Judino drvo - Cercis siliquastrum |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muhlenbergia, hvala vam na savjetu. Vidjela sam da postoji i canadensis, ali nigdje nisam pročitala gdje se može nabaviti. Nažalost.
Pozdrav!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Judino drvce je nakon iznošenja iz podruma potjeralo divne grančice !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, drvce ti je super samo neznam zašto se mučiš unositi ga u podrum. U Međimurju može prezimiti vani.
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, dobila sam jesenas malu presadnicu judinog drvca,koja mi je super krenula ,imala je šest mladih listića,ali ih je nažalost onaj jaki mraz prije nekoliko dana sredio,te su se smrzli...zanima me dali se i drvce smrznulo,tj. dali netko zna hoće li ponovno istjerati novi listići ili je drvce gotovo???
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja moslim da će ti ponovo potjerati, ako ne na vrhu, onda će sigurno iz žila. Mraz nije bio toliko jak i dugotrajan, da bi promrzla kompletna biljka.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić onu mladicu kaj su mi ti poslala ostavila sam vani predlani, prezimjela je pustila listić ili dva i dalje ništa !! Znam da sam je kasnije presadila na neko drugo mjesto ali sada, da me ubiješ nešnam kuda !! Nema je!! Ok, neću ovu više mučiti u tegli, danas ide u vrt !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto i ja dočekala da se moja dva drvca izvuku od mraza,ponovo su potjerali listići.......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje krasno nakon cvatnje oboljelo.
Nije više onako bujno i lijepo, krošnja je rijetka ... Što je ovo na listovima i prošle godine sam to imala ali zaboravila pitati zašto oboljeva? Što mi je činiti? Ne savjetujte mi da ga orežem jer ću prije ja na njemu visiti od susjeda Bilo je ovakvo |
|
Rijeka
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, baš mi je zao da ti je drvce oboljelo - previse smo mu se divili, valjda ga nismo zacoprali.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro ,to su one uvozne štitaste uši,vidio sam ove godine da su napale po judićima,inače su bile uglavnom na albicijama.Možeš poprskati nekim otrovom,navodno je najbolji confidor,ali taj je izuzetno otrovan i za pčele pa je možda bolje ne s njim.Šećer sa listova možeš oprati sa mlazom vode,bar će ljepše izgledati.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo drvce raste u prirodi. Da li je Ceris cenadensis?
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Silvy je, ono zna rasti samoniklo u prirodi.
|
|
Rijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo! moja okolina puna je cercisa siliquastruma-judino drvo
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala trava! Sada je svo lišće smeđe i neću ga prskati, i onako će otpasti još malo. Ako se pojave uši i druge godine, moram u akciju.
|
|
Rijeka
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je već propalo onda nema potrebe,ali bolje je oprati šećer sa listova,na njega se uhvati plijesan i ostale gljivice,pa tek tada list strada,a bude tako list pokriven da ga taj šećer,koji je i nekako kao mastan,vjerojatno i zaguši,sigurno mu prekrije sve puči.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava hvala.List je propao. Jeli drvo zaraženo sa tim gljivicama i što mi je činiti do idućeg proljeća?
|
|
Rijeka
|
|
Drug Mile
Nedavno posijan Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko koliko treba čekati da sjeme proklija? Našao suhe mahune na nekom stablu u parku, ne znam koliko su stare. Sjeme posijao, održavam zemlju vlažnom, na prozorskoj je dasci (unutra), i tako već jedno 3 tjedna ali ne klija. Iskopao sam malo sjemena i ne izgleda mi trulo, izgleda baš dobro, živahno. Nabubrilo je ali nema klice.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..i ja sam od neki dan vlasnik Judinog drva...čekam da otvori cvjetiće, e onda tek slikanje!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro da li si sama sijala ili......?
|
|
Lipik
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |