Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 111>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:42
Božur će biti ljepotan, iako ga Lora zove pravim imenom, Korijenko mi je pomogla da shvatim da je isti kao moj.
Kako kaže baka, ima tu još mjesta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:53
pojelo mi odgvorLOL

Smrčkiceeeee, pa gdje si, lijepo te je vidjeti u mom vrtu.....hvala.....

Korijenko, slovom i brojem bilo ih je četiri /4/,ako ovako nastavim zbilja ću morati nekamo iseliti MM.....hvala ti na posjeti.....

Triša hvala i tebi, što se tiće mjesta razmišljam...razmišljam.....već mi se neke ideje vrzmaju po glavi... A treba i posijati biljkice koje sam dobila od vas forumašica. No ja za to čekam ožujak, travanj, pa onda tek sijem....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 17:20
Ja nažalost na prethodnoj stranici tamo gdje si predstavila svoje kućne biljke vidim pet slika, a ne vidim 4 slike (čudno jer su u istom postu).

Ali, ovo što vidim u kući i vani dovoljno je da ti kažem - bravo Lora
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 18:57
Lora, nije još stiglo proljeće, ali se osjeti da kola tvojim žilama Wink
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 19:19
Lorice prekrasno! Clap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:10
Sad kad sam se sjetila da ti napišem. Kako otjerati mačke, bilo u poljoprivrednoj emisiji.
Ulupaš jaje,  dodaš vode, sprejalica i posprejaš kritične biljke i mjesta. Sve će pobjeći tako kažu.Wink
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:57
imaš prelijepo kućno cvijeće., begonija me posebno očarala.Thumbs%20Up
Zavidim ti na drvenastom božuru. Ja imam dvadeset i pet zeljastih ,a ni jedan drvenasti.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 01:22
Taj ti je još posadila moja pokojna mama. Trebalo bi malo vidjeti kako se može razmnožiti, pa ti onda dam. No morat ću malo pogoolati, jer je tamo godinama, i nitko ga dosad nije pokušao presaditi......

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 08:26

Stvarno čovjek na forumu može svašta naučiti.

Za mene je božur bio božur. Sad sam već od Triše lani naučila da postoje dvije vrste. Moram obratiti pažnju na tvoj kad prolista i procvjeta....Ja sam se dočepala jednog zeljastogWink.

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 11:34
Ako je od mame ,onda ga čuvaj dobro .I ja imam dosta božura  od mame pokojne i to mi je najljepša uspomena.A za dijeljenje ne brini ,već sam jedan upratila u rasadniku,samo čekam da vidim hoće li kod njih preživiti ovu zimu, a onda je moj.Wink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:59

zaista je čuvam, jer mi je upravo radi toga jako draga. Stalno pratim kako napredfuje, od razvoja prvog pupa pa do cvatnje...

Danas sam bilas u kupovini u Kauf. ...Dobili su nove biljčice, pa sam malo vježbala za sutrašnji obilazak MBM-a, i u košaricu ubacila

Dracaena /vrsta koju nisam imala/

Hibiscus /biljka koju valjda samo ja nisam imala/

I iz vrta, još ruža pokrivačica tla Swany, posadjena jesenas, već ima listiće

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 23:10
Predivno Lorasmile141. U Kaufiću u zadnje vrijeme ima zanimljivih biljaka, konačno su se spametovaliSmile
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 00:21
Lijepo si ti kupovala o Kauflandu....smile127
sutra je novi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:43
Lora, lijepa kolekcija kaktusa Clap, a i nove biljčice i Kau... su super, božur je pun pupova, baš me zanima kakav će biti kad procvate...
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:47
Lora, mislim da smo kupile istu dracenu - na mojoj piše dracena Song of India
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 15:56
Kod Lore nema što nema, pa nije ni čudo u velikoj kući ona i muž sami, oh da i  Miško, pa se sada sobe zovu imenima biljakasmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 16:01
Lora, ti si genijalna osoba. Ideš u šoping, vježbati šopingiranje.
Zaista potez vrijedan divljenja.
Lijepi pozdrav                                  
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 18:44
najljepša hvala cure na posjeti.....nisam vam ja nikakva genijalka samo volim biljčice kao i vi......

Otok, ne znam zašto se ne vide, i Mari, 5510 kaže da ih uopće ne vidi......
dracena je stvaarno ista, samo što na mojoj nije pisala vrsta, pa sam baš mislila ići istraživati, hvala tebi sad znam

Šmrčko, hvala na savjetu za mačke.....

Trišaaaa.... ne komentiram nazive sobaWink no samo da znaš  Agići  su preživjeli zimu

A sad moje jučerašnje haranje po MBM-u je bilo vrlo skromno/ za razliku od "nekih", koji samo što nisu i policu ponijeli sa sobomWink/

Ceanothus

i jedna od rijetkih biljaka kojoj znam hrvatski naziv Paprat

i ono što me posebno obradovalo, i na čemu najljepše zahvaljujem Lantani,

Rijeka

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 19:06
sara je baš dobro rekla.......ti si iskrena i priznala si da si u kauflandu obavila kondicijski trening za MBMLOL
kaktusi su me oduševili-čudno?Wink........takvu dracenu imam i ja,kupljena na cvjetnom sajmu kod konta.......... i draga mi je uspomena na prvu kavu s najboljom ekipom na svijetu........ aova prva biljka cea...... je jako lijepa,vidjela sam ju još dok si ju nosila u MBM-usmile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 19:38

Ti si fina i pristojna žena i slikala si i zahvalila Lantani slikom.

Ja sam svoje posadila, što nisam sam, slikom pitala pojašnjenje ali na pp.

Ma photobuckjt meAngry

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.