Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 09:58
Vinca više ne cvjeta ali se nadam da će cvjetići biti iduće godine.....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 14:42
i ja navijam za klematise
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 16:03
i ja držim fige! Winkpozz
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 16:55
Hvala vam, Blu i Vilmač, baš sam se radovala ovim prvim cvjetićima. Ja ću im pružiti svu pažnju pa što im bude......
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 18:33
Navratila i uživala! Klematisi su ti super, makar nisu isti kao na slici Smile
Drago mi je da se nešto i primilo od onoga što sam ti poslala Wink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 19:01
Miro, hvala na posjeti, ima još toga što raste i što se primilo ali nisam sve slikala, nešto i nije uspjelo ali dok sve bude sigurno onda ću naslikati.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 22:53
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 00:36
Milica sve je krasno smile64
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 09:19
Monny, hvala ti što si posjetila moje biljčice. Jutros rano sam ih obišla, pregledala, polila, jako su žedne i onda brzo u debelu hladovinu.....smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 10:29
U tvom vrtu je pravo bogato proljeće i ljeto!Prekrasno!ClapClapClap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 10:38
Baka, hvala ti na posjeti. Svaki dan ima nešto novo što me obraduje svojim cvjetićima.smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:22
Evo opet nekoliko sličica. Opet me obradovalo nekoliko cvijetića.Ovo je lobelija. Prvi puta imam ovaj cvijet. Sijala sam nekoliko puta dok su mi ovi narasli.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:25
Mari, ova vinca od tebe  će vjerujem cvjetati na proljeće. Sada sam zadovoljna što se primila.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:28
Ovu cesalpinu sam dobila iz sjemena. Jako mi je draga. Znam da će proći još vremena dok bude cvjetala...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:30
Calistemon, jako volim ovu biljku. Posijala sam sjeme. Jako sporo raste.....Trebat će još puno dok bude makar i jedan cvijet....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:33
Ovu vrstu margarete imam ove godine prvi puta.  Počela je cvjetati, za sada prvi cvijetak.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:37
Evo još jedne biljčice koju imam  a poklonila mi  Mira K. Još ne cvjeta, vjerujem da treba još rasti. Ne znam ni naziv. Hvala, Mira!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:40
Ovaj cvijet imam već dosta godina ali ne znam naziv. Vole ga leptiri. Ove godine još nisam  uspjela "uhvatiti" leptira......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:41
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:44
Kaže se šećer dolazi na kraju. Evo sada moje današnje najveće veselje. Dočekala sam da mi procvjeta dugo očekivana ljepotica....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.