Rijeka |
Odgovori | Stranica <1 23456 58> |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe tehnika cuda dela, ja san ti "saki dan na KORZU", s ovim dole
,a na sliki imas otisnuto i od kega je i na ku uru
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma pretpostavila sam da je stvar u tehnici, a ti se tu snalaziš super.
Evo i ja sam malo neš poslikala neki dan:
Riječko korzo ujutro - svi šetaju, a tko radi?
Kalvarija
Riječka riva
Obnovljena fasada talijanske gimnazije
Za mene najljepša riječka zgrada Ulica Dolac
fontana pod urun
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka by night........
....evo i veceras san "prosetala" po Korzu ali samo virtualno,.....ali tvoje su originalne i punooooo boljeeeeeeeeeeeeee
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa,Rijeka prelepa sa karakteristicnim sarmom promorskih gradova ( e i ja bi na vas korzo pre no na posao )!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke, ja bih do Trsata a trebala bi otici i do groblja... .Uostalom te grobnice na vise katova su stvarno zanimljive i u krajnjoj liniji vrlo ekoloski osmisljene (mada iz drugih razloga) kad pogledate koliki dio ZG zauzimaju groblja.
Ma u mislima sam cesto tamo a ovako s vama kao i da sam fizicki, Korzo mi je uvijek zanimljiv, po danu, nocu, mada ga nikada nisam dozivjela ovako praznog...
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kad naraste kod mene travica u vrtu, jedan tulum ce svakako pasti s malo gradela i vinceka
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ne vjerovati, nakon nocasnjeg potopa ipak malo sunca
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je super, a predzadnja slika pogotovo
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne trebam travu, imam je na sve strane dovoljno.... mozemo mi to napraviti i prije (da ne cekamo da na vrbi naraste grozdje")
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Se je paricano cak se je i trava pojavila, sada fali samo da dode
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa mi smo svi vjerojatno za akciju , možda nije dobro da ti nas baš previše zoveš , jer bi se mi stvarno mogli odlučit i doć , ašta onda . ovo izgleda jako primamljivo
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme rijeka53 šta mi radiš, zagledala se u krasne slike Rijeke, a onda na kraju ona fina spiza, ma odmah sam postala gladna
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
......pa ja i zovem sve vas da STVARNO dodete i onda da gradelamo, pjevamo, plesemo na friskom zraku....a mozda i na travici |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedna slikica iz današnje šetnje Viškovom (okolica Rijeke)
Skulpture posvećene Halubajskim zvončarima.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemogu vjerovati da je iznad Rijeke plavo nebo, boooooooooooome to se ni vec fanj dugo vidjelo
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dan je bio prekrasan. Mi planinarili od Bakra, na Krasicu, pa na Praputnjak livadma i šumom 6 km - oduševljeni, to je jedna od rijetkih ruta kojima još nismo prošli. Slike će biti kasnije.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S današnje planinarenja i šetnje nekoliko slikica riječke okolice:
Grad Bakar
Krasica - mjesto poznato po karnevalu (Krasica pa Rio- njihova je poznata parola)
Pogled dalje kreće prema mjestu Praputnjak
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi sumrak na rijeckom korzu |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li još one hobotnice?!
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |