Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 55>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 23:14
legenda si Saro!Čini mi se kao da me viriš negdje iza ćoška!Još nisam stigla ni napisati a ti već tu!!hvala,hvala,hvala!smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 00:49
-svaka pohvala Slavice...
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 10:03
Pa tu se stvarno može samo reči prekrasno.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 19:14
predivan uradak Slave moja, ja danas bila u Brodu, išla malo sredivat na groblju, veliku ti pusu saljem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 22:52
cure moje drage puno vam hvala!Mumice opet ćemo se mi sresti u našem Brodu!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 12:03

Ah, tko će kome ako ne svoj svome. Tko su ostali Brođani? Izgleda da smo se svi raštrkali po cijeloj lijepoj našoj. Već duže vrijeme pratim vašu galeriju i baš mi je super. Od vas sam stvarno puno toga pokupila - što ideja a što znanja.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 21:28
smile89svidjaju mi se motivi, prekrasni radovi, bravo smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 19:20

.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 19:31
pa evo-počela sam pripremati  zimske radove jer nemam baš puno vremena a vjerovatno cijeli prosinac nas očekuje izložba u Kaštelima koja će imati i humanitarni karakter i za dječicu treba pripremiti dosta ovih zimsko-božićnih visilica(ja sam zajedno s Maredelmare u udruzi Kaštelanski suveniri)nešto radim za svoju dušu a nešto jer moram i to imati na štandu.
Biljana,Mima 35 hvala!Mima,Mumica i ja smo iz Broda ali ima dosta Slavonaca!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 20:21
smile141!!! posebno mi je dobar jedrenjak smile71 !!!
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 20:40
nama si vec izlozbu pripremilasmile73ove zadnje dvihe bocice su bas po mom gustu,cestitam Slavicesmile84
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 20:59
ooo,još jedna izložba bravooo!smile141¨radovi su prekrasni!smile72
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 22:01
Dugo dugo pa ništa a onda odjednom evo toliko dobrih radova.Super.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 22:56
imaš pravo Tatjana ali ako si vidjela onaj kukičani podložak na kkojem su boce i vaza(a dosta je velik)onda moram reči da za njega napraviti treba dosta vremena,to je još jedan iz serije briškog kukičanja,i njega sam napravila ove dane!hvala vam drage moje!smile79
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 17:14
velika pusa draga moja, radovi su ti fenomenomenalni
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 00:13
smile71 zimski, blagdanski motivi, bas mi fali motivacije, hvala na uvodu:)
Radovi su ti prepredooobri, bravo smile78
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 00:32
Miljeić je krasan. A što je to briško kukićanje? Moja mama je obiteljska heklerica pa mi je dala pregršt hekleraja za "štafir" ali  niti jedna od nas tri kćeri nije naučila heklati. Zapravo, neznam nikoga od mlađih ljudi tko bi znao heklati. To mi nekako djeluje sporo a ja baš i nemam vremena. Zato mi je drag decoupage jer se za čas posla nešto napravi i malo se duša nahrani. Mislim da su heklanje i ručni rad preteča dekupaža. Naše bake su imale dosta slobodnog vremena, jer nisu imale kompjutere i druga čudesa, pa su kratile vrijeme ručnim radom. U današnje doba vjerovatno bi se i one prebacije na decoupage. Mislim da je budućnost hekleraja ozbiljno ugrožena. Dobro, dosta moga filozofiranja, oprostite mi, na porodiljnom sam pa sam malo počela lupetati, no volim malo skrenuti misli s pelena na nešto drugo. Možda bih se trebala početi pripremati za posao jer ću biti izgubljena kad se vratim, ali dekupaž mi se sada čini tako zanimljiv da ništa drugo ne dolazi u obzir. Ma uživat ću još malo.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 00:35
-dok ja dođoh u posjetu sve druge tete napisaše ono što sam ja mislila,ali neka,naći ću ja još koju,e,ovako:
1.uistinu,tako mi je drago vidjeti da opet ideš punom parom,
2.uradci su čista 10-ka,nema izdvajanja svi su ravnopravni,zato što zahtijevaju trud i strpljivost,
3.moje divljenje za humanitarni rad,nisam ni sumnjala da ti takva kakva jesi ne bi učestvovala u tome i
4.želim vam mnogo sreće i "dobru prođu"(kako kaže škutor) tj.puno pineza

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 09:42

Mumice,Biljana Kike hvala vam što ste mi došle ,Mima-uživaj zajedno sa nama,u pravu si-za kukičanje treba jako puno vremena,kad budem u penziji imat ću više vremena i za to a briško kukičanje je imitacija briške čipke,rade se trake koje se povezuju u motive,iziskuje dosta vremena kojeg baš i nemam pa se samo ponekad kad mi se nešto posebno svidi upustit u te vode!smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 14:07
Puno radova, a i već si sva u Božiću. Bravo.
Ali moram pohvaliti i onaj krasan stolnjak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.