josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori | Stranica <1 373839 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan jesenski vrt obojen toplim bojama! Trave uživaju u toj divoti, djeluju tako umirujuće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je uvijek kod tebe i u proljeće i u ljeto i u jesen. Ukrasne trave su zaista impresivne, pravi ukras vrta.
|
|
život je more
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne jesenje boje, kao da je netko obojao biljke. Ne znam koja je ljepša crvena ili žuta.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa tvoj vrt u svako godišnje doba odiše posebnošću, ali ono što tebe čini kraljicom cvijeća, a tvoj vrt najljepšim su tvoje echinacee.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna jesenja paleta
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow!
Koje prekrasne boje jeseni!
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne boje u tvom vrtu, čekam još.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, i ja...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna jesen u tvome vrtu...ovim putem zelim ti sretan imendan...danas je nas dan...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(1)
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma jok Josipa, kako ćemo te zaboraviti kad imaš prekrasan vrt, najljepše ehinacee na forumu, a tek trave, trajnice...drago mi je da si se vratila, i, molim, nemoj opet nestati
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nisa, jos ne znam stavljati slike osim na fotobuket .A njima necu da placam .To je jedini razlog sto me nema stalno..
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi je užitak gledati tvoj vrt u ovim tmurnim zimskim danima. Hemerocallisi, echinacee, javori, su prekrasni. Da li je na zadnjoj slici u pozadini crvenolisna bukva, ili nešto drugo? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joooojjjj ..... obožavam ovaj vrt... danas je dan za nostalgiju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 373839 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |