ajamin vrt |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 145> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boja je fantastična!!!!(kao da sam je ja birala)
Nek' kaže tko šta hoće, kuća super izgleda. Bravo draga! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ajo, super je sve to ispalo Tko god da je boju birao, baš je potrefio...sviđa mi se.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako lijepo!!!
Kućica je sada dobila svoj pravi izgled makar mi ni onako nije bila loša, baš je davala neku toplinu. |
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne slušaj ove koji prigovaraju !!! Nije bitno što govori već tko govori, a iz ovih što kritiziraju, progovara ...ljubomora !! Kućica ti je fantastična, topla da ti se ugrije, a ti sada uživaj i odmaraj !! A u proljeće ćemo ti zašareniti vrtić da ovima koji se sada ćude boji, oči poispadaju od cvijeća koje će ti zašareniti vrtić !! I na mene računaj !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super boja, pravovremeno je napravljen novi kaput. Jos kad na proljece i vrt zasja u novom ruhu imat ces nam sta pokazati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi novi ogrtač je dobila tvoja kućica
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima.sad ste me uvjerile da sam u pravu,mada na zlobne jezike ja odgovaram da mi se tako baš sviđa što je i istina
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ti se što i sviđati!Baš je lijepo
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oo vidim kučica je konačno gotova ! sad kad ju još okitiš cvijećem na proljeće... neće lijepše u susjedstvu biti .
|
|
belica,zagreb
|
|
vesna277
Upravo klijam Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i vjerujem da ta kučica ima i unutarnju toplinu doma što je jako važno,jer sudeći po tebi vjerujem da ima i više od te topline..vrlo si draga i topla osoba.. |
|
Nestati ne znači i izgubiti
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o hvala vam ,još ću si neke stvari umisliti
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuća je super ,A tek kako će biti na proljeće kad vrt zablista nemogu ni zamisliti
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da danas stvarno uživate u blagodatima nove kućne bunde, a sutra još pada temperatura pa će i užitak biti veći. I meni se sviđa boja (100% iskreno). Još kad se vrt popuni, bit će kuća još ljepša.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ana moram ti priznati da je razlika neuporediva.neznam da li će se vidjeti na računu,ali na doživljaju topline se jako osjeti.nema više hladnih zidova,a nigdje i ne puše.
vrtu će trebati malo više da se oporavi.gdje moji majstori stanu tu trava ne raste
|
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje moji majstori stanu tu trava ne raste [/QUOTE]
Sve mi se čini da će i kod mene tako biti kad moji majstori odu! |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanirat ćeš ti štetu, samo neka su majstori otišli i neka si ti zadovoljna rezultatima. Ma šta će ti trava, samo nek je cvijeća |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet ja navratila a nema novih slikica..nema veze ostavljam ti pozdrav
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti je lijepa kuća,a kad sve procvjeta,bit će pravi raj.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti Božić
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |