Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje cvijece,moj mali raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje cvijece,moj mali raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2008 u 01:30
Ne znam da li ima ili nema nešto u unom mojem mudrovanju, ali znam da mi pelargonije nikad nisu što bih htjela. Ne radi se o zelenijoj travi kod susjeda nego objektivno. Meni nikad ne padaju oni oni kompaktni slapovi sa balkona.
Vise nege grančice i neki cvjetići po njima. Sve kombinacije sam isprobala, zalivaj, ne zalivaj itd, ali naja, ništa, nula. Valjda nemam dobar psihološki pristup. I da Kaća, i ja pričam s njima a koji put se lijepo posvađam.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 15:09
Pa, ja odem na par dana, kad ono ljepote na forumu k'o nikad! Svašta sam ja propustila, ali nadokanidt ću ja to!
Što reći o ovoj teraci!
Sve je prekrasno od sezonskog cvijeća do sukulenata i kaktusića!
Samo kako sve to stane na terasicu (koja mi ne izgleda jako velika)
To samo pravi cvjetoljupci mogu natrpati toliko cvijeća i još uz to da sve jako lijepo izgleda (To mislim najozbiljnije)
Da se malo pridružim raspravici o pelargonijama. Ja moram stati na kaćinu stranu (sorry vera, istrijanko moja) i mislim da one uspjevaju i kod nas na Jadranu (u Istri i Dalmaciji) i to jako dobro! A da su zeznute, jesu? koliko ih je puta moj MM pošpricao- sam Bog zna! Bez špricanja ne dočekaju jesen (barem kod mene)!
Još jednom pohvala tvom preeekraaašnom cvijeću!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2008 u 16:43
Bergenia, špricao čime?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2008 u 11:17
bergenija najljepsa hvala za pohvale,bila sam i ja kod tebe i skoro sansmile39,sve ti je preljepo.sto se tice balkona i nije tako malen,ono sta se vidi na slici je samo jedan dio,ali je definitivno postao tijesan za sve sto sam natrpala na njega.a sto se tice pelargonija,i ja ih iman par koje na nista ne slice a imaju isti tretman kao i ove sto su bujne i rascvijetane.tko ce ga znat do cega je to.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 01:39
dragi moj svitu nije me bilo par dana,najvise zbog tehnickih problema izazvanih mojom smotanoscu,nadam se da ste mi svi zdravi i sretni,da uzivate u svom cvijecu i da ga mazite i pazite kao i dosada.kasna je ura a meni se neda ic spat,pa cu se malo zabavit postavljanjem slicica.

ove surfinije ste vec vidjeli samo sto su sad puno bujnije

ove crvene su bile skroz nikakve,podrezala sam ih i sad su opet lijepe kao prije

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 02:05
nesto su mi mutne ove zadnje slike,ja se ispricavam na mom nespretnom rukovanju foto aparatom.
pelargonije su pune pupoljaka,polako se oporavljaju

ove visece se nisu ubile od cvijetanja,ali meni su isto lijepe

vinca mi isto slabo cvate,i cini mi se da je nekako previse narasla u visinu,mozda grijesim

gazanije su zasad sramezljive,ali slutim da nece uvijek biti tako

ove petunije su slikane prije skoro mjesec dana,jos uvijek se dobro drze,no bojim se da nece dugo,svasta nesto mi ih je napalo.

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 02:17
evo obecajem,jos samo par slicica i odoh lec.smile49

smile78
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 07:41
...karasno, pa ni to lose da ponoci stavljas slikice pa kad se mi jutro probudimo imamo ca za gledatiWink
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 16:04
Baš tako! Naša kaća, vrijedna noćna ptica!
Ona umjesto da spava razgovara sa cvijećem pa joj ono istom mjerom uzvraća!Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 18:51
Predivne ti sufrinije kaca!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 21:42
joj Kaća šta su surfinije prekrasne smile79da se čovjek zaljubi
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 11:49
hvala vam puno cure drage,imate milionsmile79 od mene.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 09:53
Kaća kad se probudim u rano jutro željela bih biti među tom ljepotom, a naročito mi pogled odluta na prvu plavu sliku i hoću si to imatismile143
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 11:54
trisa isla sam sad pogledati ima li sjemena na ocvalim cvijeticima,i da,ima ga.sto se mene tice imat ces dogodine plavu lobeliju.Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 14:49
Bravo, a što se mene tiče odmah ti šaljem adrsu na p-p-
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:55
sve dogovoreno,biljezim te sa stovanjemSmile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 21:55
ovaj buket mi donijela prijateljica iz svog vrta,ove lila ruze su mi posebne

bacopa i mrtva kopriva,pun pogodak kombinacija,ima tu jos i silvera

da moran odluciti koji mi je najljepsi pitar na mom balkonu,ikad,to bi bio ovaj slap  mini violica

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 21:59
kaćo prekrasno Smile
kakva je to mrtva kopriva ?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 22:10
kad san vec kod viola,sezona im nije,al od sijanja jest,jos nije kasno ako do sada niste.moje od prosle sezone

ovo je slikano u peti mj.,u vrijeme jednog orkanskog juga,zato je cvijece u kuci,malo je neuredno nabacano,ne zamjeraj te

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 22:19
iris evo na ovoj slici se jos bolje vidi mrtva kopriva,neznam bas nista o njoj osim da je jako dekorativna.malo guglaj,pa ces vidit

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.