Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:26
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:28
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:30
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:32
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:34
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:35
Prekrasne ruže Clap
Gledala sam tvoje radove, pa to je savršeno! smile141
Rijeka

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:37
poneki zvijezdan
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:40
zjevalica
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:43

jedan maslačak
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:46
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:49

jesenak
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 23:54
i nisam mogla vjerovati svojim očima da mi je ovaj gad procvao sada kad je jesen u punom zamahu lotus
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 00:00
i evo da vam pokažem još begonije još su mi vani na prozoru od radijone i nisu se smrzle mada je mraz bijo prestala sam ih zaljevati moraju na spavanje a njima se konda neda
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 00:03
Miro hvala ti na posjeti drago mi je da ti se sviđju moje ruže a i rad dođi opet
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 08:47
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

gioiaa meni je cvao iste godine samo sam primjetila da mu baš odgovara vlažan teren, ti ga imaš prilike posaditi uz rub jezera što vjerovatno i jesi [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

i jesam,posadjen je pored fontane .

predivne su ti ruze
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 10:41

Ruže su ti stvarno predivne!!

I kod mene ima cvijeća koje kao da je pobenavilo i misli da je ljeto, nikako da napravin ho-ruk i da pospremim sve odjedanput. Stavim u garažu, pa opet iznosim Wink, Zmajevo krilo u najljepšem je cvatu, pelargonije na balkonu predivne.....samo me je strah da ne stisne zima preko noći ....

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 10:57
Predivne ruže, prekrasno cvijeće..ClapClapClap. a voćke u cvatu... uboge biljke pomješale sezonu. Nije čudoWinkLOL!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 22:42
Ne mogu vjerovati da mi je do večeras promakao tvoj prekrasni vrt.Puno toga si pokazala i moram to još nekoliko puta prelistati da sve onako detaljno pogledam.Ruže su za mene uvijek favoriti pa tako i kod tebe.Sve je divno i hvala ti što si nam pokazala svu tu ljepotu.smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 22:50
Prekrasne ruže, lotus je stvarno iznenadio, odlične fotografije Clap
život je more
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 22:59
Gioiaa nisam ni sumnjala utebe
Korjenko toga se i ja bojim zbog voćaka pa kada budu trebale dati ploda ono ništa
Baka nisu ni ljudi baš svoji pa i biljke se zbune
Mirjam dobro mi došla, nije mi sve baš lijepo ,ipak je ovo selsko dvorište pa se nađe svakagog nereda ali to vam neću pokazati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.