Ksan & Bilje |
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda zato što je bio pred cvatnju, ništa ne brini bit će na jesen samo me molim te podsjeti. Do jeseni se i ostali rašire pa će biti i oni Hvala na posjeti i lijepim riječima
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan
|
|
Lipik
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne stignem pogledat sve vrtove,uvjek se zaletim u par posjeta ,ovaj put sam uzivala kod tebe,sve ti je prelijepo...vidim i tebi puzevi pojedose hoste,i moje su obrstite
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ksan srce si
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno se sve rascvjetalo, posebno bi istaknula đurđicu koju obožavam
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ksan prošetala sam svim stranicama tvog vrta, sve mi se sviđa od povrtnjaka pa do prekrasnog cvijeća, proljetnica ti izgledaju zdravo i bujno i u buduće ću dolaziti k tebi i uživati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su fotke.Sve ti fino ide a da imaš posla znaaam.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetni buketići su bili prekrasni, a ljetni????
Tko nam spava? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba ja probuditi
|
|
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |