monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 138> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebi, Pustolovko, curke moje drage, Hvala vam!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko moja drago mi je da je ova biljka poznata i tebi, eto ja je nisam nikad brala, tetak mi je uvjek to donosio... ..kasnije dok sam bila starija, nisam nikad trgala Batoke, samo bi ako sam ih vidila usput, stala i divila im se.....Pošto je on biljka koja voli močvarno tlo i mulj...tko bi rekao da taj smeđi klipić može biti toliko lijep i drag...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene vraća u djetinjstvo... Uvijek bih ubrala jedan i danima se igrala s njim. Čas mi je bio kraljeevsko žezlo, čas čarobni štapić... Eh, ti divni, bezbrižni dani!
Monstera |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice! Meni je bio isključivo " mililica" za lice... volila sam se gladiti po licu s Batokom....Bože dragi kakvo je to veselje bilo! Kao da sam dobila najdražu igračku.....pusto djetinjstvo ......današnja djeca nažalost možda niti ne znaju što je to Batok..
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja iskrena sućut, teško je izgubiti drage ljude ali posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.Sjećanje nas tješi, i hrabri nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Aralija, na lijepim riječima! Sjećanje nas tješi,istina, ali i spoznaja da ćemo se valjda opet negdje sresti u tom boljem svijetu...kako god, svima nam je isto suđeno, netko će umrijeti prije ,netko kasnije..mene jedino to tješi...
|
|
|
|
Ljubicica1
Novo sjeme Pridružen: 17 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja iskrena sućut. Mene su teta i tetak odgojili i naučili me svemu što znam i svemu što jesam i zauvijek ih nosim u srcu.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me dragi moji....maloprije smo se vratili..ispratili smo tetka u vječni dom...
Hvala ti draga Ljubičice! Mene tetak i teta nisu odgojili, ali doslovno sam ih smatrala svojim drugim roditeljima, često sam kao dijete odlazila k njima i provodila puno vremena kod njih. Njihova kuća je bila moj drugi dom, gdje sam rado volila odlaziti kao mala, a i kasnije kao odrasla rado bi otišla do njih, bili su mi jako,jako dragi i zato će kao što i ti kažeš zauvjek živjeti u mom srcu... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga ja bih tu s avrha najzutiju
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da si mi bar bliže..... Rado bi ti ih dala...
|
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moje saučešće!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Gt!
|
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim kruške
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda dođi! Ima ih i za tebe!
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne kruške monstera i to još domaće vuuuaaauuu!!!
|
|
Lipik
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođi draga Ljiljus,ima ih i za tebe!
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me |
|
Lipik
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije valjda da ideš pješice? A gdje je
|
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja je to sorta krušaka?
|
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |