Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 83> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta biljka je kod nas jako veliki korov nikako s eje riješiti -predivna je ali u svaki ćoškić se zavuće -uhhhhhhh ubija a cvijeće ma šta reći bona-Legenddooooooooooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe vidim cijele šume svega.
ščirevi su se raspasali, kao da su doma. a otok ti je rekla kaj je ono. gailardia. to bude ti se raširilo sve u 16, imal budeš ih za izvoz sljedece godine. sve su svemu prekrasno! pozdrav! |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Medo !
Jučer na špancir kavi smo raspravljali o solidagu jer sam ga ja vidjela najprije kod Kat.ree, tj. ona se raspitivala a onda i ja jer od mene pa do Vž-a pune su ga livade, ne moraš hvatati sjeme jer kad ga jednom imaš u vrtu imat ćeš ga uvijek i sve više i više, lako se raznosi vjetrom, ptičicama tako da ga se za par godina nećeš moći rješiti , uglavnom i meni je prelijep ali kod mene nitko da ga nanese u dvorište, zasad ...I da , rekli su mi da je ljekovita biljka ali kakva, nisam se sjetila pitati ...I još imam pitanje, već sam te htjela to pitati ali zaboravih :zašto djumbir nisi posadio u vrt? Mislim, koriste se gomolji a oni se u toj relativno maloj tegli ne mogu baš razvijati, ali što jest jest, lijepo napreduje! |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti mojem vrteku. kaj se solidaga tiče, nekak mi se čini da ga ne bum metnul u vrt jer sam malo pogledal po poljima uokolo i vidim da je fakat drač kojeg se ne bi bilo lako riješiti... ovak bum ga gledal rađe kak raste kod susjeda :). ivna, đumbir nisam posadio u vrt jer se bojim da bi mogao biti dosta agresivan i da bi ga se teško moglo riješiti jednom nekad... ovako sam ga za experiment stavio u teglu da vidim kako izgleda. možda jednom stavim neku veću posudu u zemlju pa ga posadim u nju da se ne širi kud ga volja.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E a koji je to đumbir koji si posadio, onaj iz dućana? I ja sam razmišljala da ga gurnem u zemlju, ali zaboravila. I da je sreće da ga voluharica ne zavoli
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je Smrcko, onaj s police. samo sam gledao da već ima mali pup i to je to. sad već divlja i raste ko lud
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo kak je Đurđa ?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo prošetah i baš ti je lijepo. Nemoj se žaliti da ti slabo cvjeta jer imaš svakakvog cvijeća!
A eto mogao bi razviti i biznis s onim portulakom koji skida holesterol!(vidiš tko se javlja, koga svrbi, taj se češe )
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se pitam gdje je Djurdja?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetići ove biljke su jestivi, jeli smo ih dok smo bili djeca i igrali se po voćnjacima oko kuća |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspjela sam pregledati tek dio svega što sam propustila ove dane, ali ovdje sam pogledala sve propušteno. Nije bilo teško, ni tebe baš nije bilo često, nadam se da si sad dobro i da ćeš nam Đurđu uspjeti pokazati prije nego krene u toplije krajeve?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije par dana sam počela gledati tvoj vrt. Mislila sam preletiti, pogledati sličice, ali - zanjelo me čitanje tvojih tekstova. Kao da sjedim ispred tebe, a ti pričaš ...
Oduševila me reportaža o gradnji. Super! I sve ovo što imaš, što raste i što uveseljava i tebe i nas nevjerojatnom je brzinom izraslo, lijepo si složio.
Pozdrav tebi i Đurđi
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho hvala na posjeti
Anastazija i Gioia, Đurđa je baš danas navratila i pobrala podosta punoglavaca. bila je iznad jezera dobrih 10ak minuta i tamanila, a sad su baš fini sočni i debeli :) Bako, hvala na posjeti i komentaru. Nije ni loša ideja ovo s portulakom, ionako razmišljam u zadnje vrijeme da bih mogao otvoriti neki obrt i počet se baviti vrtnim proizvodima... tko zna, možda je u portulaku budućnost Mari hvala na uputi, probat ću pa javiti kakvog su mi okusa. Misty, na žalost opet sam na bolovanju jer se stanje pogoršalo. opet idem na terapije pa sam svakodnevno u zagrebu, a vrt stoji i čeka bolje dane. kako stvari stoje, neću u njega, barem ne ozbiljnije, još neka tri tjedna. Đurđu ću pokušati sliknuti još koji puta, a nadam se da će dovesti i podmladak Hoya hvala ti na vremenu odvojenom da pročitaš cijeli moj post. hvala i na lijepim riječima, a ja ću se i dalje truditi uveseljavati i sebe i vas. |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo friških slikica iz vrta koji je ovih dana malo popunjeniji
Zapravo započinjem priču slikom jednog dragog stvorenja koje mi je dodaatno uljepšalo ono druženje na mrežnici kad sam opal na rit. Radi se o mladoj zlatnoj retriverici imena Lajka koja je toliko slatka da bi ju najrajši zel doma pa nastavljam isto s te mrežnice slikom lopoča koji su je skoro cijelu prekrili i sad se vraćam u svoj vrt i pokazujem nekoliko slika danas friško pečenih tu ima ščireva, astera, gladidola, svega nečega... ovdje je jedna gladidola u ščiru. na žalost zadnje je nevrijeme sve povaljalo pa ću ih morat nekak povezat jer bu sve strunulo kak je poleglo na bregecu je sve nekak slabo... konačno je procval i dugo očekivani hibiskus ovo je ružica koja je početkom ljeta kupljena kao žuta penjačica... đumbir fino napreduje, a ovo do njega je ukrasna kopriva koju sam zdrpil mami u zadnjoj posjeti. sva je nekak čudna, zrezana i sčipkana, a njoj se pomiješala sa nekom zelenom pa su joj listovi zeleno crveni.. ako bude sunca, sreće i ne previše magle, možda se ipak osladim i pokojim paradajzom iz vlastitog uzgoja. nemojte gledat kak je zarasel jer nemrem niš delat pa je i ovo super... danas sam prvi puta ubrao mladu žutu mrkvu i peršin. idem si skuhat neku juhu, po preporuci doktora jer mi je to prema njegovim riječima jako potrebno, pogotovo peršin pa da vam pokažem i svoju mladež iz vrta. tak fino miriši da bum je vjerojatno pojel na sirovo pa ubral novu za juhu i završavam svojim pomagačem koji danas cijeli dan mijenja poze. uz ovu ide i nagradno pitanje: koliko nogu vidiš na slici? toliko odo mene za danas. nadam se da vas nisam umorio slikama životinja, jer njima nije mjesto ovdje, ali nisam mogao odolit, a da vam ne pokažemte slike... lijepo pozdravljam i želim svima ugodan ostatak dana |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti da se ćim prije oporaviš i uživaš u svom vrtu.
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala mali kaktus i ja se nadam tome
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako su zivotije prisutne u vrtu zasto ih ne bi uslikao?
i ja bi Lajku dovela kuci,preslatka je. a lopoci kad se otvore ,vauuuu,al ce to biti divan prizor,koji ces nadam se slikati |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, pa i naši ljubimci su dio naše sreće - i moraju biti na slikicama! Žao mi je što opet boluješ, Medo naš. Želim ti, kao i svi, da nam čim prije budeš dobro i to sasvim dobro!! Gladiolice obavezno priveži uz neki štap. Koprivica je zaista lijepa, raščupana i zgodna. Šćirevi super izgledaju, a znam da će ti se dopasti i asteri jer su zaista lijepi kad počnu cvasti - i šire se na sve strane, tako da ih iduće godine očekuj duplo toliko.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam baš sigurna da ćeš imati puno koristi od terapija na koje moraš voziti do Zg i natrag
Možda bi bilo bolje da neke vježbe probaš sam, doma? Svrati na forum kojeg sam ti spomenula i baci pogled na holističke metode liječenja, tema "Fontana mladosti" i dobro prikazanu vježbu pet tibetanaca. Mnogima je koristila!
A vrt i pored svega ne izgleda zapušteno, naprotiv!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |