Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 19:42
Boja je fantastična!!!!(kao da sam je ja birala)
Nek' kaže tko šta hoće, kuća super izgleda. Bravo draga!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 00:47
@ajo, super je sve to ispaloClap Tko god da je boju birao, baš je potrefio...sviđa mi se.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 08:27
Kako lijepo!!!Clap
Kućica je  sada dobila svoj pravi izgled makar mi ni onako nije bila loša, baš je davala neku toplinu.

Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 19:30

Ne slušaj ove koji prigovaraju !!!  Nije bitno što govori već tko govori, a iz ovih što kritiziraju, progovara ...ljubomora !!   Kućica  ti je fantastična,  topla da ti se Heart ugrije, a ti sada uživaj i odmaraj  !!

A u proljećesmile161 ćemo ti zašareniti vrtić da ovima koji se sada ćude boji, oči poispadaju od cvijeća koje će ti zašareniti vrtić !!  I na mene računaj !!  Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 20:03
Super boja, pravovremeno je napravljen novi kaput. Jos kad na proljece i vrt zasja u novom ruhu imat ces nam sta pokazati. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 20:38
Lijepi novi ogrtač je dobila tvoja kućicaClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 20:53
hvala vam svima.sad ste me uvjerile da sam u pravu,mada na zlobne jezike ja odgovaram da mi se tako baš sviđa što je i istina
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 23:37
Ima ti se što i sviđati!Baš je lijepo
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 07:20
Oo vidim kučica je konačno gotova ! sad kad ju još okitiš cvijećem na proljeće... neće lijepše u susjedstvu biti .
belica,zagreb
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 14:17
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

hvala vam svima.sad ste me uvjerile da sam u pravu,mada na zlobne jezike ja odgovaram da mi se tako baš sviđa što je i istina
Prekrasna je i kučica i njen kaputić,jako mi se sviđa...a kad još i dođe vrijeme za cvijeće to će biti mali zemaljski raj..
i vjerujem da ta kučica ima i unutarnju toplinu doma što je jako važno,jer sudeći po tebi vjerujem da ima i više od te topline..vrlo si draga i topla osoba..
Nestati ne znači i izgubiti
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 16:45
o hvala vam ,još ću si neke stvari umisliti
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 16:59
Kuća je super ,A tek kako će biti na proljeće kad vrt zablista nemogu ni zamislitiClap
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:12
Vjerujem da danas stvarno uživate u blagodatima nove kućne bunde, a sutra još pada temperatura pa će i užitak biti veći. I meni se sviđa boja (100% iskreno). Još kad se vrt popuni, bit će kuća još ljepša.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:30
ana moram ti priznati da je razlika neuporediva.neznam da li će se vidjeti na računu,ali na doživljaju topline se jako osjeti.nema više hladnih zidova,a nigdje i ne puše.
vrtu će trebati malo više da se oporavi.gdje moji majstori stanu tu trava ne raste
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:05
gdje moji majstori stanu tu trava ne raste
[/QUOTE]

Sve mi se čini da će i kod mene tako biti kad moji majstori odu!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:27

Sanirat ćeš ti štetu, samo neka su majstori otišli i neka si ti zadovoljna rezultatima. Ma šta će ti trava, samo nek je cvijećaApprove

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 15:46
opet ja navratila a nema novih slikica..nema veze ostavljam ti pozdrav
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 15:55
Baš ti je lijepa kuća,a kad sve procvjeta,bit će pravi raj.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 16:58
ovo je naš ovogodišnji bor napravljen od ukrasa iz ranijih godina

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 16:59
Sretan ti BožićHug

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.