LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 111> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božur će biti ljepotan, iako ga Lora zove pravim imenom, Korijenko mi je pomogla da shvatim da je isti kao moj.
Kako kaže baka, ima tu još mjesta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pojelo mi odgvor
Smrčkiceeeee, pa gdje si, lijepo te je vidjeti u mom vrtu.....hvala.....
Korijenko, slovom i brojem bilo ih je četiri /4/,ako ovako nastavim zbilja ću morati nekamo iseliti MM.....hvala ti na posjeti.....
Triša hvala i tebi, što se tiće mjesta razmišljam...razmišljam.....već mi se neke ideje vrzmaju po glavi... A treba i posijati biljkice koje sam dobila od vas forumašica. No ja za to čekam ožujak, travanj, pa onda tek sijem....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nažalost na prethodnoj stranici tamo gdje si predstavila svoje kućne biljke vidim pet slika, a ne vidim 4 slike (čudno jer su u istom postu).
Ali, ovo što vidim u kući i vani dovoljno je da ti kažem - bravo Lora |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, nije još stiglo proljeće, ali se osjeti da kola tvojim žilama
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice prekrasno!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad kad sam se sjetila da ti napišem. Kako otjerati mačke, bilo u poljoprivrednoj emisiji.
Ulupaš jaje, dodaš vode, sprejalica i posprejaš kritične biljke i mjesta. Sve će pobjeći tako kažu. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš prelijepo kućno cvijeće., begonija me posebno očarala.
Zavidim ti na drvenastom božuru. Ja imam dvadeset i pet zeljastih ,a ni jedan drvenasti. |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj ti je još posadila moja pokojna mama. Trebalo bi malo vidjeti kako se može razmnožiti, pa ti onda dam. No morat ću malo pogoolati, jer je tamo godinama, i nitko ga dosad nije pokušao presaditi......
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno čovjek na forumu može svašta naučiti. Za mene je božur bio božur. Sad sam već od Triše lani naučila da postoje dvije vrste. Moram obratiti pažnju na tvoj kad prolista i procvjeta....Ja sam se dočepala jednog zeljastog. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je od mame ,onda ga čuvaj dobro .I ja imam dosta božura od mame pokojne i to mi je najljepša uspomena.A za dijeljenje ne brini ,već sam jedan upratila u rasadniku,samo čekam da vidim hoće li kod njih preživiti ovu zimu, a onda je moj.
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista je čuvam, jer mi je upravo radi toga jako draga. Stalno pratim kako napredfuje, od razvoja prvog pupa pa do cvatnje... Danas sam bilas u kupovini u Kauf. ...Dobili su nove biljčice, pa sam malo vježbala za sutrašnji obilazak MBM-a, i u košaricu ubacila
Dracaena /vrsta koju nisam imala/
Hibiscus /biljka koju valjda samo ja nisam imala/
I iz vrta, još ruža pokrivačica tla Swany, posadjena jesenas, već ima listiće
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Lora. U Kaufiću u zadnje vrijeme ima zanimljivih biljaka, konačno su se spametovali
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ti kupovala o Kauflandu....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, lijepa kolekcija kaktusa , a i nove biljčice i Kau... su super, božur je pun pupova, baš me zanima kakav će biti kad procvate...
|
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, mislim da smo kupile istu dracenu - na mojoj piše dracena Song of India
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Lore nema što nema, pa nije ni čudo u velikoj kući ona i muž sami, oh da i Miško, pa se sada sobe zovu imenima biljaka
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najljepša hvala cure na posjeti.....nisam vam ja nikakva genijalka samo volim biljčice kao i vi......
Otok, ne znam zašto se ne vide, i Mari, 5510 kaže da ih uopće ne vidi......
dracena je stvaarno ista, samo što na mojoj nije pisala vrsta, pa sam baš mislila ići istraživati, hvala tebi sad znam
Šmrčko, hvala na savjetu za mačke.....
Trišaaaa.... ne komentiram nazive soba no samo da znaš Agići su preživjeli zimu
A sad moje jučerašnje haranje po MBM-u je bilo vrlo skromno/ za razliku od "nekih", koji samo što nisu i policu ponijeli sa sobom/
Ceanothus
i jedna od rijetkih biljaka kojoj znam hrvatski naziv Paprat
i ono što me posebno obradovalo, i na čemu najljepše zahvaljujem Lantani,
|
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sara je baš dobro rekla.......ti si iskrena i priznala si da si u kauflandu obavila kondicijski trening za MBM
kaktusi su me oduševili-čudno?........takvu dracenu imam i ja,kupljena na cvjetnom sajmu kod konta.......... i draga mi je uspomena na prvu kavu s najboljom ekipom na svijetu........ aova prva biljka cea...... je jako lijepa,vidjela sam ju još dok si ju nosila u MBM-u
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si fina i pristojna žena i slikala si i zahvalila Lantani slikom. Ja sam svoje posadila, što nisam sam, slikom pitala pojašnjenje ali na pp. Ma photobuckjt me |
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |