Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori | Stranica <1 23456 58> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Ide odmah krasiti kupaonicu (i ne moram više sakrivati kutijice s potrebitim stvarima po ormarićima)!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlična ideja...ukrasit će kupaonu definitivno
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy, sve više me oduševljavaš!!!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
doista posebno...bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jako lijepo. Baš jako lijepo. Bravo i dobro došla
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy svašta sam već vidjela gdje se drže "te" stvari ali ovo...jako sam se nasmijala tvojoj dosjetljivosti...
Evo vidim da si i ti radila sa ovim 2k lakom...moram ti reći da se i ja spremam.
A tvoj rad je definitivno prelijep...
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, joj imam brdo ideja, ali uvijek kratka s vremenom a i period je nekakve nestašice materijala po našim hobby i ostalim dućanima, ne znam kako se vama čini?
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kutijica! |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideja za namjenu kutijice kao i sama izrada čista 10
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno si to super napravila
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalka, prepuna ideja!
Kao prava horoskopska bikica uvijek težim izradi uporabnh stvari ali nikada mi ne bi palo na pament napraviti takav "ukras" za kupaonicu!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kakve su ostale Strijelčice po tom pitanju, ali volim kad su mi predmeti lijepi i funkcionalni u isto vrijeme! Kupaonica mi je manja i imam samo jedan mali ormarić, ostalo je "izloženo" po policama pa se potreba nametnula sama po sebi... Ostale ideje čekaju izvedbu!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy svaka čast!
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
javlja se još jedna strijelica koja voli isto tako da su predmeti lijepi i funkcionalni, i da je sve uvijek na svom mjestu, čime izluđujem ukućane. .. . prekrasna ti je kutijica. .
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, dobro je - nisam jedina koja vrši teror nad svojim sustanarima!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, je si li vidjela ovo:
Kavica u Zagrebu
19.02.2009. - četvrtak Staro mjesto: Zlatni Medo, križanje Savske i Vukovarske Vrijeme: 16.15 na dalje Meni je trebalo jako dugo da pohvatam konce, pa se ne ljuti ako si znala no bilo bi lijepo vidjeti te!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam, primam na mail sve poruke sa foruma, ali nisam sigurna hoću li uspjeti stići jer sam sutra na terenu u Varaždinu, ali budem ponijela par salvetica sa sobom pa ću ući u Medu u mahati s njima pa tko me skuži! Potrudit ću se u svakom slučaju!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde izzy dođi nam bar na kratko, baš bi te voljela upoznati!!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad si me tako lijepo zamolila, kako da odbijem?! Reći ću vozaču busa nek da gas, pa se možda uspijem pojavit oko 17 sati! Bit će mi drago da upoznam veselu skipu s ovog foruma!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je!! odlično, držim fige da stigneš!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |