DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 86> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
prelijepo izgledaju u paru!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
prekrasan je ovaj komplet tanjura i svijeće! stvarno lijepo! super motiv!
malo ću se ubaciti, nemojte me
![]() rose, ako misliš raditi na svijeći imaš posebno lak/ljepilo za salvete za svijeće. fora je navodno u tome da ako tu svijeću poslije zapališ onda ne dimi kad počne goriti ljepilo ( a ovo za sve ostale podloge dimi kao stari parobrod kad gori). ali ako ne misliš paliti svijeću onda može bilo koje.
i ja sam jednom radila na svijeći pa mi je, naravno, bilo žao zapaliti. poslije sam je poklonila pa ako već bude gorjela da ja to ne moram gledati.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kakva ljutnja! Samo ti radi, pa i ja sam isto ukrala tu ideju sa interneta! A što se tiče ljepila, dobro ti je rekla Anastazija. postoji posebno ljepilo baš za svijeće. Iskreno, ja sam radila sa običnim, jer je to samo za ukras, ne mislim je paliti
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
EEEEEEEEEE u kompletu.......super!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
super komplet...bravo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma divan komplet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Je, je rižin papir i još na kraju prebojan sa bijelim, jer je ispod vidio pittorico, pa sam morala prebojati, ali sa papir ne dolazi toliko do izražaja
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
to je tvoj rad,i budi ponosna na to
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
vaaaaaaaauuuuuuuuuuuu.....prekrasni anđelčići.....a obrada tanjura!!!!! ma super...... tako se radujem Božiću....
![]() |
|
![]() |
|
I ja, i ja!!!!! Bit će novih radova!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Anđelka, preprekrasan je komplet, i anđelčić također, tanjur je odlično ispao, svijeća je savršena, to je stvarno šteta izgorit.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,uredno,nježno,anđelski
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Anđelka draga...prekrasan kompletić...tako si ga lijepo složila...jedva čekam da vidim kako će izgledati s konturom.... A anđeo...kako je sladak ...kako lijepo pajki, a i uklopila si ga u tanjur baš kako treba...veselim se novim radovima
|
|
![]() |
|
Puno hvala svima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |