Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 71>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:38
Piše na njoj Mandeville Sundevillesmilie_girl_323.gif

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:38
Smrčko, susjedi kao susjedi. Morat ćeš uz tu ogradu posaditi neke visoke biljke da ne gledaš njihov nered.

Balkon za čistu desetku! Sve ti lijepo raste, baš mi je drago.

Jedva čekam nove slike iz Fužina, jer tamo si već sada stvorila pravi mali raj.

Mandevila, sundevila - i meni je dugo trebalo da shvatim da su mandevila, sundevila i dipladenija zapravo jedno te isto.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:40
smile79
Da morat ću posaditi debela stablasmilie_girl_349.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:42
Kaže Lora nije duhan, a ja tihi narkoman smilie_girl_327.gif. Hojaaaa kad će kavaaaasmilie_girl_328.gif???!!!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:44
Može bit bude kapara, može biti kakva travica za pušenjesmilie_girl_330.gif

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:45
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:51
Svega pomalo, ali lijepih komentara najviše Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 12:26
smilie_girl_099.gifHvalasmile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 12:40
Nestaju mi slike, ne znam koji je vražićakAngry. Tu je trebala ispod komentara biti ova slika. Za ovo sam mislila da je nikotinija od Lorice, ali izgleda da nije.LOLWink
A druga slika su pelcići bršljana.Embarrassed
Wink

Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Kaže Lora nije duhan, a ja tihi narkoman smilie_girl_327.gif. Hojaaaa kad će kavaaaasmilie_girl_328.gif???!!!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 12:40
Ukinut mi je edit pa to sad u prepravljanju ovako izgleda, sorry.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 17:09
Hej predivan balkon. Koprive su mrak, a moguće trešnja prvi put je stvarno alstromerija, baš si me nasmijala.
Susjedi fuj - kad bi bar mogli biti bez njih.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 17:15
Smrcko - kava je kuhana čim kažeš: Doooolaziiiim!
Inače, mislim da su ove crveno bijele kuglice gonfrene. Ja sam ti ih davala. Mojih stotinjak sadnica, a među njima i njih, pojeo odmah prvu noć nakon presađivanja puž golać od deset centimetara. Kreten jedan!

Ako sam ti ja ove dala veselim se da su barem kod tebe uspjele!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 17:22

krasan balkon, smrcko draga. A tek kako bujan ripsalis, takvog raskošnog još nisam vidjela.Clap

Proljetos, za vrijeme Flore, razgledavam ti ja štandove i opazim krasnu biljku još krasnijih cvjetova i piše Mandevilla. Odoh dva štanda dalje, sva zbunjena gledam,  identična biljka, ali, naziv Sundevilla, da bih tek sada saznala da je to ista biljka, koja k tome ima još jedan naziv.Confused
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 19:22
krasne biljke! baš sve buja
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 19:43
Smrčkić, još sam te jednom posjetila! Smile Ono što nije nikotinija baš je lijepo - slatki bijeli i ljubičasti cvjetići!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 20:42
Evo i mene opet kod tebe,vidim da imaš puuuuno lijepog cvijeća,koprivica,sukulenata,ma sve ti je superTongue,nemoj se ljutiti na susjedu,od toga nikakva korist,nego ti lijepo posadi nešto visoko da ne gledašWacko
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 23:24
i ja sam ponovo svratilaClapClap

Hoya ti je već odgovorila ono je gomphrena i dala nam je obadvijema.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 23:39
Smrcko ovo je nešto neobično-prekrasno

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 08:48
Je, je Hoya je otkrila da su gonfrene, prekrasne su, dobila sam ih i ja, ali su moje sve otišle, dakle puževi su ih smazali i meni - sve do jedne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 09:04
Izvjestaj sa balkona je predivan ,i mene je odusevila Mendavilla.prekrasan cvjetak,krasi i moju terasu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.