dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 119> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zahvaljujem se naposjeti Tikvić,Smail,Gute Fee,Antonija .Mirjam,Moon i za sve Vas
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us evo ja prošetala tvojim vrtom i imala što i vidjeti oduševilase ljepotom u ovo doba godine ali nije ni čudo kad je majstorica prisutna u njemu. Uploaded with ImageShack.us |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep jesenski ugođaj u tvom vrtu,a i ljubimci su super
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fany nije to do majstorice,već do majke prirode,toplo vrijeme je sve izvuklo van,a svakako ti hvala na posjeti
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali kaktus hvala na posjeti,a ljubimice su stalno uz mene,valjda znaju da sam ih pokupila i usvojila pa su zaista odane i zahvalne,a meni one ćine zadovoljstvo što su tu
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo me osvojilo sunce na fotkama, pa preljepo bilje, pogled s prozora i onda šećer na kraju ljubimci......
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tija na posjeti,stvarno sam slaba na biljke i životinje,jednostavno im ne mogu odoliti i skupljam ih stalno
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga sarajka, tko voli biljke i životinje voli i ljude! Baš sam uživala!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka draga naša, prekrasna je jesen u tvojem dvorištu.. I pogled iz kuće je krasan! A ljubimci - naša veeeelika radost!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna jesen u tvom vrtu,a i ljubimci cu preslatki
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene,Sarajčice..Šetala sam i uživala u jesenjem ugođaju kod tebe!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga, dok se ja popnem na tvoje brdo, malo zastanem na onom mostiću preko Bosne, pa na tvom ulazu, kraj vikendice tvoje sestre, bacim pogled na veliki dio Sarajeva, a onda stepenasto pregladam tvoje imanje od početka do kraja, pa biljke u kući, pa stanem kraj fontane, pa možeš slobodno skuhat kavu i pripremit ležaj u onoj "mojoj" sobi jer sam se umorila.
Draga moja sve je predivno kao da se priroda probudila, valjda je to zatišje pred buru, ustvari pred snijeg. za najljepše mjesto u Sarajevu, tj. za vaš dom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje na posjeti,a ti Triša uvijek imaš rezervisanu sobu i to onu naranđastu,a za ostale ima drugih sobica,a tek da vidiš vatricu kako veselo gori,ama sve ćeka goste,tako da i ovo malo snijega što je palo na Igman i bjelašnicu samo upotpunjuje divan pogled
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo sarajka svaka ti čast :D
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla san vidjeti ima li u sarajevu snježnih slika, ono ništa, ni s od slika i snijaga!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija i mene zanima kakva je situacija kod Sarajke. A ona zabušava....
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u pravuste ili zabušava ili je krenula na putovanje ukidaju vize i ona se već spremila, sad ćemo je teško uhvatiti.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa gdje si ti draga, svi željno čekamo slikice iz tvog vrta.
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno,cvijeće,okoliš,pogled na Sarajevo ko u bajci
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |