moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 89> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Generacijo moja -znaš onu pijesmu od fosila baš se ovako zove, najbolje je da vidiš Trišom pošto ona dolazi kod mene još malo pa da se po njoj pošalje ako možeš, tako ti najlakše |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure,ja do prošle godine nisam ni znala da postoji nešto tako lijepo imenom pakujac.Budući da je zbor kod nas dosta mali(mislim na gotove biljke)nabavila sam sjemenja i sad čekam da vidim kakvi će sve biti.
Lantana uslikaj te svoje a što se sjemenja tiče,on se najbolje sam rasije no ja ću ga sakupljati jer bude sigurno ovdje zatrebalo
E da,Bergenija,to je to,no taj "geum"mi ne zvuči lijepo pa zaboravim ime.Nekako mi ne paše uz tako slatku biljku
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može,Niho,dogovorim se onda sa Trišom
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme divnog cvijeća!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota, sve za desetku, ne mogu ništa izdvojiti jer me je sve očaralo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad gledam ovaj tvoj vrt samo si mislim (možda i govorim glasno) to bi i ja.
Nema smisla nešto izdvajati, ali maćuhice su prekrasne, i pakujci, i crveni šeboj, i ...... sve ostalo
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žara Zakon
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mačuhice su stvarno prekrasne , tako kompaktni grmići.....geum mi je listo ijep, imam osječaj da blista tom svojom narandžastom bojom. Šta je ovo na zadnjoj slici što cvijeta ispred ljubičica?
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeboji . jer se meni nisu primili.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je ko bombončić,uživam gledajući slikice
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja bum se pa koja sam tuka da nisam ni skužila da su slike na stranici prije (kat.rea hvala kaj si kopirala) još gledam kad će te slike i kako si mi rekla na dnevniku da si se iskupila,a već sam htjela špotati...joj koja tuka
vidiš ipak bude nekaj od naših srčeka,a drugu godinu budu veeeliki na vrijeme kao i od ostalih pakujci su mrakača,ja zaobilazim plac u velkom luku a šeboji u tri boje...jednu imam ostale pišem šala mala e stvarno si se iskupila sa slikicama |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko tebe ko u raju
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, sad tek stavljaš biljkice na terasu. A dok sam se ja skitala onda si ih dobro skrila.
Konti, ja čekam slikice iz vinograda i maminog dvorišta! Ima ona materijala za slikanje koje skriva. Još tu i tam nas razveseli sa svojim, ali ove druge vrtove ćemo izgleda morati prošetati. |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još ni rasadnik nismo vidli
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti pakujci!!! Našla bum ja snage i cajta za posijati sjeme koje bum dobila! za sad imam samo rozi i neke koje sam lani posijala, ali neznam koje su boje!
Zvončike su prekrasne! Ma sve ti je kao i uvijek mrak! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mama mija, kad tu povirim onda skužim da sam ja amater.
Bok vražice!!!! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pakujaca kao u priči o pakujcima ! Sve, kao i uvijek, na tvojim fotkama miriše na ljubav. Ovog puta na proljetnu ljubav... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je lijepo kod tebe
|
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |