Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 71> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piše na njoj Mandeville Sundeville
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko, susjedi kao susjedi. Morat ćeš uz tu ogradu posaditi neke visoke biljke da ne gledaš njihov nered.
Balkon za čistu desetku! Sve ti lijepo raste, baš mi je drago. Jedva čekam nove slike iz Fužina, jer tamo si već sada stvorila pravi mali raj. Mandevila, sundevila - i meni je dugo trebalo da shvatim da su mandevila, sundevila i dipladenija zapravo jedno te isto. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da morat ću posaditi debela stabla |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaže Lora nije duhan, a ja tihi narkoman . Hojaaaa kad će kavaaaa???!!!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može bit bude kapara, može biti kakva travica za pušenje
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega pomalo, ali lijepih komentara najviše
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nestaju mi slike, ne znam koji je vražićak. Tu je trebala ispod komentara biti ova slika. Za ovo sam mislila da je nikotinija od Lorice, ali izgleda da nije.
A druga slika su pelcići bršljana.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukinut mi je edit pa to sad u prepravljanju ovako izgleda, sorry.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej predivan balkon. Koprive su mrak, a moguće trešnja prvi put je stvarno alstromerija, baš si me nasmijala.
Susjedi fuj - kad bi bar mogli biti bez njih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko - kava je kuhana čim kažeš: Doooolaziiiim!
Inače, mislim da su ove crveno bijele kuglice gonfrene. Ja sam ti ih davala. Mojih stotinjak sadnica, a među njima i njih, pojeo odmah prvu noć nakon presađivanja puž golać od deset centimetara. Kreten jedan!
Ako sam ti ja ove dala veselim se da su barem kod tebe uspjele!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan balkon, smrcko draga. A tek kako bujan ripsalis, takvog raskošnog još nisam vidjela. Proljetos, za vrijeme Flore, razgledavam ti ja štandove i opazim krasnu biljku još krasnijih cvjetova i piše Mandevilla. Odoh dva štanda dalje, sva zbunjena gledam, identična biljka, ali, naziv Sundevilla, da bih tek sada saznala da je to ista biljka, koja k tome ima još jedan naziv. |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne biljke! baš sve buja
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčkić, još sam te jednom posjetila! Ono što nije nikotinija baš je lijepo - slatki bijeli i ljubičasti cvjetići!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene opet kod tebe,vidim da imaš puuuuno lijepog cvijeća,koprivica,sukulenata,ma sve ti je super,nemoj se ljutiti na susjedu,od toga nikakva korist,nego ti lijepo posadi nešto visoko da ne gledaš
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam ponovo svratila
Hoya ti je već odgovorila ono je gomphrena i dala nam je obadvijema.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko ovo je nešto neobično-prekrasno
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je Hoya je otkrila da su gonfrene, prekrasne su, dobila sam ih i ja, ali su moje sve otišle, dakle puževi su ih smazali i meni - sve do jedne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izvjestaj sa balkona je predivan ,i mene je odusevila Mendavilla.prekrasan cvjetak,krasi i moju terasu
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |