Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 392393394395396 407> |
Korisnik | |
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Budu, budu jutros sam ih premjestila u 5:45 na sunce :)))
Zatvorena je grupa na faceu, poslala sam zajtjev ako me prime. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Napokon!!!
![]() ![]() Ovaj je presladak s ovom bijelo-žuto- roza kombinacijom boja. Je li to možda neki od onih koje si sama kalemila?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Nije Andina, ovaj je jedan od onih koji su došli s Tajlanda, a mojih kalemljenih ima malo more, svi se spremaju cvjetati.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, veselim se što si došla sa svojim sličicama...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
oljao ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2016 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 11 |
Bokic.. Evo me da ne mislite da sam odustala
![]() Evo od 7 sjemena posadila sam bila prije jedno mj dana 3. Svaki u svoju teglicu. I stavila na prozor kako sam i planirala i radila sve sto sam tu procitala i vise manje se svih savjeta drzala ![]() ![]() Hvala i sretno svima |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
pogledaj OVDJE (klik) kako staviti slike
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
oljao ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2016 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 11 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/moj_prvi_adenium/87675.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Oljao, čestitke na prvom adeniumu presladak je, avantura je počela
![]() |
|
![]() |
|
Aha, znaci vec mogu van malo?
Nisam jos iznosila van jer,iskreno,bojala sam se, ali onda cu ju malo ujutro izvaditi i malo popodne. Da izbjegavam jos ovo najjace sunce podnevno? |
|
![]() |
|
Oljao, nemoj ga još na prejako sunce, za početak slabo jutarnje i večernje. Mogao bi ga skuriti ako ga staviš na jako. Ukoliko su sjemenke još tvrde kako kaže Alma.M slobodno ih ponovno posadi i neka je vlage. Slobodno ih sadi u čoporu, kasnije se lako presade
![]() |
|
![]() |
|
ima li da još nekome sad cvjetaju adeniumi? idemo malo temu oživjeti
![]() i sije li još netko? ja već dugo nisam
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Oljao, čestitam na prvoj bebici!
![]() Marsha, ni ja nisam već dugo sijala, jednostavno zato jer ih već imam previše. Planiram na jesen potražiti minijaturne hibride, pa ako nađem sjeme, krećem ponovno u tu avanturu!
![]() I samo da vam javim: uginula su mi i ona dva adeniuma koje sam spašavala kirurgijom. Na njih trideset i nije to previše, ali nisam baš presretna zbog toga. Za razliku od prošle godine, ove jeseni ću ih pokušati što duže održati budnima pa ću vidjeti kako će se ponašati sljedećeg proljeća. |
|
|
![]() |
|
Andina, žao mi je za izgubljene adeniume :(
Ne znam da li radim dobro ali ja ih stalno držim budnima, nemam kuda s njima preko zime na hladno, niti se usudim da mi ne odu. Smanjim zalijevanje na jednom tjedno ali im dam vlage na policama. Sad su već lijepo debeli ali nikako naći vremena da ih izdignem. Ono što čeprkam po zemlji čine mi se zanimljivi caudexi. Ne želim ureć al nisam izgubila niti jednoga truljenjem korijena samo poklanjanjem ![]() Znam da fali cvijet ali oni su meni i ovako fascinantni. Počeli su se dosta granati.
|
|
![]() |
|
Kada treba poceti s nekom dohranom? Kada 2. par lisstova izbije?
|
|
![]() |
|
Mozes tad pomalo poceti. Kad budu mrvu veci mozes intenzivnije.
|
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bravo! Bit će sljedećih dana dosta sunca pa ih ne bi smio odbaciti. Nestrpljivo čekam da vidim cvjetove.
|
|
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 392393394395396 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |