Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:14
ove zadnje moram imati,hehehehe
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:15

-Opalka--http://t.tatianastomatobase.com:88/wiki/Opalka
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:17
Imaš li ovu zadnju?Izgleda preedobroo!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:18
Carmello
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:22
volim ovakve rajčice,koje su na špic   
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 00:27
Good%20Night%20Picture
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 10:10
Hvala na linku za putnički paradajz. Razne vrste sjemena rajčica se može naručiti iz Estonije. Ja sam naručivala neko sjemenje cvijeća.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 09:33
Wiz,ti si stvarno pravi čarobnjak kad je povrtnjak u pitanju.Imaš zavidnu "kolekciju" svega...
Jako mi se sviđaju i cvetne vrste koje ga krase i daju mu još više živosti i lepote
Sve pohvale za uloženi trud i sa nestrpljenjem čekam nove sličice.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:18
..hvala ti Betty..i tvoj je vrtek čaroban, iako kažeš da si sitna ženica..al si jaka u proizvodnji..pa eto balansa na  kojem   bogami  treba zavidjeti.količine proizvedene u tvom vrteku trebaju puno snage, i vremena..stoga..i ti si čarobnica svoga vrta..hehhehe
Biti će slika kad dođe nova sezona berbe..sad nemam više..sve ispucah tu..
Nadam se da će mo se družiti još..hehehe
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:33
Svakakooooooo
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:15
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

po ovoj slici sa neta sam prošlu godinu imala flance..odlično je smišljeno samo ko ima dosta prostora, ja nisam mogla više od 25 flaša imati..

Zgodno je ovo ali stvarno treba dosta mjesta. Meni su se pokazale kao najpraktičnije kutije od običnog mlijeka (ne trajnog). Lijepo poslažem jednu do druge u gajbicu od voća pa mi je praktično za prenošenje. Po danu su na verandi na suncu, preko noći su u radioni. To je zbog hladnih noći.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:20
Još mjesec dana i sjetva...razmišljam kako ih posijati....imam 1000000000 ideja u glavi--...u stiropor,u obične plastične čaše,,u tetrapake od mlijeka,ili ovako kao na ovooj slici iznad!Sada sam    ,Ipak će biti višee od cc(120 kom.!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:26
..heh..mene boli i kosa na glavi od muke..isti mi  problem.. .al najvjerojatnije ću u tetrapak,jer onda nemoram ponovo presađivati, već drito presadim u vrt....
Valjda ću sakupiti dovoljno tetrapaka..sijem polovinom 3 njeseca..nikako prije.A količina..samo nebo zna..kad se zalaufam..ne stajem..najraduje bih sve..
dobila sam ovu papriku..neznam kakova je al mi izgleda super..stara sorta iz Rusije..veselim se da je probamPaprika schwarz herzförmig aus Russland
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:28
King of the North
i ovu sam dobila..ide u sjetvu..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:29
Pepper%20King%20of%20the%20NorthPusztagold
i ovu sam dobila..ide u sjetvu..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:30
Prekrasne su...jesu li slatke ili ljute ? Ja nisam nakupio dovoljno tetrapaka...hehhe!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:32
Golden%20Calwonder%20PepperGolden Calwonder Pepper ..i ovu..sadim obavezno
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:32
Ova je genijalna!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:33
..paprike su sve slatke..i rane..što je meni bitno..
..nemam ni ja dosta tetrapaka..sad ću naprasno puno piti mlijeka da se nakupi..hehhe
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:34
Super je što su slatke...:) Ja volim slatke...ljute nikako!
HHEEHH.....moramo mi kupiti čitavu trgovinu mlijeka...da nam bude dovoljno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.