Dragoljub - Tropaeolum hybriden |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onda čekamo još malo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i te kako moze,zato se i sije malo kasnije ... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() Evo i mojih dragoljuba,neki su već presađeni u vrt i dobro se drže, za sada. ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Posijala prije desetak dana,ali ništa još neniće
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Dali i njega može mraz uništiti?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moj je izvirio vanka ,lijepo mi napreduje svako sjeme je niklo
|
|
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Danas posijan dragoljub u viseće posude i niski i dugački(visoki). Prošle godine mi je dobro niknuo ali ga poslije spalilo sunce po listovima ali je i dalje cvjetao.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja sam danas posijala odmah na mjesta gdje će biti , dosad baš nisam imala sreče s njim
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Prosle godine sam ga sadila u teglice i niknuli su al cim sam ga presadila van moj je lagano odumirao. Ove godine cu ih probat posaditi vani pa cemo vidjeti.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja sam prije 3 godine posijala u teglice dragoljub,pa u 5mj presadila u vrt ,kako kaze kamenjar vjerojatno s puno zemlje oko korijena,al bio je prekrasan ...racunajuci s tim da su ga kokice non stop iscerupale iz zemlje.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ok, hvala na savjetu. Ovo je bilo, kao što rekoh, samo za probu (u školi) i to ću si odnijeti doma za balkon. Ostalo sjeme ću s klincima sijati direktno u vrt čim ga osposobimo za sjetvu. Drago mi je što sada znam da brzo niče.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
super je andina tvoj dragoljub ,ja sam svoj odmah posijala na mjesto gdje ce mi biti,jer sam čula da dragoljub ne voli premjestanje..kad ga budes presađivala pokušaj sa sto vise zemlje izvadit ga
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
![]() |
|
supe,znaci vec nakon par dana on je proklijo...
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ja sam jednu sjemenku za probu posijala 1.3. u teglicu i držala je, kao i ostalih tridesetak zasijanih teglica, uz prozor. Zaboravila sam na nju i danas sam se iznenadila ugledavši dragoljub s dva lista visok desetak centimetara.
|
|
|
![]() |
|
ja sam danas posijala dragoljub u viseće tegle velike...koliko dana otprilike treba njemu da nikne ?
|
|
Vir |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
hvala cure probati ču ,da vidim kako je
|
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Cijeli nadzemni dio je jestiv, blago ljutkast i odličan za miješanje s drugim salatama. Posebno je atraktivan cvijet, a mislim da u salati isto izaziva divljenje, pa i ne samo za oko, već i za okus. Listom ukrasite jela, a sitno iskosani zreli plod stavite na sendviče.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja znam da moja sveki bere zelene kuglice ,kad cvijet ocvate ,nastane mala cahura koja je zelene boje ,i bere se i onda ih kiseli ,kazu kao kapula je(tako nesto mislim .A moj baka je brala latice i susila ih i pila kao caj .
Ja nista od toga ne radim,zao mi tako ljepog cvijeta ,pa ja njega pustim da raste . |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
kako se dragoljub konzumira svjež,ili kuhan može li mi koja pojasniti
konkretno što jedemo od dragoljuba hvala ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |