Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 103> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Imam novih englezica u par boja.Dobila od Like na jednoj kavi.Skoro su se sve primile.Jedva čekam da ih posadim.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Perunike u cvatu, baš ti zavidim, prekrasna bergenija, pa ciklame, divno je to vaše dvorište..
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i moje englezice od like, koje su došle poštom fino rastu!hvala liki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala Misty.To je jedino što sam dobila za Valentinovo.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Eto draga, iako nisam vješta s takvim slikicama kao neke cure, a nadam se da se neće ljutiti cure (nećeš Misty, jelda ![]() ![]() A pusa od mene nema veze s Valentinovim, ali šaljem ti je od srca!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Perunike su predivne! Pa onda ciklame, pa svo ostalo cvijeće.. Šteta što muškatle nisu baš OK, ali kod nas sve vani tako izgleda - smrrrzzz, tako da i nama griješ dušu rascvjetanim slikicama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala cure,hvala Free.Evo vam za uzvrat jednu rascvjetanu krasulu koja je i ovaj put u zavjetrini preživjela -6 C.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
![]() |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Sto je krasula japansko drvo? ne pamtim da sam ga vidla tako rascvjetanog!
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
perunike su predivne Kiki-ko
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako lijepa krasula!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Odlučila sam da ću dogodine uz žute posaditi ljubičaste šafrane.Obožavam tu kombinaciju boja. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo mi je prvi glas da krasula cvate, ali izgleda fenomenalno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Već je godinama ne unosimo u kuću jer je preteška.Ne zamotavamo je.Samo stoji iza visokog zida.U Zadru je bilo -6.Valjda je i tamo bilo oko toliko jer su se neke stare biljke smrzle.Krasula nemože biti vani na kontinentu.Meni su se sve mlade krasule smrzle i to na malom minusu.
|
|
|
|
![]() |
|
Mala, znam da na kontinentu nemože biti vani, interesiralo me je koji minus može podnijeti ako je biljka starija!!!!! Hvala na brzom odgovoru i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Strelizia-pupoljci
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isuse, kaj je krasna!!!
![]() Sa svakim novim mladim listom uvijenim kao duga cigara nadam se da će me jednom iznenaditi i moja, da li znaš sa koliko godina starosti je tvoja počela cvasti? Znam, pročitala sam kod tebe na početku, vidjela čak i slikice tvoje curice pored nje, da je to bilo pred mnogo godina, možda se i sjetiš!!!! Ali, žarko bih željela vidjeti i svijet moje, pa sam nestrpljiva |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |