Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 113> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma predobri su....al blizanci su mi jooooj, baš bi takva dva malca, odma sve riješim u jednom potezu i mirna....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jooooj ja nebi fala...ovaj jedan mi je dostaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hehehe
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
he he he, al ovi su doooobri.....zapamtila sam recept gospođe majke, nisu s njima puno izlazili, daklem....mojoj djeci prvih godinu i pol nema van!!!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ludakuso jedna..hihihihi
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
znaci rodjendan je super prosao :) zakon, aj stavite slikice da vas vidimo :)
2 hippy: onaj klimt iz kike je jako malen. 22 cm * nekih 50ak i to je malo i usko :( cijena je cca 88 kn tak nekaj). susjeda je kupila pa mi je jutros u autu prepricavala. poster veliki A1 formata u algoritmu klimtovog poljupca kosta 56 kn i jos okvir ca 30ak kn u mandiju (tamo su najjeftiniji) i za ni 100 kn dobijes fakat lijepu veliku sliku klimtovog poljupca. tako sam napravila kombinaciju kod sebe u stanu.
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Hvala ti na info..... Ak buš išla kupovati ovaj poster u Algoritam + okvir...misli i na mene ![]() Plaćam u kešu ![]() |
||
![]() |
||
|
em va kaj sam ja pas...meni nitko nikaj o klimteku...ok, sam vi tak mene zaobilazite...ok ne morate mi reci...ok nemorate me ni voliti,...ok nema frke, mogu ja plakati i sve to...ok ,,,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hippy: to sam vec kupila, jer mi visi u spavacoj sobi. no svako malo sam u algoritmu pa nije bed pogledat i javim ti ima/nema. sad idem do kike i citycentraone (danas iza posla) pa ako tko kaj treba a da nisu ormari, javite da pogledam ili nabavim. idem po neke kutije u kiku i po gleznjace za 200 kn u cc1 ;) zima je za posvindlat.
2vristalica: hoces iza posla do kike? :) pa neces vristat :)
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
gle jos ima objesen nos i nece vise odgovarati? :) pitala sam te u tvom topicu gdje si odrezak od panjica nabavila? super je
a ako hoces mozes s spar i kiku iza joba :) skupim prijateljicu pa idemo tamo ;) ak hoces, dobro si dosla :)
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Nemam pojma... mislim da je 2002 ili 2003... ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ninochka... tebi šaljem veeeliku pusu.. stavrno te nisam dugo sretala!!
![]() |
||
![]() |
||
|
E da bili smo na snijegu.. tj bile...oko 1,5 sat.. smrzle se, dijete mi preglednilo.. jadna.. naharnila je i strpala u krevetić... nadam se da nema buđenja prije 16 sati.. a onda po mužeka i u Konzum... moram tam vidjeti kakvih salveta ima!!
|
||
![]() |
||
|
fala spring, drugi sloj rada za tebe se susi. radim ga u valovima kak stignem. bit ce gotov uskoro pa se cujem s D. da ti ga odnese jer ne vjerujem u sigurnu i citavu dostavu postara. :)
|
||
![]() |
||
|
Kakav rad za mene?
Kak ja za to ne znam....nego da ti spremim salvete pa pošeljem po njemu? |
||
![]() |
||
|
hihihikad poharacis konzum javi...i prekinite biti vani toliko......pretvoriti cete se u snjegovice
|
||
![]() |
||
|
Joj kada je baš super vani.. kod nas ima puno više snijega a največa zanimacija je prenositi snijeg s malo plastičnom lopaticom.. tak da još imamo puno posla dok sve ne očistimo...
![]() |
||
![]() |
||
|
samo da javim - primila upalatu od spring, gogs, sunceRi i od kaće....da ne šaljemsvakom posebno pp da je sve u redu
|
||
![]() |
||
|
Ok.. primili na znanje!!
|
||
![]() |
||
|
spring: mozes, onda bum sve spakirala i poslala i ja tebi. ovaj tjedan se malo zguzvah ali cujemo se preko vikenda pa se dogovorimo sve :) bus vidjela kaj, ono mislim, kaj nitko ziv na ovom forumu ne voli iznenadjenje, geeeez :P sve neke znatizeljne zemske ;) i rekla sam ti da bum ti nekaj poslala jos za bozic, ali si zabojavila :)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |