Hoyin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na informaciji, od danas skupljam soc (fundaču ak sam dobro shvatila). Dat ću im i piva, ne znam koje im je najbolje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To sa kavom protiv puževa se isplati probati, a čula sam da je dobro i kao "gnojivo", da li je to točno?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Možda Karlo- vačko!
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I meni je ostalo u sjećanju da su mi govorili stariji kako to koristi cvijeću u vazi kao gnojivo!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ga isto svako jutro istresem po vrtu, smetati ne može, a vidim da si našla i pisani dokaz o tome - ma baš si nam vrijedna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
koliko mi kave popijemo mogla bi prodavavati "soc" sad ću ga bar iskoristiti korisno a ne za zaštopavanje cijevi od kanalizacije.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...mislim da fundač od kafe rahli teška, glinasta tla.... a pročitala sam u Moj vrt ili tako nešto, da ruže vole naročito....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet sam nešto novo naučila. Do sada sam znala da su fundaće samo za gnojivo. U mom vrtu puževi najviše vole hoste, ako ne vrebam svaki dan, požderu ih ko termiti. Probati ću sa kavom, inače su one male plave granulice dosta skupe ali su za njih strašno otrovne i jedino se s time riješim puževa.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Joj draga moja smijem se i nikako prestati a sve zbog tvojih kombinacija s bojama - što šarenije to bolje - nikad nemože biti prešareno.
A što se puževa tiće i ja poćinjem skupljati soc, + još k tome bum zhaltala frajera u firmi za aparat da mi da soc + bum otišla u birtiju da mi daju soc...da vidiš kaj ih bum skavaila
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Stigao je paket sa Brača. Lantanin . Najprije sam odvojila one sa oznakom korijeko: I odvojila sam one sa natpisom hoya: Unutra su sjemenčice:
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasno Hoya i korijenko, sada ćete imati radosne muke dok se pobrinete za pristiglu pošiljku
![]() Sve je prekrasno, jedva čekam da vidim kako će kasnije izgledati...
Lantana - predivna pošiljka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Unaprijed se veselim onome gdje piše Triša.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joooj kak tu ima svakakvih sjemenčica. Da ne piše možda na kojem paketiću Horti
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Isporučila mi je Lantaninu pošiljku jer u subotu ne mogu na druženje sa curkama
![]() Lantana,
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
srecna sadnja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne, ne Horti niti na jednom paketiću ne piše Horti
![]() Ali to ne znači da baš ni jedan klijančić neće krenuti k tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala! Svi smo sada napeti.
Osjećam da je ovdje na forumu slična atmosfera kao na startu neke utrke.
Svi nabrijani, dodajemo gas, još šjafamo na mjestu, a kad krenemo ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nema ništa ljepše nego kad nekoga razveseliš, pa makar i s malim biljčicama.
Korijenko, nadam se da će se sve primiti. Horti, ja sam krenula s juga, prema sjeveru Hrvatske, ali imam ja za tebe i tvoj kamenjar biljčica i sjemenki, ali neka malo otopli. Gio, imam ja veza i preko granice pa javi ako nešto trebaš. Prošle godine sam imala goste iz Novog sada, možda dođu i ovu godinu, pa pošaljem po njima. Triša za tebe sve u plavo-ljubičastoj nijansi, nisi valjda mislila da sam te zaboravila. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E ovo je pravi opis stvari
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |