Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 151>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:32
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Sjećate se mog panjića? Izgleda da je postao tijesan ovim čuvarkućama, još malo pa će ga čitavog obujmiti, a počele su i cvjetati Very%20Happy

Ovo mi je prekrasno. Da mi je znati zašto moje čuvarkuće baš i ne napreduju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 15:39
Misty onaj mali žuti cvjetić je bidens ili dvozub, ja ih imam na terasi između plavih petunija. Drago mi je da je preživio put! Ona gnijezdašca su baš simpa, može se tako napraviti svašta, uz malo mašte i volje, i sa različitim cvjetnim kombinacijama. I ovaj gore panj sa čuvarkućama je presladak!!!!!!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 17:44
Misty ne pričaj bedastoće! žena kao ti vječno će ostati u cvijetu mladosti!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 20:58
bako s malo mašte i puuuno manje vještine, svašta se može LOL

Otok te su jadnice rasle prije na golom betonu, kad su se dočepale drva šire se ko lude! Pitam se što će biti ako ih stavim u zemlju? Confused

springy dobro se udomaćio, ovo već treći put cvjeta i još je pun pupoljaka, a panjić sad već zovem ježićkom, uskoro ću morati raseliti te čuvarkuće s njega Confused

Medo dragi baš si me slatko nasmijao! Iako, priznajem, i meni se čini da sam jako mlada dok se ne vidim u ogledalu Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 21:04
ma ogledala su ti bez veze! uglavnom lažu, a unutar ovih naših zemljanih posuda u moru života krije se pravo naše lice. koliko je ono staro ovisi samo o tome koliko mi to mislimo, ali ti to ionako znaš
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 09:55
E pa nisam ti pohvalila panjić,fenomenalan je i tako sladak,a moram i komentirati i izjavu Mede,je istina je da su neki ljudi uvijek mladi bez obzira na godine,a ti si tako mlada u svom veselju i viđenju puno togasmile169
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:29
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

E pa nisam ti pohvalila panjić,fenomenalan je i tako sladak,a moram i komentirati i izjavu Mede,je istina je da su neki ljudi uvijek mladi bez obzira na godine,a ti si tako mlada u svom veselju i viđenju puno togasmile169
Ma koliko godina skupili, duša nam ne stari, to je sva istina! Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:31
Ove dane shvatila sam značenje uzrečice "pala ko zrela kruška". Svaki dan, već danima, iz trave skupim između 1 - 2 kg krušaka! Već mi pomalo "izlaze na uši", uskoro će i susjedima, a kruške su još pune, grane samo što se ne slomiju Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:32
Iako su u onoj oluji izgubile sve plodove i cvjetove, jagode su se ipak počele oporavljati  LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:34
Ja sam baš prava sretnica, danas sam opet dobila paket, ovaj put od hoye! Cijela kuća zamirisala na lavandu i na moju Dalmaciju! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:36
Već je sve i posađeno, santoline su dobile mjesto uz divlju lozicu, pola lavande je završilo u mom donjem rublju, a ova polovica ovdje je dobila naredbu da zemlju između santolina napuni sjemenkama Wink Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:37
Ovaj ljepotan će se malo oporavljati od puta na prozoru, na suncu, a onda će krasiti zid, jer mu je lončanica predviđena baš za to Very%20Happy

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 16:15
Misty, sve ovo posadi, zali i na par dana zaboravi. Samo kad je suha zemlja dodaj vode. tako će se lakše ukorijeniti. A ako imaš vrbine grane pri ruci, nasjeckaj ih, stavi u posudu s vodom i tom vodom zaljevaj. Pospješit ćeš zakorjenjivanje!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 23:00
I ja sam iskusila Hoyinu darežljivost, njezin paketić bio je prvi koji sam dobila od kad sam na ovom forumu i jako me obradovao, kao i tebe ovaj! Oprostit ćeš mi ako malo iskoristim ovaj prostor da kažem Hoyi da su moje dvije hoyice lijepe, zdrave i voljene i još jednom se zahvaljujem!! smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 23:33

Najbolje je domače voće a i cvijeće

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 00:48
misty, pa nisi valjda lavandu natrpala u g..će
kruškice me mame, mmm njami..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 06:36
Zrelo domaće voće,ali ono "domaće"daje posebnu lipotu i slast kao tvoje kruške i sve ostalo voćesmile186Hoya te lipo počastila,a ne znam dali mi možeš virovat,ali osjećam tvoju radost,tako je opipljiva iako je virtualnaClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 09:40
Darovi s ovog foruma uvijek nam ugriju srce... I veselje kad ih dobijemo je nemjerljivo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 10:40
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Misty, sve ovo posadi, zali i na par dana zaboravi. Samo kad je suha zemlja dodaj vode. tako će se lakše ukorijeniti. A ako imaš vrbine grane pri ruci, nasjeckaj ih, stavi u posudu s vodom i tom vodom zaljevaj. Pospješit ćeš zakorjenjivanje!
Poslušala sam te, evo čak sam ove grančice alstromerie zapiknula, makar mi izgleda nevjerojatno da će se primiti Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 10:44
Originalno poslano od člana springy springy napisao:

I ja sam iskusila Hoyinu darežljivost, njezin paketić bio je prvi koji sam dobila od kad sam na ovom forumu i jako me obradovao, kao i tebe ovaj! Oprostit ćeš mi ako malo iskoristim ovaj prostor da kažem Hoyi da su moje dvije hoyice lijepe, zdrave i voljene i još jednom se zahvaljujem!! smile78
Dodat ću ovome samo da ono što je od srca poslano krasno napreduje! Sjećaš se onog malenog dvozuba kojeg si mi poslala? Pogledaj kojom brzinom raste, pupa i cvate! LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.