Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vanja za stolicu sam sigurna da će bit takva i za 3mj., al ove dalije me muče valjda će bit i koja sa cvijetom (kao što je na slici)
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
to je uvik rizik kad kupujemo ali se ne može odoliti i jedino ostaje čekati i nadati se
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
ja sam kupila još malo
dalija
![]() i lijepe kate
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, a ja mislila da se vrati mužić s poklonima Ha-ha- malo sam
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
TTriša evo zakašnjelih poklona,a ja nisam štedila
![]() još malo kala,sad ih imam u 5 boja
![]() dalije
![]() gladiola
![]() hymenocallis
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Našla si ove tamne kale, nikako da naletim na njih - super su ti pokloni, valjda s kamatama zato što su zakasnili.
Moj pohod vrtnom centru rezultirao ovim
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša hibiskus je prekrasan i izgleda zdravo,a tek kad procvate,počinje mi se sviđati možda i ja kojeg nabavim,sve koje sam do sada vidjela su bili u jadnom stanju tako da sam odustala.
Dobila sam lukovicu ili gomolj neznam ni ja što je rozo-bijelog ljiljana,ide pokraj moga bijelog i još trebam otići kod jedne bake koja mi je obećala dati kremasti.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hibiskus sam kupila jer je bio 19 kn, a rijetko se nađe kod nas, a ti vidim sada skupljaš i ljiljane- predivni su, iako volim lukovice, ipak me više veseli cvijeće koje duže vrijeme cvate.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša sve ja skupljam,nema veze što je i koliko dugo cvate bitno je da cvate.
Hibiskus je jako jeftin.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša jel to drugi hibi? Koje boje će ovaj biti?
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
WOW
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Evo da i ja pokažem što imam novo. Prošlo sam ljeto jedva hodala na štakama zbog frakture i operacije koljena pa mi je dosta toga u kamenjarima (imam dva) propalo. MM se je trudio ali nije mogao sve stići. Zato sam kupila desetak malih kamenjarskih biljčica. Kad gledam lukovice u dućanima ne mogu odoljeti da ne kupim. Kupija sam 3 ljiljana i jednu kalu. Na sljedećoj slici vidite što sam još nabavila. A ima još dosta toga što sam dobila od forumašica i sad je na ukorjenjavanju ili na klijanju. Kupila sam i dvije puzajuće lantane, bijelu i lila. Lila sam imala ali se bojim da ju je prošlog mjeseca snijeg uništio.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Seni ,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni, baš si se lijepo ponovila, mislim da ti lantani neće biti ništa, moje su bile u snijegu i evo tjeraju mlade listiće.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Seni draga ovo ja zovem Shoping, s velikim S
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni ovo je bio pravi shoping...
I jedva čekam da vidim opet tvoj vrt sa novim cvijećem.
![]() |
|
![]() |
|
Seni lijepo si se ti ponovila.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |