DECOUPAGE |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 86> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastično,jako ljepo i uredno. ja bi isto probala salvetnu na svijeći,naravno ako se ti nečeš ljutit,jer ipak je to tvoja ideja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo izgledaju u paru!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je ovaj komplet tanjura i svijeće! stvarno lijepo! super motiv!
malo ću se ubaciti, nemojte me .
rose, ako misliš raditi na svijeći imaš posebno lak/ljepilo za salvete za svijeće. fora je navodno u tome da ako tu svijeću poslije zapališ onda ne dimi kad počne goriti ljepilo ( a ovo za sve ostale podloge dimi kao stari parobrod kad gori). ali ako ne misliš paliti svijeću onda može bilo koje.
i ja sam jednom radila na svijeći pa mi je, naravno, bilo žao zapaliti. poslije sam je poklonila pa ako već bude gorjela da ja to ne moram gledati.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva ljutnja! Samo ti radi, pa i ja sam isto ukrala tu ideju sa interneta! A što se tiče ljepila, dobro ti je rekla Anastazija. postoji posebno ljepilo baš za svijeće. Iskreno, ja sam radila sa običnim, jer je to samo za ukras, ne mislim je paliti
|
|
ANĐELKA
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno izgleda!!!!
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EEEEEEEEEE u kompletu.......super!!!!!!!!
|
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super komplet...bravo
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma divan komplet..nego gledam podlogu na tanjuru,i ne mogu dokucit sto je to,jako je zanimljivo..nije rizin papir ili ipak je..
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je rižin papir i još na kraju prebojan sa bijelim, jer je ispod vidio pittorico, pa sam morala prebojati, ali sa papir ne dolazi toliko do izražaja
|
|
ANĐELKA
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je tvoj rad,i budi ponosna na to
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaaaaaaaauuuuuuuuuuuu.....prekrasni anđelčići.....a obrada tanjura!!!!! ma super...... tako se radujem Božiću....
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, i ja!!!!! Bit će novih radova!
|
|
ANĐELKA
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka, preprekrasan je komplet, i anđelčić također, tanjur je odlično ispao, svijeća je savršena, to je stvarno šteta izgorit.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,uredno,nježno,anđelski
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka draga...prekrasan kompletić...tako si ga lijepo složila...jedva čekam da vidim kako će izgledati s konturom.... A anđeo...kako je sladak ...kako lijepo pajki, a i uklopila si ga u tanjur baš kako treba...veselim se novim radovima
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala svima !
|
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |