moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 23456 35> |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar tvoj vrt je predivan,kad god gledam slike uzivam!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa gdje sam bila dosad da nisam vidjela ove pre, pre, prekrasne zvončike! Svaka čast mimar! Koje boje, divota!
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt, pun detalja, boja, oblika.... Sve pohvale!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih dana sam obigravala oko cveca sa foticem u razmisljanjima sta cu zateci kada se vratim sa desetodnevnog putovanja i molbama nebu da ovde pada kisa barem svaki treci dan. Moji ukucani nisu raspolozeni za svakodnevno visesatno zalivanje a ja vec imam internu zabranu oko potrosnje vode (vodimo mali rat, srecom necu biti tu kada stigne racun nova uloga starog civiluka
.
. . . . . . . . |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj vrt iz snova. Svaka čast. Prekrasno izgleda.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno mi je drago, dobiti pohvalu od nekoga ko sa toliko ljubavi i znanja gradi svaki delic svoga vrta.
"Ludi jahaci" - N. Marinkovic
"Osnovno je da covek u zivotu radi ono sto voli, onda je nasao svoj put i stekao spokojstvo; ostalo mora da dodje samo po sebi, inace je stvar propala"
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, tvoj kutak za opuštanje, opušta i mene i tekstovi kao ovaj posljednji tako su mi za dušu. Samo napred. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i obično! Fenomenalno!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, danas nisam mogla napraviti bolju stvar nego da se šetam tvojim vrtom i uživam u tvojim slikama.
Jučer mi je bio posebno naporan dan ( opet neko feštanje pa je sve to trebalo pripremiti po onim vrućinama) tako da sam si rekla danas samo laganini i uživaj.
I tako i bi...
A šta reći za tebe, tvoje slike, tvoj vrt a da drugi već nisu rekli...
Opet se ponavljam, mislim da si stvarno jedna i neponovljiva, jer ne može to svakome uspjeti, napraviti ovakav raj.
Znam da na forumu ima izuzetno nadarenih ljudi, ali vjeruj mi ti si mi među TOP3.
Mislim da je suvišno te više hvaliti (mada hvale nikad dosta).
Od sada ću samo dolaziti i diviti se... riječi su suvišne...
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srpanj, mesec poznjevenih zlatnih polja, mirisa sena, grana koje se povijaju pod teretom modrih sljiva, zrikavaca u predvecerje, treperavog vazduha od vrucine, sarenih suncobrana i valova koji zapljuskuju pescane obale i slatke tromosti na izdisaju dana… Leto…U mom vrtu u oblaku ruzicastog…Boja snova... .
.
.
. . .
. . ..
.
..
. . . .. |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boja snova, pa se i meni čini da sam u snu dok gledam tvoje predivno cvijeće. Jedno ljepše od drugoga, clematis (ako se ne varam) predivan oleandar, uvijek interesantan noćurak, cvjetajuće begonije, fuksija mi uvijek zapne za oko, a ruže kao i uvijek nadmašuju svojom ljepotom sve ostalo. |
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nista necu da odvojim,sve je predivno!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Mimar. Sigurno uživaš u svom vrtu...
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar , samo se divim tvojim cvijetićima , i mislim -kad imaš toliko vremena da stalno ideš od cvijeta do cvijeta , i gledaš svu tu ljepotu , mene već od samog ovog gledanja zabolelje oči a ka ko je tek tebi ,ako je raj ovakvo mjesto onda nek me odmah tamo pošalju ja se nebi žalila
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje ruze....
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Unela sam deo saksija u zatvorenu terasu i evo kako izgleda taj haos... |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow Mimar i kod mene ja takvo kad je sve na okupu,
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep kaos, moram priznati
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se ta gužva cvijeća - predivan haos.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 23456 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |