Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedan vrt u Sremu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jedan vrt u Sremu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:49
OOOOOO ljepote!!!

Predivno, predivno! Upijam dojmove...smile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:53
Ma, moram još jednom reći - predivno! Hoću sve Big%20smileBig%20smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:56
Bože imala sam osjećaj da sam upala u raj. Koliko truda i ljubavi treba za ovakav vrt?! Tebi očigledno sve uspijeva. Prava egzotična prašimica.smile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:20
Drago mi je da si se vratio ,ovo tvoje bilje je nešto neopisivo lijepo,uživam u gledanju slika i dao si mi mnogo idea za uređenje vrta.Jedna od tvojih slika mi je pozadina na desktopu(ona sa bungevilijom i palmom).Samo šalji još slika da svi zajedno uživamo
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:30
Ideja o desktopu je super i ja ću si odabrati nešto.smile219
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:40
Palmark, ostala sam bez teksta...šalim se, ne može se to meni dogoditi, to se samo tako kaže ...ali da ne mogu naći prave riječi da pohvalim tu ljepotu, to je istina...Ne mogu ništa izdvojiti jer je jednostavno sve, baš sve predivno. Svaka čast! Bravo, bravo, bravo...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:50
Hvala Bogu, vratio si se sa predivnim slikama...
Priznajem da si mi nedostajao....šmrc, šmrc od sreće!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 22:55
Ljubicasto - narandzasta kombinacija je predivna(ja volim i zutu),tvoj vrt je uvek za pohvalu!Nadam se da ces cesce postavljati slike .
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 23:22
palmark imas predivan cvijetni raj,odusevljena sam ljepotom tvog cvijeca smile57
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 23:44

Gledam, sve je lijepo, boje intenzivne. Ali zašto su boje tako izražajne, možda zbog kombinacije boja, što je kuća roza( ili narandžasta)?
 Nešto daje posebnu dimenziju slikama. Trava u tim bojama izgleda  fenomenalno, intenzivno. Možda zbog boje kuće. A i gdje nema kuće trava je intenzivne boje. Pored sive kuće sve drugačije izgleda.

smile173 Da nije photoshop? Odaj nam tajnu plizzzzzzzz......

Na vrh
Palmark View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Palmark Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 22:40
Pozdrav dragi prijatelji!
Evo me opet sanajnovijim slikama iz svog vrta koje su nastale danas-ko kaze da jesen mora biti sumorna

USDA zone: 7b/8a
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 22:48
Koliko cvijeća i to krasnog cvijeća. smile39 Sad je već ljubomora na vidiku.smile171
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 08:45
ma ti se šališ! krasan vrtek smile141
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 08:49
Kao i uvijek... Ljepote li!!! ClapClapClapClap

Btw. Molim te pomoć, savjet, upute... Kakva su tvoja iskustva s rododendronima, ja zasadih jednog jučer baš (kod mene je sličica i opis sadnje)... Pa me zanima kako da brinem o njenu, točnije zanimaju me savjeti iz prve ruke, jer sve što o njima znam - naučila sam iz stručnih knjiga.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Palmark View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Palmark Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 09:06
hvala na pohvalama,drugari

@Anaida,sto se tice rododendrona znam samo sto verovatno i sama znas-iskopaj rupu vecu od busena i posadi ga u kiselu zemlju specijalno namenjenu za njih.
Neki predlazu "raspetljavanje" korena,medjutim ja to nisam radio i nista im ne fali!
Ma prakticno nemam nikakva posla oko njih-trebalo bi samo da izbegavas da ih zalivas vodovodnom vodom,bolje skupljaj kisnicu!
USDA zone: 7b/8a
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 12:57
 SAVRSENO !!! SAVRSENO!!!! Kao iz kataloga, i lepse!smile55
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 19:51
koji raskoš.to je fantazija. što drugo reči.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 21:27
Ja sam isto bez teksta- pa čovječe ubila bih za takav vrt. Dakle kakva sumorna jesen, to je najrascvjetanije proljeće koje sam vidjela u zadnje vrijeme, ta raskoš cvijeća i razno-raznih grmića, zelenih sivih, to šarenilo me izluđuje u pozitivnom smislu - hej ne silazim s tvoje stranice - noććas ću sanjati Srem i tvoj vrt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 21:34
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 21:37
moje srce to neće izdržati smile39
Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.