Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 55> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
legenda si Saro!Čini mi se kao da me viriš negdje iza ćoška!Još nisam stigla ni napisati a ti već tu!!hvala,hvala,hvala!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-svaka pohvala Slavice...
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa tu se stvarno može samo reči prekrasno.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan uradak Slave moja, ja danas bila u Brodu, išla malo sredivat na groblju, veliku ti pusu saljem
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure moje drage puno vam hvala!Mumice opet ćemo se mi sresti u našem Brodu!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, tko će kome ako ne svoj svome. Tko su ostali Brođani? Izgleda da smo se svi raštrkali po cijeloj lijepoj našoj. Već duže vrijeme pratim vašu galeriju i baš mi je super. Od vas sam stvarno puno toga pokupila - što ideja a što znanja. |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svidjaju mi se motivi, prekrasni radovi, bravo
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa evo-počela sam pripremati zimske radove jer nemam baš puno vremena a vjerovatno cijeli prosinac nas očekuje izložba u Kaštelima koja će imati i humanitarni karakter i za dječicu treba pripremiti dosta ovih zimsko-božićnih visilica(ja sam zajedno s Maredelmare u udruzi Kaštelanski suveniri)nešto radim za svoju dušu a nešto jer moram i to imati na štandu.
Biljana,Mima 35 hvala!Mima,Mumica i ja smo iz Broda ali ima dosta Slavonaca!
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
!!! posebno mi je dobar jedrenjak !!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nama si vec izlozbu pripremilaove zadnje dvihe bocice su bas po mom gustu,cestitam Slavice
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo,još jedna izložba bravooo!¨radovi su prekrasni!
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo dugo pa ništa a onda odjednom evo toliko dobrih radova.Super.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš pravo Tatjana ali ako si vidjela onaj kukičani podložak na kkojem su boce i vaza(a dosta je velik)onda moram reči da za njega napraviti treba dosta vremena,to je još jedan iz serije briškog kukičanja,i njega sam napravila ove dane!hvala vam drage moje!
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
velika pusa draga moja, radovi su ti fenomenomenalni
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zimski, blagdanski motivi, bas mi fali motivacije, hvala na uvodu:)
Radovi su ti prepredooobri, bravo |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miljeić je krasan. A što je to briško kukićanje? Moja mama je obiteljska heklerica pa mi je dala pregršt hekleraja za "štafir" ali niti jedna od nas tri kćeri nije naučila heklati. Zapravo, neznam nikoga od mlađih ljudi tko bi znao heklati. To mi nekako djeluje sporo a ja baš i nemam vremena. Zato mi je drag decoupage jer se za čas posla nešto napravi i malo se duša nahrani. Mislim da su heklanje i ručni rad preteča dekupaža. Naše bake su imale dosta slobodnog vremena, jer nisu imale kompjutere i druga čudesa, pa su kratile vrijeme ručnim radom. U današnje doba vjerovatno bi se i one prebacije na decoupage. Mislim da je budućnost hekleraja ozbiljno ugrožena. Dobro, dosta moga filozofiranja, oprostite mi, na porodiljnom sam pa sam malo počela lupetati, no volim malo skrenuti misli s pelena na nešto drugo. Možda bih se trebala početi pripremati za posao jer ću biti izgubljena kad se vratim, ali dekupaž mi se sada čini tako zanimljiv da ništa drugo ne dolazi u obzir. Ma uživat ću još malo.
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-dok ja dođoh u posjetu sve druge tete napisaše ono što sam ja mislila,ali neka,naći ću ja još koju,e,ovako:
1.uistinu,tako mi je drago vidjeti da opet ideš punom parom, 2.uradci su čista 10-ka,nema izdvajanja svi su ravnopravni,zato što zahtijevaju trud i strpljivost, 3.moje divljenje za humanitarni rad,nisam ni sumnjala da ti takva kakva jesi ne bi učestvovala u tome i 4.želim vam mnogo sreće i "dobru prođu"(kako kaže škutor) tj.puno pineza |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumice,Biljana Kike hvala vam što ste mi došle ,Mima-uživaj zajedno sa nama,u pravu si-za kukičanje treba jako puno vremena,kad budem u penziji imat ću više vremena i za to a briško kukičanje je imitacija briške čipke,rade se trake koje se povezuju u motive,iziskuje dosta vremena kojeg baš i nemam pa se samo ponekad kad mi se nešto posebno svidi upustit u te vode! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno radova, a i već si sva u Božiću. Bravo.
Ali moram pohvaliti i onaj krasan stolnjak |
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |