proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 81> |
Korisnik | |||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ooooo proljece, bogami prelep poklon...hm... prelepi pokloNI
![]() Verovatno jesi zasluzhila, chim si dobila ![]() (al ti zavidim na onim lepim shkrinjicama nemash pojma ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Drage moje jučer sam se tako iznenadila i raznježila...
Dođem doma a na stolu stoji ogroman paket!!!!
To mi je zakašnjeli poklon za rođendan, tako mi je rekla...
A poslala mi ga je naša draga Kaća!!!
![]() Kaća moja hvala ti najljepša i od srca, kao i što si ti meni poslala od srca !!!
Još uvijek se pitam čime sam to zaslužila???
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
U odnosu na tebe ja sam još uvijek početnik...
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Kasnim, ne stignem sve pogledati, u svakom slučaju, moje čestitke, krasni radovi
|
|||
![]() |
|||
||
Ja sam se samo malo šalila (znaš da to volim...
![]() Ti sve drugo ostavi i sada se posveti sebi i bebi ( dobro i malo Mihi). Šta si rekla kada ti je termin???
|
|||
![]() |
|||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
||
Kao što piše u potpisu- kotrljam se! ![]() Rasturam ja po robici koju sam dobila- inače svoje peglam moš mislit kak! A sad bebino sve moram peglati ![]() ![]() |
|||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|||
![]() |
|||
||
Drage moje drago mi je da vam se moji tanjurčeki sviđaju!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hej kako ste mi vas dvije???
Pa i ti uzmi materijal u ruke i "rasturaj"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Odlična su mi oba pjata, ali onaj prvi,aaaaaaaa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
||
Stara moja ti to ozbiljno rasturaš! Prekrasno!
|
|||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
Krasni tanjuri, drugi mi je nekako odmah sjeo, upečatljiv je!
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
ovaj prvi tanjur ti je predivan
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
proljeće, tanjuri su odlični. posebno ovaj prvi, super su ti se boje stopile jedna s drugom. jako lijepo! |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
lilian imaš na mojoj temi na 5. str. detaljne upute za zlatni rub. nije samo stvar u ljepljenju trake. pogledaj svakako šta sam ja napisala.... otkrila sam tajnu
![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Prekrasni tanjuri, prvi mi je favorit, nježni, pastelni bravooooooooooooo
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
vidim da si i ti bila vrijedna. tanjuri su prekrasni! oba mi se jako sviđaju.
|
|||
![]() |
|||
||
Drage moje prevarila sam vas!!!
Na prvom tanjuru nema rižinog papira!!!
Na prvi sam samo naljepila cvijet i onda krenula sa bojama...malo neka nijansa roza boje, pa neka nijansa zelene i nijansa žute. To sam radila da se tako da se boje jedna preko druge prelijevaju,a vidite da ima malo i zlatne...
I kao što rekoh prvi je bio moja feng- šui , a drugi je za frendicu...
|
|||
![]() |
|||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
||
Lijepo, lijepo. Meni se isto više sviđa prvi tanjur. Fina nježna, a opet bogata kombinacija s rižinim papirom. Jesi li prvo pobojala s zlatnom i zelenom bojom, pa poslije zalijepila rižin papir, ili obrnuto?
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Ooo, da! To je to! Žena je "u zoni"! Bravo draga, doista su divni!!! Ali s druge strane, nisam ni očekivala drugačije!
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Prekrasni tanjuri,nježni i romantični.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |