Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoyin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoyin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
Korisnik
Poruka
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:55
Hvala na informaciji, od danas skupljam soc (fundaču ak sam dobro shvatila). Dat ću im i piva, ne znam koje im je najbolje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:12
To sa kavom protiv puževa se isplati probati, a čula sam da je dobro i kao "gnojivo", da li je to točno?
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:16
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Hvala na informaciji, od danas skupljam soc (fundaču ak sam dobro shvatila). Dat ću im i piva, ne znam koje im je najbolje.

Možda Karlo- vačko!WinkWinkDead
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:17
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

To sa kavom protiv puževa se isplati probati, a čula sam da je dobro i kao "gnojivo", da li je to točno?

I meni je ostalo u sjećanju da su mi govorili stariji kako to koristi cvijeću u vazi kao gnojivo!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:53
Ja ga isto svako jutro istresem po vrtu, smetati ne može, a vidim da si našla i pisani dokaz o tome - ma baš si nam vrijedna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 22:04
koliko mi kave popijemo mogla bi prodavavati "soc" sad ću ga bar iskoristiti korisno a ne za zaštopavanje cijevi od kanalizacije.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 22:37
...mislim da fundač od kafe rahli teška, glinasta  tla.... a pročitala sam u Moj vrt ili tako nešto,  da ruže vole  naročito....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 08:41
Opet sam nešto novo naučila. Do sada sam znala da su fundaće samo za gnojivo. U mom vrtu puževi najviše vole hoste, ako ne vrebam svaki dan, požderu ih ko termiti. Probati ću sa kavom, inače su one male plave granulice dosta skupe ali su za njih strašno otrovne i jedino se s time riješim puževa.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 09:21
bar toga imam za izvoz
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 15:58
Joj draga moja smijem se i nikako prestati a sve zbog tvojih kombinacija s bojama - što šarenije to bolje - nikad nemože biti prešareno.

A što se puževa tiće  i ja poćinjem skupljati soc, + još k tome bum zhaltala frajera u firmi za aparat da mi da soc + bum otišla u birtiju da mi daju soc...da vidiš kaj ih bum skavaila
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 18:13

Stigao je paket sa Brača. Lantanin .

Najprije sam odvojila one sa oznakom korijeko:

I odvojila sam one sa natpisom hoya:

Unutra su sjemenčice:

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 18:33
Prekrasno Hoya i korijenko, sada ćete imati radosne muke dok se pobrinete za pristiglu pošiljku smile127
Sve je prekrasno, jedva čekam da vidim kako će kasnije izgledati...

Lantana - predivna pošiljka smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 18:50
Unaprijed se veselim onome gdje piše Triša.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 19:14
Joooj kak tu ima svakakvih sjemenčica. Da ne piše možda na kojem paketiću Horti LOL?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 08:45
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Prekrasno Hoya i korijenko, sada ćete imati radosne muke dok se pobrinete za pristiglu pošiljku smile127
Sve je prekrasno, jedva čekam da vidim kako će kasnije izgledati...

Lantana - predivna pošiljka smile78
Te radosne muke smo mi obavile jučer navečer u kafiću. Upoznavanje i trač partija, ja, Hoya i njen M.
Isporučila mi je Lantaninu pošiljku jer u subotu ne mogu na druženje sa curkama Cry i sad me čeka sadnja.
Lantana, smile78za biljke, super si!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:19
srecna sadnja
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 12:30
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Joooj kak tu ima svakakvih sjemenčica. Da ne piše možda na kojem paketiću Horti LOL?

Ne, ne Horti niti na jednom paketiću ne piše Hortismile156.
Ali to ne znači da baš ni jedan klijančić neće krenuti k tebi smile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 12:34
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

srecna sadnja

Hvala! Svi smo sada napeti.
Osjećam da je ovdje na forumu slična atmosfera kao na startu neke utrke.
Svi nabrijani, dodajemo gas, još šjafamo na mjestu, a kad krenemo ....smile115
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 13:39
Nema ništa ljepše nego kad nekoga razveseliš, pa makar i s malim biljčicama.

Korijenko, nadam se da će se sve primiti.

Horti, ja sam krenula s juga, prema sjeveru Hrvatske, ali imam ja za tebe  i tvoj kamenjar biljčica i sjemenki, ali neka malo otopli.

Gio, imam ja veza i preko granice pa javi ako nešto trebaš. Prošle godine sam imala goste iz Novog sada, možda dođu i ovu godinu, pa pošaljem po njima.

Triša za tebe sve u plavo-ljubičastoj nijansi, nisi valjda mislila da sam te zaboravila.
život je more
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 21:59
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Hvala! Svi smo sada napeti.
Osjećam da je ovdje na forumu slična atmosfera kao na startu neke utrke.
Svi nabrijani, dodajemo gas, još šjafamo na mjestu, a kad krenemo ....smile115

E ovo je pravi opis stvari Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.