Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zvonkica - dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zvonkica - dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:41
može, jedino više ne znam što sam ti sve obećala:pampas,bamija i što još ....podsjeti me !
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:45
Rekla si da češ me s prvom pošiljkom iznenaditi po svom izboru, ja sam rekla može, pa ćemo poslije uspoređivati šta još koja mora poslati.
Jel ja tebi imam šta dogovoreno, već se gubim kome šta trebam slatiConfused
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:45
Osim vegete koju još nemam ni jaWink
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:00
Nećeš vjerovati ali imam ga više od 25 godina,sada izgleda jadno jer je u konobi, a u arhivi nemam ni jednu sliku  , ako nađem šaljem.
Nije zahtjevan osim što mora imati uvijek dosta vode. Ne mora rasti u zemlji može čak i samo u vodi. Posadila sam ga i u kamenjar , slika je tu negdje ... moram je potražiti.
Razlog zašto je u konobi je što mi ga mace doslovce brste i unište ! Vole ga i moji zamorci.Ludi su za njim.Ti i njega pošaljem? Ali reznicu , pa ćeš je sama uzgojiti, ako si zainteresirana.Embarrassed
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:09
ovako izgleda:, ovo ko mala palmica , to ti je papirus, a možda ima još negdje , pošaljem.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:10
Sada vidim, tu nema čega nema, ako pogledaš ima i peršina a iza je i tikva.. tipično za mene.Da ne prifali! 
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:13
Evo ga u vazi:
< id="WebWizRTE" ="http://www.cvijet.info/forum/RTE_.asp?mode=reply&POID=0&ID=923" style="border: 1px solid rgb(165, 172, 178);" onload="initialiseWebWizRTE();" width="490" height="250">
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:19
Naravno da hoću  smile76
Mogla si shvatiti da me privlači sve što je iole neobićno -ja sam ti žena koja npr.  kiseli cvjetove i plodove dragoljuba, radi bazgove palačinke, poha cvijet tikvica...svašta ti ja volim.
Z ti samo z glavom vrti, al sad uredno jede na početku je bio skeptičan, sad voli moje eksperimente
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:32
To s dragoljubom ćeš mi dati recept,a od bazge i ja radim pohance, mislim na cvijet bazge i radim sok ali od bijelog cvijeta a od crnih bobica nemam recept.
Radim i med od maslačka. Cvijet tikvica isto poham i tako imamo nešto zajedničko experimentalno!smile45MM ipak više voli meseko!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:39
Ma nemaš tu filozofije, ako radiš zimnicu, ista fora samo kaj umjesto npr. krastavaca kiseliš cvijet i sjemenke dragoljuba (odvojeno) i tekučina ne smije bit vruča jer onda cvijetovi izgube boju, a ovak ostanu lijepi krasni.
Budem ti potražila recept za sirup  bobica, daj me podsjeti molim te ako zaboravim.
I med s borovim iglicama je zakon, i sirup od njihBig%20smile
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:59
Posijeti lobeliju!, tek 25.02.!!!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 00:24
Zvonko već spava, ide i Zvonkica, danas je novi dan, sastanak sa curkama cvijeća u Viškovu, treba se odmoriti!

P.S. u krevetu me čekaju ostale mace, griju ga!  
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 00:29
laku noć ti želim, i ostatku držine smile49
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 05:54
ajme događaja jučer, ne znam od kuda početi. Radovi u vrtu i oko njega čista 0 ali društvenih događaja koš i još! smile142   s curkama u Viškovu, vrtni centar. na kavi se našle: Hoya, Triša;FranjicaZg,Jagoda, Sandra i njena prijateljica i moja malenkost (valja sam sve nabrojala?) ups 
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 06:01
Nakon toga kupovina, razno: vreća kisele zemlje za rododendron,
tri terakota vaze (velika i dvije male),
konačno našla Alstroemeriu
statice ili po mome sempre viva ili see lavender
karanfili
mješavina suhog cvijeća ...
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 07:44
dobila sam masu sjemenkica ko da je Božić:
-judino drvo

-žuta penjačica

-noćna frajla (imam ih ali ova je možda neka druga)

-lantene

-kineski jorgovan

-liatris spicata ???

-roza vrtni hibiskus

-roza sljez

-mikoza   ?

-carsko oko  ?

-dalija

-suncokret

-lavahtera??? ne znam ako sam dobro prepisala

-naravno BISERAK

-duhan i
u konobi su mi pelcerići koje još moram popisati (pusa lantani na tolikom trudu, sve će ti se draga moja to dobrim vratiti!!!)
i Silveku i svima koji su svojim zelenim prstićima doprinjeli ovakvom rezultatu.
Zahvaljujem SUncu Ri na poklonu -boci ,( pa sada drugu mora napraviti za hoyu) i na salvetama i na joj fritulama i ugodno provedonom prijei popodnevu!!!   pusa kisi kisissmile83i    , voli vas Zvonkica

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 07:46
Da ne bi bilo, i ja sam došla s punom košarom poklona... ali na slici se ne vidi baš dobro jedino košara!!!
...za Perlu sam pustila darak kod FranjiceZg.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:17
A gdje je slika?
Baš mi je drago što si imala ugodan dan SmileSmileSmile
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:25
stižu slike!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:27
ja nisam imalo fotić, pa sam danas sve poslikala doma. Snađite se u ovom kršu:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.