu su prekrasne, ali ovaj tanjur.......mrak!
ANĐELKA
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 08:09
Tanjur čista desetka a ni kuglice ne zaostaju za njim sa svojom ljepotom.Tongue
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:27
saara prekrasno za 10 Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.