Argentina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 47> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kruh izgleda fenomenalno ! Njam njam ! Kad je MM vidio spek rekao je da je gladan i otisao u spajzu ! Hvala za recepte !
Jesi stvarno mislio Bad Homburg u juznoj Njemackoj ili Hamburg skoro na samom sjeveru ? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Dr.žislave,
sretan imendan, i sve pohvale za jela koja si pripremio ![]() Prvi put vidim onaj žuto-zeleni oleander. Pozdrav svima u dalekoj Argentini, a tebi veliko hvala na trudu. Dobrodošli novi forumaši ![]() Betty3. bienvenida al foro. Bonitas fotos de los haces. Quédate con nosotros un largo. Muchos saludos de frío y nieve Croatia. Velika ![]() |
|
![]() |
|
lijerka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
bas je lijepo poz lijerka
|
|
![]() |
|
Alic-Tadic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 15 |
Dragi nas dr.Zislav !
Eto opet u Bs As s vrucinom i kisom .Dalje te pratimo s putovanjem ,zelimo i mi sretan ti imendan !!. Cudno u kuci ,samo nas je 6 preko tijedna a sami smo subotom i nedeljom . Cestitamo kuharu koji je i kod nas dokazo svoje vrline ... Hvala na pozdravima i dobrim zeljama ! Nadamo se oporavljenju Nade i Vesne . Veliki zagrljaj svima u Hrvatskoj,Bosni i Buenos Aires-u |
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
MiroK
![]() Što se tiče tvoga upta koji je ovo cvijet mislim da je bolje na ovoj temi dati odgovor i dodati još pokoju sliku. Nekako mi je više vezano uz temu Argentina. Dakle radi se o drvetu Palo Boracho ili doslovno prevedeno Pijano Drvo iz roda Chorisia. ![]() Ovo drvo sam već stavljao na ovu temu, ali sa slikama ploda (vidi pod Lujan). Upravo sada cvjeta i pun je Buenos Aires roza “pijanaca”. Osim cvjetova u roza boji, pojavljuje se inačica s bijelim cvjetovima. ![]() ![]() Inače, mislim da ćemo se morati prestati viđati na ovaj način. Posumnjali su u nas, a neki su i malo ljubomorni. Što se tiče korištenja slika, slobodno ih koristi, samo su ove u maloj rezoluciji. Ako ti treba u većoj rezoluciji mogu ti originale poslati mailom. |
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Koristim prigodu zahvaliti svima koji su mi čestitali imendan.
HVALA! Inače meni je imendan 25. travanja (isto kad i rođendan) jer mi je kršteno ime Marko, ali nikada ne bježim od razloga za slavlje, pa tako i ovaj dan, za koji u kalendaru stoji da je posvećen Držislavu, rado slavim. Uostalom već me odavno bije glas da rođendan slavim više puta godišnje. Pozdravljam nove forumaše Ljerku i Ksenu i njezinog Ivu. Ksena nisam shvatio da li ste zatrpani snijegom ili poslom. Ivo, drago mi je da ti se dopala moja reportaža. Bit će toga još, a tek kada počnemo pričati o onim stvarima koje je zabranjeno stavljati na forum.... Guta Fee riječ je o Bad Homburgu pokraj Frankfurta. Lantana jedina si ti pokušala pogoditi o kojoj je biljci riječ. Ne znam da li ostali neće pogađati jer je pitanje prelagano ili preteško. Čini mi se da je ipak zbog nagrade. U svakom slučaju već je dosta vremena prošlo pa ću dati odgovor, a ti za nagradu (što nisi pogodila) ne moraš slušati kako pjeva glazbena urednica. Riječ je o jednoj anemoni Anemone multifida ![]() Koja izgleda otprilike ovako kad procvjeta. ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Predivno drvo sa lijepim cvjetovima i interesantnim deblom i krošnjom - pijanac.
Vidim da je zagonetka odgonetnuta. Nema šta, pravi si znalac. I dalje uživam na tvojem putovanju. Puno pozdrava svima. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno obrađuješ svoju temu, uživam čitajući i gledajući, a jela i recepti - mogu samo zamisliti kako su ukusni
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Zahvaljujuci izvrsnom putopiscu, fotografu i ja sam proputovala jednom dalekom, krasnom zemljom. Lijepi gradovi, mjesta, krasna arhitektura i priroda, a i bogata flora. Predivni vrtovi i da dalje ne nabrajam - uzitak gledati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
[QUOTE=dr.žislav]
Guta Fee riječ je o Bad Homburgu pokraj Frankfurta. Poruka u PP ! |
|
![]() |
|
Poruka mi je otisla u vjetar ! Imam moj njemacki laptop sa sobom a on ne pozna "kvacice" a nemam njegovu knjigicu sa sobom da vidim gdje se nalaze posebni znakovi ! Molim te posalji TI meni bilo kakvu kratku porukicu kako bi ti mogla odgovoriti ! Ista stvar mi se dogadja i sa "Tikvic" " Lijep pozdrav |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Šetnja sa tobom je ugodna i lijepa,a vani orkanska bura.
Hvala ti na ugodnom druženju!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Redovno sam u Argentini ali se ne javim, zato sada veliki pozdrav Držislavu a mislim da bi na ovakvim reportažama mogao pozavidjeti i Đelo Hadžiselimović
Bravo, Bravo
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Dosta mi je bure i ovih "debelih" minusa koji vladaju u našim krajevima, eto u toplijim. Od kada sam zadnji put išta komentirala u ovoj temi, vidim da se tu svašta kuha(lo).... ![]() U temi Kava u Rijeci stavio si jednu Mirinu sliku. Mislim da sam već par sličnih stavila u tu istu temu još ljetos, kad smo bili kod nje. No, tada forumaši nisu znali tko je mene i nju slikao jer te tada još nisu poznavali. Mogu se osvrnuti i na tekst od Gute Fee, koja se nada da ćemo se možda još družiti u Liču. Pola minute je, forumaše koji su bili kod mene 05.08., "dijelilo" od upoznavanja sa Držislavom. Kad su izašli iz etnografske i krenuli prema mojoj kući, Dr je upravo dolazio u zbirku. Sjećam se da sam mu čak spomenula da su to "cvjećari". Kada sam angažirala predsjednika udruge da nas vodi kroz zbirku i svirača da nas zabavi, namjeravala sam Dr angažirati da nas dođe i "profesionalno" slikati, no imao je goste pa nije mogao doći. Držislav, ajde još tih par dana što si u Argentini iskoristi za obilazak i slikanje, imat ćeš vremena stavljati slike kad budeš u Hrvatskoj. Pozdrav tebi i tvojoj obitelji! |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
cijela ova priča i prezentacija ove nama daleke zemlje je predivna
a ovaj cvijetić je jedan od ljepših što sam u zadnje vrijeme vidio
![]() |
|
![]() |
|
Sve , bas sve bez iznimke je predivno ! Dozivljaji o kojima mi mozemo samo sanjati ........
|
|
![]() |
|
Sretno stigao u Brazil.
Udobno sam se smjestio, samo internet ne funkcionira baš dobro. Uživam u prirodnim, povijesnim, kulturnim i ostalim ljepotama. Uskoro ću vam pričati o doživljajima iz Rio de Janeira i podijeliti s vama fotke. Ovo je hotel u kojem sam odsjeo. Moja soba je ova s balkonom. ![]() Smješten sam usred kišnih šuma, a kako je ovdje tropska klima dobro dođe osvježenje u bazenu. ![]() Odoh sada na karneval, a opširnije ću se javiti kada dođem u Europu. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
S obzirom da me ovaj hotel podsjetio na tvoju kuću predlažem ti da počneš razmišljati o gradnji bazena u Liču. Baš ti je super, uživaj! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasno! Dobro nam došao i uživaj u toj ljepoti! Mi te pratimo..
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dr.žislave,
Uživaj u Riu na karnevalu, kao što ćemo i mi danas u Ri (samo se nadam da neće kod nas padat kiša). Hotel ![]() Uživaj u ljepotama. Hvala ti. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |