Alma - upoznavanje |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubi, ja sam pročitala odmah da nije salveta nego rižin papir ali priznaj da je lakše napisati "salveta" nego "rižin papir"
Nego šta si danas kupila, jaaaaaaaako me interesira???
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije jos nikaj, sad je otisla u shoping i ja ju cekam...lalalaaa
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i Alma i Bubamara, uz kavicu
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma radi kao mali crnac i nije isla u shopping i na kavicu
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo alma, i ja delam, a buba je u chemacu sam da vam velim
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
huh, vec sam mislila da bum dobila , dobro sam prosla
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po kaj je isla u chemaco?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma sory, krivo sam valjda pokopčala ono od sinoć - plavuša,šta ćeš |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
išla buba u chemaco po magnete i twin color plavi....jeeej, imam novi, ti ga nemaš jassi, dofuram ti kad dojdem....alma, kad si slobodna za kavicu??
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
srijeda poslije podne bubi, ako tebi odgovara. |
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto opet kavica, jel to ona od juče bez danas (LZN)
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iduća srijeda, meni paše...onda se još čujemo da se točno dogovorimo....baš se veselim..gogs koja od jučer, nisam te skužila....opet....
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledaj jučer u 23,12sati i 23,16sati pa ja mislila da ćete se danas naći. I Alma je reagirala kao i ti, a ja kao ispala nekom iz torbe
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa jasam pitala, no kak danas nije bilo odgovora, ja krenula jer mi se žurilo,pa bumo idući tjedan....ideš s nama...??
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze, moze.......
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ak sjekire ne buju padale idem
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Almice, što se desilo, javiiiiiiiiiii seeee
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu sam !!!!!!!!!!!
Dogovor za srijedu vrijedi.
Ubit ce me ovaj posao :-( prije pol sata sam dosla doma.
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma sada po tuš i u krpe i dobro se odmori...
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak sam umorna da ne mgu ni pod tus!
Malo gledam radove i to me najbolje odmori! Mozak mi se oporavi od lijepih stvari koje vidim da radite
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |