Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piše na njoj Mandeville Sundeville
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, susjedi kao susjedi. Morat ćeš uz tu ogradu posaditi neke visoke biljke da ne gledaš njihov nered.
Balkon za čistu desetku! Sve ti lijepo raste, baš mi je drago. Jedva čekam nove slike iz Fužina, jer tamo si već sada stvorila pravi mali raj. Mandevila, sundevila - i meni je dugo trebalo da shvatim da su mandevila, sundevila i dipladenija zapravo jedno te isto. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Da morat ću posaditi debela stabla ![]() |
|
![]() |
|
Kaže Lora nije duhan, a ja tihi narkoman
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Može bit bude kapara, može biti kakva travica za pušenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svega pomalo, ali lijepih komentara najviše
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nestaju mi slike, ne znam koji je vražićak
![]() ![]() ![]() A druga slika su pelcići bršljana. ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Ukinut mi je edit pa to sad u prepravljanju ovako izgleda, sorry.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej predivan balkon. Koprive su mrak, a moguće trešnja prvi put je stvarno alstromerija, baš si me nasmijala.
Susjedi fuj - kad bi bar mogli biti bez njih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko - kava je kuhana čim kažeš: Doooolaziiiim!
Inače, mislim da su ove crveno bijele kuglice gonfrene. Ja sam ti ih davala. Mojih stotinjak sadnica, a među njima i njih, pojeo odmah prvu noć nakon presađivanja puž golać od deset centimetara. Kreten jedan!
Ako sam ti ja ove dala veselim se da su barem kod tebe uspjele!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasne biljke! baš sve buja
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčkić, još sam te jednom posjetila!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene opet kod tebe,vidim da imaš puuuuno lijepog cvijeća,koprivica,sukulenata,ma sve ti je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i ja sam ponovo svratila
![]() ![]() Hoya ti je već odgovorila ono je gomphrena i dala nam je obadvijema.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smrcko ovo je nešto neobično-prekrasno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je, je Hoya je otkrila da su gonfrene, prekrasne su, dobila sam ih i ja, ali su moje sve otišle, dakle puževi su ih smazali i meni - sve do jedne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Izvjestaj sa balkona je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |