Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Katružin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Katružin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 37>
Korisnik
Poruka
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 23:07
i samo malo iz povrtnjaka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 23:09
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 23:26
joj, kako je sve veliko....kod  mene povrće  mikroskopske  veličine....
Čestitke za divan vrt!Tongue
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:05
Danas je procvao kaktus i morala sam ga sliknuti... 

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:06
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:09
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:11
... a uskoro će i bugenvilija

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:18
i evo kako kako rastu moje nove biljčice, iz reznica

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:19
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:37
Krasno!!! Šta si sve to pelcala,mislim da sam oleander skužila.Jesi koristila hormon ili samo ovako"zdravo seljački"?
Aj,molim te virni u moje dvorište ,imam dilemu kod zadnje slike pa mi pomognismile143
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:59

Koristim hormon za sve, a trenutno imam više vrsta eonimusa(kurika),pa šimšir, oleandre,lovor, viburnum(zgance), bugenviliju, solanum rantoneti (krumpirka), berberisa,...  i još ponešto, ne mogu se sad ni sjetiti .

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 12:24
Opet sam išla uživati u tvome vrtu!!!
Da se ne ponavljam smile227
Ali me interesira, na prvoj strani 5 i 6 slika, šta je to???
Wink
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 12:57
Proljeće,hvala ti!  Na 5. je patuljasti borić  Mugo, a na 6. je hosta .

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 13:02
Kako je sve lijepo zeleno, a kaktus je biserko, kakav krasan bijeli cvijetak, predivan je!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 14:13
Hvala ti Kartuža na odgovoru, sada idem malo potražiti na netu te biljkice...
Da li ih je teško održavati???

Uh, što sam dosadna...
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 17:39
Proljeće,uopće ih ne održavam nešto posebno. Borića sam posadila i ponekad ga zalijem, a hosti jedino na jesen porežem stapke cvijetova i maknem  lišće.
Nekad sam imala puno jednogodišnjeg cvijeća, a sada skupljam samo trajnice, jer je manje posla s njimaEmbarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 08:08
Kartuža zapamtit ću si to!!!
Thumbs%20Up

A osim toga čestitam ti jer si na 500-toj poruci, a sada trkom idi i stavi nam sliku!!!

Znaš gdje trebaš ući i staviti sliku???

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2008 u 23:44
Hvala na čestitci i evo već trčim!smile199
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 00:46
Danas sam više "radila" fotićem nego motikom!
Procvale su hoste...

... a i graničica,

pa oleandar

a ovaj malecki će cvasti iz ovogodišnje reznice

za lantanu sam mislila da će biti  ona sa šarenim cvijetovima ,ali me prevarila, pa je "samo" žuta

a bugenviliju gledam dok pijem kavu , ustvari gledam sve, al ona mi je najbliže

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 01:00
Zaboravila sam flokse

i djetelinu

kaktusići su napunili posudu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.