Jedan vrt u Sremu |
Odgovori | Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OOOOOO ljepote!!!
Predivno, predivno! Upijam dojmove...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, moram još jednom reći - predivno! Hoću sve
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože imala sam osjećaj da sam upala u raj. Koliko truda i ljubavi treba za ovakav vrt?! Tebi očigledno sve uspijeva. Prava egzotična prašimica.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si se vratio ,ovo tvoje bilje je nešto neopisivo lijepo,uživam u gledanju slika i dao si mi mnogo idea za uređenje vrta.Jedna od tvojih slika mi je pozadina na desktopu(ona sa bungevilijom i palmom).Samo šalji još slika da svi zajedno uživamo
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideja o desktopu je super i ja ću si odabrati nešto.
|
|
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palmark, ostala sam bez teksta...šalim se, ne može se to meni dogoditi, to se samo tako kaže ...ali da ne mogu naći prave riječi da pohvalim tu ljepotu, to je istina...Ne mogu ništa izdvojiti jer je jednostavno sve, baš sve predivno. Svaka čast! Bravo, bravo, bravo...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bogu, vratio si se sa predivnim slikama...
Priznajem da si mi nedostajao....šmrc, šmrc od sreće!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubicasto - narandzasta kombinacija je predivna(ja volim i zutu),tvoj vrt je uvek za pohvalu!Nadam se da ces cesce postavljati slike .
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palmark imas predivan cvijetni raj,odusevljena sam ljepotom tvog cvijeca
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam, sve je lijepo, boje intenzivne. Ali zašto su boje tako izražajne, možda zbog kombinacije boja, što je kuća roza( ili narandžasta)? Nešto daje posebnu dimenziju slikama. Trava u tim bojama izgleda fenomenalno, intenzivno. Možda zbog boje kuće. A i gdje nema kuće trava je intenzivne boje. Pored sive kuće sve drugačije izgleda. Da nije photoshop? Odaj nam tajnu plizzzzzzzz...... |
|
|
|
Palmark
Nedavno posijan Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav dragi prijatelji!
Evo me opet sanajnovijim slikama iz svog vrta koje su nastale danas-ko kaze da jesen mora biti sumorna |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko cvijeća i to krasnog cvijeća. Sad je već ljubomora na vidiku.
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ti se šališ! krasan vrtek
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek... Ljepote li!!!
Btw. Molim te pomoć, savjet, upute... Kakva su tvoja iskustva s rododendronima, ja zasadih jednog jučer baš (kod mene je sličica i opis sadnje)... Pa me zanima kako da brinem o njenu, točnije zanimaju me savjeti iz prve ruke, jer sve što o njima znam - naučila sam iz stručnih knjiga.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Palmark
Nedavno posijan Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama,drugari
@Anaida,sto se tice rododendrona znam samo sto verovatno i sama znas-iskopaj rupu vecu od busena i posadi ga u kiselu zemlju specijalno namenjenu za njih. Neki predlazu "raspetljavanje" korena,medjutim ja to nisam radio i nista im ne fali! Ma prakticno nemam nikakva posla oko njih-trebalo bi samo da izbegavas da ih zalivas vodovodnom vodom,bolje skupljaj kisnicu! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SAVRSENO !!! SAVRSENO!!!! Kao iz kataloga, i lepse!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji raskoš.to je fantazija. što drugo reči.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam isto bez teksta- pa čovječe ubila bih za takav vrt. Dakle kakva sumorna jesen, to je najrascvjetanije proljeće koje sam vidjela u zadnje vrijeme, ta raskoš cvijeća i razno-raznih grmića, zelenih sivih, to šarenilo me izluđuje u pozitivnom smislu - hej ne silazim s tvoje stranice - noććas ću sanjati Srem i tvoj vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje srce to neće izdržati
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |